Gelen tehdit mesajı..

Ayrica o saydigi kisilerle iletisime gecerdim.
Kesin bildikeri birsey var ve ortaya cikmasini istemiyor allahin salagi ...ay sinir oldum bir yandan.

Ilk önce ailene göster yazdiklarini sonra saydigi seyleri tek tek yap.

Kadinlari baski altinda tutup ne yapip yapmayavagina karar verebilecegini sanan erkekimsi tiplerden nefret ediyorum.

Uzak durun böylelerinden. Aileniz el bebek gül bebek büyütmüs sizi. Sakin sakin da sinme. Hemen ailene bahset bu durumdan

Son düzenleme:
Yakın arkadaşlarım. O görüşmemi istemediği kişiler. Kendi tek doğru dünyada ki. Onlar yanlış ya ondan. Bildikleri bir şey yok yani ondan öncede yakındık hepimz

Eski sevgili demissiniz ayrıldığıniz halde nasil bu sekilde karisabilir ki. Sende ona msj at,bu msji savcılığa bildirdim diye. Papuc birakma sakin

hasta galiba adam. bence savcıya başvurun en azından en ufak bir şey yaparsa hemen kesinleştirilir. belki uzaklaştırma kararı vs çıkar.

engellemeyin ki mesajları gelsin siz de kanıt olarak sunarsınız. ailenizin yanından ayrılmayın dışarı tek çıkmayın sakın. ben adamı iyi görmedim. bu ne öfke bu ne sinir valla korktum.

ilkokul 5 'te falan mı bu kıt akıllı.ver şunu savcılığa screenshotları al sonra engelleri ki mesajlar kaybolmasın.ailene de söyle mesajları göster.

İnsanlar yüz kere savcılığa git demiş ama senin niyetin yok heralde. Engelle bari

Önceki konularda da yazıldı "şikayetçi ol" diye. Hala neyi bekliyorsunuz?
Çok mu sabırlısınız yoksa çok mu korkusuzsunuz?
Hemen ailenize söyleyip şikayetçi olun.

Kapısına polis gelmedikçe akıllanmaz bu adam. Ne bekliyorsunuz ki. Bir halt yapamaz Demem çünkü haberlerde binlerce manyak görüyoruz

Elinde birşey yoksa eğer direk ailesine rezil ederdim o da olmazsa savcılığa giderim.Ama herkes bilsin ne mal olduğunu

Lütfen şuan karakoladayım, sikayette bulundum deyin.
Böyle bir magandaya dağ başında olmadığımızı savcılık itinayla anlatsın. Hanzo yaa!

Polise şikayet eder, şikayet dilekçesini kendisine atar "oldu canım, ikinci bi emrine kadar nefes almıycam" derdim sizin yerinizde olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…