- 9 Kasım 2015
- 6.186
- 11.115
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bence bu dünyadaki en şanslı insanlar, nişan, evlilik arefesinde karşı tarafın ne mal olduğunu anlamaya yarayacak olaylar yaşayıp ayrılanlar. Yani resmen felaketten kurtulmak anlamı taşıyor benim için. Allahın sevgili kuluymuşsun ki aldatıldığını nişan öncesi öğrendin. Her şey olup bittikten, evlenip düğün borcuna girdikten sonra öğrensen dünyanın en büyük yıkımı olurdu.
Allahin sevgili kuluymussunuz,isler ciddiye binmeden size sevgilinizin gercek yuzunu gostermis.Sadaka cikarin,yetim sevindirin ve asla affetmeyin.Arkadaşlar yazamadım. Kızla görüştüm konuşmaları gösterdi. Aldatilmisim
O aşşağılık pislik ne dedi bir aciklama yaptı miTeşekkür ederim yorumlar için.
Çok kotuyum, gerçekten İçim paramparça.
Hayallerim heveslerim bi yana ben onu en yakın arkadaşım olarak gördüm hep. Dayanamıyorum. Pişmanım. Dün bu zaman alyans seçerken bugün bu halde olduğuma inanamiyorum. Sesim cikmiyor. Fotoğrafları attım kızın attığı. Bitti dedim. Daha fazlasını söyleyemedim
Şu an duygularınız karma karışık, canınız ne kadar yanıyor tahmin bile edemem ama beni sizin iyiliğinizi düşünen bir kız kardeş olarak kabul etmenizi çok isterim. Ne kadar severseniz sevin, bu aşamaya geldik rezil olucam diye düşünürseniz düşünün, üç yılımı verdim ne olacak derseniz diyin ama bunların hepsi size yaptığı şeyin gerçekliğini değiştirmez. Şimdi gidin annenize söyleyin söyleyin ki dönüşü olmasın zaten. Nişanlanacaksınız bu sefer nişanlandık ayrılırsam ne olur evlenecekseniz bu sefer nasıl boşanıcam çileleri.. Bu affedilecek bi şey değil ve kimse böyle bir şeyi haketmez. Çoluğunuz çocuğunuz da yok ki durup bir sn düşünün. Bugün ayrılacaksınız ve bitecek. Zaten sizi bir arada tutan şey sizin sevginiz ve sadakatiniz. Şunu düşünün siz aynısını yapsaydınız o ne yapardı? Muhtemelen şu an kazan kaynıyordu ve rezil rüsva ediliyordunuz. Bunu kendinize yapmayın zaten yutup yolunuza bakamayacaksınız. Öyle kafayı yiyeceğinize ayrılın acınızı çekin ve bitsin.Kuzenimleyim şu an. Eve geçince anneme anlatacağız. Her şeyi iptal edicez. Olaya ailem girerse bir daha dönme ihtimalim kalmaz bunun için açıklamak istiyorum. Yoksa bilmiyorum ne derece duygularıma karşı gelebilirim
Sizin nasil oldu?Ahh ah şimdi o rezil ilk evliliğimi nişan aşamasında bozma şansım olsaydı. Benden mutlusu olmazdı hayatta. “Perdelerim bile dikildi yea” diyen halimi bulup güzelce tokatlamak istiyorum. Nolur açın gözünüzü, birkaç ay moraliniz bozuk olur ama Türkiye’de boşanmış kadın olmakla uğraşmazsınız. Sallayın şu herifi gitsin.
Sosyal medyaya sahip olmanin faydalari. Bir sosyal medya hesabi olmasaydi her iki tarafin da bilemeyecektiniz. Farklı sehirde misiniz nasil boyle rahat rahat tinder indirip evine çağırmış, foto cekinmis?Söyle oldu ki Instagram şifresi bende vardı, çok kullanmazdi hesabı. Bugün bir istek geldi sonra kayboldu hemen. Bende mesaj kısmına girdiğim ve kıza mesaj atmış. Kızın adı Ayşe olsun "sen Zeynep'in mi arkadasisin?" Vs gibi bir mesaj atmıştı. Ben aradım dedim Ayşe kim Zeynep kim. Dediği şey Zeynep benim arkadaşımın arkadaşı bir yerde denk geldik çay kahve içtik. Sürekli ayseden bahsetmişti. Beni eklemiş Ayşe.
