Gelen tehdit mesajı..

ay bu cocugun yası kac 5 falan mı
3 yasında kızım bugun benı bu tarz tehtıt ettı bak anne bana seker vermezsen senı babama soylerım dedı
ates olsa dustugu yerı yakar
cevap vermeyın bıle ıstedıgını yapsın
hatta sıze attıgı mesajı babanıza okutun baba bu cocuk bana boyle mesajlar atıp benı rahatsız edıyor bu sekılde tacız edıyor ıstedıklerını bana yaptırmaya calısıyor canıma tak ettı deyın
ben olsam oyle yapardım
o aılesıne sızı konusmadan once babanız aılesıne gıtsın de gorsun gununu :)
aıleyle tehtıt ettıgıne gore aıle dedıkoduları fazla olan bır ortamda demek kı
bıraz yesınler onun basını

adam da tuhaf siz de tuhafsınız neden korkuyorsunuz kaç konu açtınız hala anlayamadım kusura bakmayın.ailenize söyleyin gerekirse adli yoldan halledin gitsin.o adamdan eş falan olmaz

Havlayan ....... isirmaz misali ama yasin kucukse ki oyle sanirim bi buyugunlede paylas bunu mutlaka ve oylelikle sikayet et

Hiç bir şey yapacağını düşünmüyorum ama rahat değilseniz gidin şikayetçi olun.

Birlikte mi oldunuz ? Herhalde tehdit ede ede bununla edecek.

S.carkende seni arayim mi deseydin. Hayırdır la o kimmiş. Birgun bende öyle tehdit aldim ya benimle kaçarsın yada ailene benim yatti derim dedi. Bende gel lan yiyosa gelsene. Ama ben o doktora gidip rapor alinca seni kim kurtaracak benim ailemden onu düşün demiştim telefon kapandı bi dahada aramadı ruh hastası. Eğer korkulacak birseyin yoksa hadi bakalım sen mi ben mi de.

Hemen polis sonra savcılık . Hemen bekleme. Şuan geldiyse bile bekleme. Aileni al polise. Ne yapcakmis?? . Saçmalığa bak direk tehdit bu sakın cevap verme. Hemen polise..

Ailesinede anlat polisede git

Oha korktum vallahi. Eski sevgiliye bak sen psikopat deli. Şikayet et uzaklaştırma vs talep et. Adama bak kölem ol demiş hadsiz.

bu ne ya
bi sonraki isteği nefes almak için benden izin alacaksın falan olacak sanırım
kendi anne babana göster beraber şikayete gidin

Ailenize anlatıp şikayetçi olun. Adam yaşama istiyor ya cok sacma tehditler pek anlamadim ama komikte kendini alemin krali sanıyor

Aranızda hiç muhabbet olmadığına emin misiniz , durup dururken mi yazdı yani bunları ?

Peki buradaki tavsiyelerden sonra ne yaptınız ?

Adam öldürürüm dememiş, hayatı tehlikede yok , ergence sevgili kavgasını ciddiye bile almaz savcı.

Yüzlerce kadın cinayetine sebep olacak konular var şuan ellerinde. Onlar bile uzadıkça uzuyor.

Eften püften her konuya şikayet olduğu için asıl olanlar gecikiyor.

Nedense bu haşin tavirlar hosunuza gidiyor izlenimi yaratti bende.Yaniliyorumdur umarim.

Durumu ailenizle paylaşın sonra dooğruuu savcılığa
Ruh sağlığı hiç normal değil bu mesajı atanın
Kendinize dikkat edin ve polise gitmekten çekinmeyin lütfen

Sizi hangi konuda rezil edeceğini iddia ediyor? Savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…