- 6 Ağustos 2014
- 1.004
- 3.332
- 333
- 44
Yazdım bakarsınızNesini seviyorsun nisanlinin? Sülalesi sana karışıyor adamın giki çıkmıyor sen gelmiş ben nişanlımı çok seviyorum, annem her erkek böyle diyor yazıyorsun. Sonra kalkmış ailem istemiyor diyorsun. Kafa mı buluyorsun bizimle anlamadım.
Daha az önce bir konu okudum kadın memur olduğu halde kocası aldıklarına karışıyormuş. KPSS ile ne alakası var ? Huy huydur değişmesini beklem
Daha az önce bir konu okudum kadın memur olduğu halde kocası aldıklarına karışıyormuş. KPSS ile ne alakası var ? Huy huydur değişmesini bekleme
Haklısınız sadece ekonomik özgürlük olunca insanda boşansa ayakta durabilir eşine bağlı olmaz ama çalışıp doktor olup parasını eşi alanlarda var tamamen karakter meselesiDaha az önce bir konu okudum kadın memur olduğu halde kocası aldıklarına karışıyormuş. KPSS ile ne alakası var ? Huy huydur değişmesini bekleme
Daha şimdiden boşanma ihtimalini düşündüğün bir evliliği gerçekleştirme bence. Benim eşim doğulu. Birçok eşi doğulu olan vardır burda. Hiçbirimiz bu muameleyi yaşamamışızdır. Başın çok ağrır bunlarla.Haklısınız sadece ekonomik özgürlük olunca insanda boşansa ayakta durabilir eşine bağlı olmaz ama çalışıp doktor olup parasını eşi alanlarda var tamamen karakter meselesi
Annenizin sizden bıkkınlıgı mı varAnnem diyor ki her erkek tarafı böyle
Yazdım bakarsınız
Hayır değil. Bizim evimizi eşimin ailesi aldı ama tadilatına hiç karışmadılar. Eşyalara da öyle, gerçi onların çoğunu kendimiz aldık ama parasını verdiklerine de karışmadılar.Annem diyor ki her erkek tarafı böyle
Arkana bakmadan kaç evlenırsen ellerinde oyuncak ederler seni nişanlınızda asla normal değilAma tüm aşkıma rağmen çok soğudum ve nişanılma güvenmiyorum bana diyor ki ilerde böyle bir şey olmaz ama ben ayrılik kararımı çoktan verdim
Bencede öyle zaten kafamda netti ama sizede danışmak istedim çünkü nişanlıma anlatınca bunlar normalmiş gibi davranıyor ben sıkıntılı biriymisim gibi yapıyor bir an şüphe ettimArkana bakmadan kaç evlenırsen ellerinde oyuncak ederler seni nişanlınızda asla normal değil
Nişanlım arada dilim sürçüyorEşin mi nişanlın mı anlamadım
Valla haklısınız zaten nişanlıma sürekli diyor bir tane çocuk yap ver ben bakarım diyeEv eşyasını, boyanın rengini geçtim hadi onlara karışma cüretinde bulundu amma kilona, yaptığın makyaja , yok yüzündeki lekeye varana kadar karışan bu insanlar size hayatı dar eder bu ne be yarın evlenince aldığınız nefese karışır hele birde anne olduğunda vay anam vay kendi doğurduğun çocuğu el gibi büyütürsün acil uzaklaş o eş adayındanda koca olmaz sana kardeşim yakma kendini geleceğini.
Şimdiden sizi sen sıkıntılısın modunda manipüleye başlamış . Genclıgınıze yazık olurBencede öyle zaten kafamda netti ama sizede danışmak istedim çünkü nişanlıma anlatınca bunlar normalmiş gibi davranıyor ben sıkıntılı biriymisim gibi yapıyor bir an şüphe ettim
Keşke öyle olsaydı dediğim gibi artık kendimden şüphe ettirdiler bana herkes sanki normali bu gibi davranıyorBu bir sosyal deney herhalde
Benden 8 yaş büyük evlilikte de baya acele edince anladım niyeti bir an önce beni kandırmakŞimdiden sizi sen sıkıntılısın modunda manipüleye başlamış . Genclıgınıze yazık olur
Hayır her erkek tarafı böyle değil.Annem diyor ki her erkek tarafı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?