Ben bu Ayşe'yle görüştüm zeyneple 1 buçuk aydır görüşüyorlarmis. Evine çağırmış birkaç kere buluşmuşlar.
Bende bugün konuştum dedi başka Instagram hesabı varmış ve ordan konusuyormus. Ayşe de sevgilimin ismini soyismini aratmis. Benim bildiğim hesabı bulmuş. Profilde biz varız benimle neredeyse tüm fotoğrafları. Arkadaşıyla olan konuşmaları da gösterdi. Alkol almışlar gece sabah gorusmusler.
O ne diyor pekiTeşekkür ederim yorumlar için.
Hayallerim heveslerim bi yana ben onu en yakın arkadaşım olarak gördüm hep. Dayanamıyorum. Pişmanım. Dün bu zaman alyans seçerken bugün bu halde olduğuma inanamiyorum. Sesim cikmiyor. Fotoğrafları attım kızın attığı. Bitti dedim. Daha fazlasını söyleyemedim
Allah benim belamı versin bin pişmanım inan aramızda bir şey geçmedi... Daha fazla aciklama yapmasına fırsat vermedim engelledim. Yüzüğü de bir yakınına teslim edicemO ne diyor peki
Bence ailenizin yanına gidin ve telefonunuzu kapatın. Şu an yaşadığınız şey çok kötü çünkü iki duygunun da en yüksek halini peşpeşe yaşıyorsunuz ve bu yıpratıcı. Çalışıyorsanız en azından yarın için rapor almaya bakın. Birkaç gün durup en azından duygu durumunuzu biraz daha normalleştirmeniz gerekiyor. Yanlış anlamayın üzülmeyi bırakın anlamında demiyorum, daha normal bir düzeye indirmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.Teşekkür ederim yorumlar için.
Aralarında bişey geçmedi madem neyden dolayı bin pişman neyden dolayı Allah belasını verecekmiş? Yaşadıginiz durumu o kadar icsellestirdim ki sanki kardeşimin başına gelmiş gibi üzüldüm canım sıkıldı. Hicbisey söylemesine izin verme engelledigin iyi olmuş. O şimdi yansın yaptığına.Allah benim belamı versin bin pişmanım inan aramızda bir şey geçmedi... Daha fazla aciklama yapmasına fırsat vermedim engelledim. Yüzüğü de bir yakınına teslim edicem
Bazı insanlar bu konularda şanssız oluyor. Ben de öyleyim mesela benim de hep çöptür. Tek fark, ben senelerimi vermedim şimdiye dek birine. Karşıma düzgün biri çıkmıyor sadece. Zor tabii.Valla evet Allahın sevgili kulu ama bundan önce de yıllarını birine verdi. Sonra onla olmadı ayrıldı onu bıraktı. O da olmayacak bi ilişkiydi ama yıllar gitti çöpe. Şimdi bi 3 yıl daha çöp... Zor olsa gerek
Şerefsiz pislik ya. Allah belasını versin aşırı sinirlendim.Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Namert herif. Bir tarafına girsin o yatağın yayları. PislikKıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Yakalandığı için pişman. Yoksa pişman falan olmazdı pişkin herif.Allah benim belamı versin bin pişmanım inan aramızda bir şey geçmedi... Daha fazla aciklama yapmasına fırsat vermedim engelledim. Yüzüğü de bir yakınına teslim edicem
Ay tüylerim ürperdiKıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Kalleş adi kalleş. Boyu devrilsin o kıza onu yazıp sanada evlilik teklifi ediyor bide. Zaten doğru ayak olsa 3 yıllık ilişkisi olanin tinder da ne işi var ne b.k arar orda.Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?