Gelen istek.

Valla evet Allahın sevgili kulu ama bundan önce de yıllarını birine verdi. Sonra onla olmadı ayrıldı onu bıraktı. O da olmayacak bi ilişkiydi ama yıllar gitti çöpe. Şimdi bi 3 yıl daha çöp... Zor olsa gerek

Teşekkür ederim yorumlar için.
Çok kotuyum, gerçekten İçim paramparça.
Hayallerim heveslerim bi yana ben onu en yakın arkadaşım olarak gördüm hep. Dayanamıyorum. Pişmanım. Dün bu zaman alyans seçerken bugün bu halde olduğuma inanamiyorum. Sesim cikmiyor. Fotoğrafları attım kızın attığı. Bitti dedim. Daha fazlasını söyleyemedim

O aşşağılık pislik ne dedi bir aciklama yaptı mi

Şu an duygularınız karma karışık, canınız ne kadar yanıyor tahmin bile edemem ama beni sizin iyiliğinizi düşünen bir kız kardeş olarak kabul etmenizi çok isterim. Ne kadar severseniz sevin, bu aşamaya geldik rezil olucam diye düşünürseniz düşünün, üç yılımı verdim ne olacak derseniz diyin ama bunların hepsi size yaptığı şeyin gerçekliğini değiştirmez. Şimdi gidin annenize söyleyin söyleyin ki dönüşü olmasın zaten. Nişanlanacaksınız bu sefer nişanlandık ayrılırsam ne olur evlenecekseniz bu sefer nasıl boşanıcam çileleri.. Bu affedilecek bi şey değil ve kimse böyle bir şeyi haketmez. Çoluğunuz çocuğunuz da yok ki durup bir sn düşünün. Bugün ayrılacaksınız ve bitecek. Zaten sizi bir arada tutan şey sizin sevginiz ve sadakatiniz. Şunu düşünün siz aynısını yapsaydınız o ne yapardı? Muhtemelen şu an kazan kaynıyordu ve rezil rüsva ediliyordunuz. Bunu kendinize yapmayın zaten yutup yolunuza bakamayacaksınız. Öyle kafayı yiyeceğinize ayrılın acınızı çekin ve bitsin.

Sizin nasil oldu?
Sosyal medyaya sahip olmanin faydalari. Bir sosyal medya hesabi olmasaydi her iki tarafin da bilemeyecektiniz. Farklı sehirde misiniz nasil boyle rahat rahat tinder indirip evine çağırmış, foto cekinmis?

O ne diyor peki

Bence ailenizin yanına gidin ve telefonunuzu kapatın. Şu an yaşadığınız şey çok kötü çünkü iki duygunun da en yüksek halini peşpeşe yaşıyorsunuz ve bu yıpratıcı. Çalışıyorsanız en azından yarın için rapor almaya bakın. Birkaç gün durup en azından duygu durumunuzu biraz daha normalleştirmeniz gerekiyor. Yanlış anlamayın üzülmeyi bırakın anlamında demiyorum, daha normal bir düzeye indirmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Allah benim belamı versin bin pişmanım inan aramızda bir şey geçmedi... Daha fazla aciklama yapmasına fırsat vermedim engelledim. Yüzüğü de bir yakınına teslim edicem
Aralarında bişey geçmedi madem neyden dolayı bin pişman neyden dolayı Allah belasını verecekmiş? Yaşadıginiz durumu o kadar icsellestirdim ki sanki kardeşimin başına gelmiş gibi üzüldüm canım sıkıldı. Hicbisey söylemesine izin verme engelledigin iyi olmuş. O şimdi yansın yaptığına.

Bazı insanlar bu konularda şanssız oluyor. Ben de öyleyim mesela benim de hep çöptür. Tek fark, ben senelerimi vermedim şimdiye dek birine. Karşıma düzgün biri çıkmıyor sadece. Zor tabii.

Allah benim belamı versin bin pişmanım inan aramızda bir şey geçmedi... Daha fazla aciklama yapmasına fırsat vermedim engelledim. Yüzüğü de bir yakınına teslim edicem
Yakalandığı için pişman. Yoksa pişman falan olmazdı pişkin herif.

Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Kalleş adi kalleş. Boyu devrilsin o kıza onu yazıp sanada evlilik teklifi ediyor bide. Zaten doğru ayak olsa 3 yıllık ilişkisi olanin tinder da ne işi var ne b.k arar orda.
Çok iyi olmuş kızın ulaşması senin görmen.

Malesef dışardan bakıldığında durum pek de parlak görünmüyor. Gözü dışarda evlenmeye hazır değil gibi geldi bana. Ruhunda hala macera yaşamak var daha tam durulmamış, olgunlaşmamış.. sonuç olarak evliliğe hazır değil bence. Şimdi ne sorsan ikna edici bir cevap alacaksın. O cevaplara inanıp inanmamak da senin seçimin. Çünkü bazen inanmak istediğimiz yalanlara inanmayı seçmek daha kolay gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…