Kasımda 19 şimdi nası 21 yaşındasın
Açıklamasını yaptım daha önce okursunuzKasımda 19 şimdi nası 21 yaşındasınız ?
Neyse özetle evlenmeyin yaşınız çok küçük ayrıca en kötü kaynana bile Evın duvar boyasına kadar karışmıyordur sizinki şimdiden yaşayacağınız hayatı size fragman geçiyor . O filme girmeyin sonu hüsranAçıklamasını yaptım daha önce okursunuz
Nedense nişanlın tarafından manipüle edilip nişanı bozmayacağını düşünüyorum. Ki inşallah öyle olmaz. Ne güzel okumuşsun kendine yazık etme.Bacılarım yarın nişanı atıyorum bu geceden mesaj attım konu artık kapanmıştır. Bende KPSS çalışayım evimde o kadar okuduk atanalim bari dua beklerim sizlerden
Çok uzun ya ama hiç meslek vs yok mı sizde herkes mi lise terk evleniyor yaMerhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Bu pısırık adamla evlenmeyeceksin değilmi ?Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Ayyyy okurken bunaldım evlendikten birkaç ay sonra “ kızzlarrrr bunaldım bu normal mi boşansam mı” başlığı açmak istemiyorsan vazgeç bence. Nişanlının her şeyi anlatması ayrı, tek erkek olması ayrı, kayınvalidenin her şeye burnunu sokması ayrı rahatsız ediciMerhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Eşinizin karışmayın demesi gerekiyordu.Bu eşle olmaz.Üstelik her şeyi ailesine anlatması falan şaka mı?Yetişkin olamamış bir erkekle evlilik neden?Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Bence dogru. Hatta kiz belki 18dir. Yasini bi oyle soylemis bi boyle.Ben de pek inanmadım açıkçası
Bence yapman gereken şeyi biliyorsun…Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Parayı erkek tarafı verse de siz o esyalafı kullanacaksınıx. Sizin karar vermeniz lazım .simdiden sizi tutmayan eş asla sonra sizi tutmaz .halaya ne bok yemek düştü de karısıyor ama hata eşinizde o karıstırtıyor .her erkek tarafı böyle degil annenize diyin basınızı yakmqsın cok meraklıysa kendı evlensiz sizi harcamasın.bence arkana bakmadan kacccvMerhabalar size bir şey danışmak istiyorum hele de evli arkadaşlara. Arkadaşlar bende şuan evlilik aşamasındayım ama ev eşyasından evin boyasına kadar kayınvalidem karar veriyor ben eşime ben karar vermek istiyorum dedim oda annesi ile konuştu geldi beni anneme şikayet etti onlar anlamaz ben alacağım beyaz eşyaları renklere kadar belirledim her şey belirli evin duvarlarına kadar ben yapacam dedi hiç bana veya anneme fikir sormadı. Ayrıca eşimin halası teyzesi annesi kıyafetimden makyajıma kilomun az olmasına kadar yorum yapıyor annesi beni tanışmadan önce fotoda görüp yüzünde leke var demişti. Sonra eşarp bağlamamı begenmediler yüzüm kapanıyor diye sonra kilo almamı istedi teyzesi ki kilom ideal 168 boy 62 kilo . Birde eşim ne olsa onlara anlatıyor sizce yol yakınken vazgeçmeli miyim olur mu bunlarla ilerde eşimde sülaledeki tek erkek birde kayınvalidem anneme sürekli gel git yapmasını istiyoruz öyle yapan gelin severiz dediler anneside sürekli dışarda gecelere kadar haftanın 7 günü bende biraz tersim bunlara arada kaldım siz ne diyorsunuz yol yakınken
Siz anlamiyorsunuz gerçekten beyniniz yok annemin deme sebebini anlattım ama demek ki okuma yazmanız yokmuş. Bende bunun normal olmadığını bildiğimi sadece manipüle edilince destek için size sorduğumu dedim demek yine okumanız yok o kadar cahilsiniz ki hiçbir bilgiye sahip olmadan yorum yapıyorsunuz annemi beni ve olanları bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz sizin gibi cahille daha da muhatap olamam kim bilir hiçbir bok olmayan Allah'ın bir gerizekalısı kendini bir bok sanan hangi teyzenin tekisindir
sizin gibi cahille daha da muhatap olamam kim bilir hiçbir bok olmayan Allah'ın bir gerizekalısı kendini bir bok sanan hangi teyzenin tekisindir
Aynı konu altında bu iki mesajı yazabiliyorsunuz, bravo. Bu kadar atar gideri haksızken yapabiliyorsanız müstakbel kayınvalideye de yapsaydınız ya burada konu açacağınıza. (Bir de hal eki olmayan, dahi anlamındaki "de, da" ayrı yazılır, bağlaçtır. Her b*ku bilen sizseniz bunu da bilin hem KPSS'de de çıkar.)Bende KPSS çalışayım evimde o kadar okuduk atanalim bari dua beklerim sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?