- 23 Aralık 2015
- 234
- 162
- 18
- Konu Sahibi nazende sevgili
-
Ya okadar pisman oldumki zaten böyleddüşünmesine sebep olduğum için hatta keşke yılbaşımmesajında cevap vermeseydimÇünkü her geldiğinde ona gideceğinin garantisini vermissin, hata yapmışsın
hadi ya insalla bende seviyorum özlüyorum ama gurur yaptım bu sefer de baksana hiç bisey olmamış gibi yazdı yine kayboldu. İçimden hep başkasını mi buldu bu düşüncesi geçti. Umarim dediğin gibi olurBenimde basima gelmisti buna benzer bi durum simdi iyiyiz cok sükür
Çünkü her geldiğinde ona gideceğinin garantisini vermissin, hata yapmışsın
Çantada keklik olayina dönmüs sanirim durumun..bunu alehhine cevirebilirsin yazmadigi surece yazma ya normal ekledim kabul ettim modunda takilirsin hayat devam ediyor neticede yeni bir iliskinde baslayabilir yani...sana birsey soyleyeyim mi insan ayrilinca ölünmüyor..hayat daha iyisini karşına cıkarabiliyor...valla erkekler detayci degil bizim gibi bizler ömrümüzü yiyoruz böyle..hayatina yeni bir iliski girerse tekrar silersin o zaman onlar bu kadar detay bakmiyor ya bence bizlerde rahat olmaliyiz yani..
Haklisin o konuda ama iste böylede hiç bi erkeğe güven kalmiyoki. Hepsinin sonu aynı cikiyo:)mihrimah59 .!.:Çantada keklik olayina dönmüs sanirim durumun..bunu alehhine cevirebilirsin yazmadigi surece yazma ya normal ekledim kabul ettim modunda takilirsin hayat devam ediyor neticede yeni bir iliskinde baslayabilir yani...sana birsey soyleyeyim mi insan ayrilinca ölünmüyor..hayat daha iyisini karşına cıkarabiliyor...valla erkekler detayci degil bizim gibi bizler ömrümüzü yiyoruz böyle..hayatina yeni bir iliski girerse tekrar silersin o zaman onlar bu kadar detay bakmiyor ya bence bizlerde rahat olmaliyiz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?