- 23 Aralık 2015
- 234
- 162
- 18
- Konu Sahibi nazende sevgili
-
yok en son 4 gün önce mesajlastik .ardında yılbaşında yazdı eklestik. Ben eskiden dayanamaz yazardım ara ara bu sefer ben yazmadan o yazdiSen ona dört gün önce yazdın oda sana yılbaşında döndü ekleştiniz ve öylece kaldı. Doğru mu anlamışım?
Uzuldum kendimesenden iyi yedek olur.
gezer tozar sana döner bu adam.
üzülme
yok en son 4 gün önce mesajlastik .ardında yılbaşında yazdı eklestik. Ben eskiden dayanamaz yazardım ara ara bu sefer ben yazmadan o yazdi
Ama öyle olsaydı konuşurdu bişeyler yapardı. Faceden ekledikten sonra hiç yazmadı etmedi.Ben mi safım,ben art niyet aramadım.Adam belki yazışmak değil konuşmak istiyor.
Sinir oldum bikere ya ben ona takinti yaptim sanirim. Hani surekli dusunup uzulmuyorum zaten hatta aklima gelmedigi surece umrumda degil de bilemedim bende :)Hımm şimdi oldu.
Bence yol ver gitsin.Şuan hayatında biri bile olabilir onun böyle tiplere güven olmaz. Evlenmek istemiyorsa sen istiyorsan hem sonu yok bu ilişkinin. Boşuna üzme kendini derim ben. Adammı yok ayol ya
Keşke kabul etmeseydin ama olmuş bir defa. Sen onu kısıtlılar listesine ekle bari. Ordan biraz kıvırırsın
Bana da yazdı sız ıcerıklı bısey aynı sekılde ben de sızın de yazıp yolladım. Bı seu umma. Yem atma bunlar o kadar. Gelıp sana tutunmayacak. Hayatında kalmanı ıstemıyorsa zorla durmanın alemı yok. Kucuk kacan kovalanır oyunları da oynama bırak ne yapıyorsa yapsın. Seven ınsan zor anında bıle yanında ıster oyle kacmaz.
İnsanın içini acitanda bu ya işte sen okadar değer verirsin ama o aslında hiç yokmuş hiç sevmemiş..Bana da yazdı sız ıcerıklı bısey aynı sekılde ben de sızın de yazıp yolladım. Bı seu umma. Yem atma bunlar o kadar. Gelıp sana tutunmayacak. Hayatında kalmanı ıstemıyorsa zorla durmanın alemı yok. Kucuk kacan kovalanır oyunları da oynama bırak ne yapıyorsa yapsın. Seven ınsan zor anında bıle yanında ıster oyle kacmaz.
İnsanın içini acitanda bu ya işte sen okadar değer verirsin ama o aslında hiç yokmuş hiç sevmemiş..
Elimden geleni yaptım . olmayınca olmuyo demek.düşünmemek en iyisi .becerirsek tabii. De bizi uzenlerin allah belasını verse rahatlariz aslındaSen elınden gelenı yaptın mı ora onemli. Bunları dusunmek de ınsana bı sey kazandırmıyor aksıne anı mahvedıyoruz. Elımden geldıgınce dusunmemeye calısıyorum ben. Sen de ole yap.
Elimden geleni yaptım . olmayınca olmuyo demek.düşünmemek en iyisi .becerirsek tabii. De bizi uzenlerin allah belasını verse rahatlariz aslında
Elimden geleni yaptım . olmayınca olmuyo demek.düşünmemek en iyisi .becerirsek tabii. De bizi uzenlerin allah belasını verse rahatlariz aslında
Sizinde barışma ihtimali hiç yokmu .Yok ya ben bazen kızgınlıkla dıorum ama cıdden allah belasını fılan vermesın. Kazancından olmasın ailesıne bı sey olnasın sadece pişman olsun bana tutunmadıgına benım ıcın bı seyler yapmadıgına. O
Yeter. Gercı pısman olsa ne... bız ayrı olduktan sonra... aman..
Çok kötü ayrılmadik ona gore de benim için kötüydü:) aslında facede olması bi bakıma iyi diye düşündüm. Enazından. Görür benide aklından tamamen cikarmaz:. Ama artık iletişim asla olmicak hiç bisekilde yazmam etmemeğer kötü bir ayrılış olmadıysa mesajına cevap yazmanda sakınca yoktu. ama keşke arkadaşlık isteğini kabul etmeseydin. şimdi onun için herşey çok kolay gibi oldu, seni her istediğinde orda olduğunu biliyor. hiç iletişim kurmayarak bunu telafi edebilirsin.
Kıymetini anlamazsa, ibret almazsa, ders cikarmazsa o zaman da rahatlamazsin.
Sizinde barışma ihtimali hiç yokmu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?