Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Annem diyor ki her erkek tarafı böyleOlmaz bu aileyle. Gelenekle ne ilgisi var ki hangi gelenekte var her halta burun sokmak?
Onlara ait eşyalarParayı kim veriyor bilmiyorum ya ben gelemem böyle bir şeye
Kaç erkek tarafı tanımış da bu sosyolojik tahlili yapmış?Annem diyor ki her erkek tarafı böyle
Hayır her aile böyle değil. Demek ki annenizin çevresi çok dar. İlerde kayınvalide gelir evinize kurulur emirler yağdırmaya devam eder. Böyle bir hayatı yaşamak ister misin?Annem diyor ki her erkek tarafı böyle
Sen sadece süs bebeği olacaksın ağzın yok mu senin nişanlın seni sevmiyor mu o ne diyor hayır deseneOnlara ait eşyalar
Halası anası danası maşallah hepsi içinde.Dediğim gibi annemde her kaynana böyle diyor ama Halası o gün azıcık yaptığım makyajı demiş abartı falan diye kızı da gelmişti kızın makyajı benden çoktu bende eşime dedim niye kızına bakmıyor bana yorum yapıyor
Koydum ama dediğim gibi geldi rezil etti beni anneme şikayet etti dedi anlamaz ki düzgün üslupla demiştimAnlattıklarınızda bir tane olumlu bir şey yok bu devirde bunlar kaldı mı ya diyeceğimiz cinsten şeyler yazmışsınız şimdi size ne denir ki. Devam edecekseniz mutlaka tepkinizi koyun her şeye kadar vermek ne demek aklım almadı cidden. evinle ilgili bir detaya karar verdirtmem nasıl bir göz dağı verdim bilmiyorum ama kayınvalidemle mutfaktayken bir şey söylemişti bak burda bu var diye sonra anında düzeltti kızım ben karışmıyorum sakın öyle anlama bak diye neredeyse özür dileyecekti. Başta tavrını koyacaksın kendinle ilgili konuşturmayacaksın böyle giderse çok üzülürsün böyle insanların karşısında pasif olursan ezer geçerler seni ama bence nişanlın başta adamlık yapmıyor her şeyi anlatmak denir nereden tutsan elinde kalıyor
Kadınına laf ettiren ezik adam seni asla mutlu etmezDediğim gibi annemde her kaynana böyle diyor ama Halası o gün azıcık yaptığım makyajı demiş abartı falan diye kızı da gelmişti kızın makyajı benden çoktu bende eşime dedim niye kızına bakmıyor bana yorum yapıyor
Ben dedim zaten nişanlım demiş ailesine öyle seviyor kız diye ama bilmiyorum nişanlım pasif çıktı başta böyle değildi iş ciddi olunca aileci oldu onun gözünde yüzük eşittir evlilikSen sadece süs bebeği olacaksın ağzın yok mu senin nişanlın seni sevmiyor mu o ne diyor hayır desene
Dediğim gibi annemde her kaynana böyle diyor ama Halası o gün azıcık yaptığım makyajı demiş abartı falan diye kızı da gelmişti kızın makyajı benden çoktu bende eşime dedim niye kızına bakmıyor bana yorum yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?