Gelen tehdit mesajı..

Aranızda hiç muhabbet olmadığına emin misiniz , durup dururken mi yazdı yani bunları ?

Peki buradaki tavsiyelerden sonra ne yaptınız ?
Hayır, bu tip isteklerini red ettim, arkadaşlarımla küsmedim bundan ayrıldım diye tehdite başladıı. Hastaneden kastı şey, babaaanneme refakatçi oldum o bakımdan diyor onu. Olamazmışım refakatçi

Ne için ve ne ile tehdit ediyor anlamadım. Geri dönmeni mi istiyor? Gülesim geldi ya o nasıl tehdit. Bayağı saçmalamış iyi ki ayrılmışsın .

Vay hasta ruhlu vay..
Her yere şikayet edin. Önce hukuki işlemi başlatın. "uğraşma değmez, bir şey yapamaz" diye şikayetten vazgeçirmeye çalışmasınlar bile.
Ailelere de rezil edin. Çıksın foyası. Sokağa çıkacak yüzü olmasın.

Ya yakınlaşmıştık onları anlatabilir. Cinsel ilişki yok tamamen, yakınlaşmalar var. Ne bileyim işte uydurur bir şeyler her konuda.
Bu sizi rezil etmez, onun karşısında dik durun, böyle konulardan çekinmediğinize inansın hiçbir şey yapamaz ayrıca ne yaşandıysa tek başınıza yaşamadınız siz rezil olacaksanız o da rezil olacak ve sizin özelinizi anlattığı için adi biri olduğunu gösterecek.

Bu ne bu kişi neden bu hale geldi böyle? Peki ya boynuna zincir de vurcak mıymış ?

Eski sevgilin şimdi tekrar zorla benimle mi olacaksın demek istiyor anlamadım? Bide resim falan yoksa elinde ne ile tehdit ediyor? Nasıl rezil edecekmiş????

Eski sevgilin şimdi tekrar zorla benimle mi olacaksın demek istiyor anlamadım? Bide resim falan yoksa elinde ne ile tehdit ediyor? Nasıl rezil edecekmiş????
İşte yakınlaşmalarımz oldu onları anlatabilir, yalancı der, kötüler vs. Bende anlamadım sanırım sadece inat ediyor. Benimle olacaksın mı diyor anlamıylrum ki konuşuyor anlamsızca işte

İşte yakınlaşmalarımz oldu onları anlatabilir, yalancı der, kötüler vs. Bende anlamadım sanırım sadece inat ediyor. Benimle olacaksın mı diyor anlamıylrum ki konuşuyor anlamsızca işte
Allah korusun da seni takıntı haline getirmiş ben bile korktum açıkçası.. ayrıca elinde kanıt yok bişey yok ve ailelerde biliyor madem yakınlaşmalar oldu dese de sen olmadı dersin.. merak etme ailen senin yanında olacaktır her türlü... ama sen git mutlaka şikayetçi ol ve bu aralar asla yalnız evden çıkma.. malum bu sapkınlıklar yüzünden genç kızlarımızın sonu ortada

Ben
bana da çok tanıdık geldi. boğa olabilir mi ne dersiniz?

Ben anlamadım tam olarak ne istiyor bu hayvan? siz ayrı değil misiniz? hani barışmak için istekleri olsa bunlar neyse. şunları yaparsan barışırız falan da dememiş. bunları yaptın diyelim ama hala ayrısınız ee ne olacak? bırak kime ne anlatırsa anlatsın. Ona da belli et korkmadığıni ailenin arkanda olacağını. Bu adamla bağını koparmak istiyorsan da onunla bağı olan kimseyle görüşmemeye çalış mümkünse.

Ben ikizler kokusu aldım hafif :)
haha ikizler olan benim :)) genelde böyle takıntılı aşık adamlar boğadan çıkıyor. egoist oldukları için reddedilmeye gelemiyorlar ama zoru sevdikleri için de reddeden, peşinden koşturan kadınlara aşık oluyorlar. ikizler çok değişken olduğu için takıntılı bir şekilde kimseyi sevebilecegini sanmıyorum:))

Bilmiyorum anlamadım glb sevgiliyiz olcaz sanıyor. Çözümsüz ya istekler bile saçma değil mi sarcak başka konu kalmamış işte mantık aramak saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…