- Konu Sahibi simonskitty
-
Neden orta yol bulmuyorsunuz? Hiç gelmemelerini istiyorsanız oğullarını gönderin, hiç gelmezler. Ama bu seferde eşimin x gün tatili var onda da annesinde diyeceksiniz.Peki nasil başardınız? Bana da gelmiyorlardi ama simdi torun bahanesiyle geliyorlar.
Çünkü evlililigkmin ilk yılında bu yüzden neredeyse boşanma aşamasına geldik. Çünkü ilk çocuğumun doğumunda kv benden daha lohusa davrandı. Beni o kadar ağlattı ki. Cunku kp ile çocuğuma davranışlarından dolayı kavga ettik. Unutmaya çalışıyorum ama tam da olmuyor. Kv ve gorumce gerçekten çok çabalıyor. Her isi yapıyorlar beni düşünüyorlar falan ama her şey tadında kalsa. Bu kadar bunaltmasalar beni bu kadar uzun sure kalmasalar her şey daha iyi olacak
Bende dedim herhalde geldiler kavga çıktı.
Ne bekliyordun ki?
Bende abimin evine giderim gayet rahat yemeğimi de yaparım bakarim biesey eksikse çıkar alirim temizliginide yaparım koltuğunu da serilirim.. Ve bunların hic birisini yaparken izin almam. Çünkü neden alayım? Orası benim abimin evi. .
Bende dedim herhalde geldiler kavga çıktı.
Ne bekliyordun ki?
Bende abimin evine giderim gayet rahat yemeğimi de yaparım bakarim biesey eksikse çıkar alirim temizliginide yaparım koltuğunu da serilirim.. Ve bunların hic birisini yaparken izin almam. Çünkü neden alayım? Orası benim abimin evi. .
Ben de bu cevabi görünce ayni şeyi düşündüm. Ne guzel yazmışsınız. "Agbimin evi " mantığı.Bendede senin düsüncende 3 tane görümce vardı sürekli abimizin evi abimizi görmeye geldik muhabbeti oluyordu.. Gıcıklığına işlerimin en yoğun olduğu veya başka bir misafirimin olduğu zaman gelirlerdi sırf rahatsızlık vermek için. K.v kızlarına çok çalışıyor müsait olmaz evi arayalım dediği halde abimizin evi muhabbeti yaptılar. Nirmalde idare ediyordum ama o laf beni gıcık etti. Artık gelmeden 2 gün önce beni arıyorlar müsaitsem gelin diyorum. hatta 1 yıldır hiç gelmiyorlar. Şu abimin evi muhabbeti çok cahilce bence. Karşıdaki insanı tahrik etmekten başka bir anlami yok.
Su an asil problemim o. Çünkü gerçekten her ise koşuyorlar. Sabah uyaninca küçük bebeğimi alıyor kv hadi sen git biraz daha uyu diyor. Yemek temizlik her şeyi yapıyorlar. Hatta çayımı bile getiriyorlar. Hal böyle olunca kendimi tutuyorum ben de. Yoksa haksiz konuma düşücem. Yaptıkları her şey için minnettarım ama evimde rahat hissetmek de benim hakkim. Ve maalesef yılda 1 kez olmuyor bu. Yılın 4 ayi bizdedir heralde toplam. İlişkileri cok icice geçmiş. Bizim ayrı evimiz ayrı kararlarımız olduğunu kabullenemiyorlarşunun farkında mısınız peki? eşiniz kv ve görumcenin bu kadar çabaladığını ve sizin buna rağmen bu kadar aksi davrandığınızı görup size kin tutarsa.
ilişkiniz geri dönulmez şekilde yara alırsa.
ben yatılı misafir olayından nefret ederim ama yılda bir kere gelen insanların da 1 ay gelmeleri normal.
haber vermemeleri hata orası çok ayrı.
ama bir arkadaş guzel guzel yazmış ya gerçekten insan bu dunyada sadece iyiliği göturebiliyor.
❤❤❤ tam da buBen de bu cevabi görünce ayni şeyi düşündüm. Ne guzel yazmışsınız. "Agbimin evi " mantığı.
Giderim, kalirim, yerim, alırım, yatarım...
Muge'nin tonlamasiyla o ev agbinin degil anladin mi !!! Agbinin degil.
Agbinle yengenin. Oyle pervasizca istediğin saat istedigin şekilde girip cikamazsin.
Her seyden ote nezakettir bence. Bir kisiye yatılı gidilecekse onceden arayip haber vermek. Belki evi dağınıktir belki hastadir belki plani Vardir. Mahçup etmemek lazim.
Senin sınırlarına saygi duyuyorum demektir. Varlığına değer veriyorum. Amacim seninle birlikte guzel vakit geçirmek, paylasmak.
Merhaba. Nasilsin ? Sizi ozledik . Şu gun gelip su kadar kalmak istiyoruz sizin icin de uygun mu? Demek cok zor olmasa gerek.
Ben de bu cevabi görünce ayni şeyi düşündüm. Ne guzel yazmışsınız. "Agbimin evi " mantığı.
Giderim, kalirim, yerim, alırım, yatarım...
Muge'nin tonlamasiyla o ev agbinin degil anladin mi !!! Agbinin degil.
Agbinle yengenin. Oyle pervasizca istediğin saat istedigin şekilde girip cikamazsin.
Her seyden ote nezakettir bence. Bir kisiye yatılı gidilecekse onceden arayip haber vermek. Belki evi dağınıktir belki hastadir belki plani Vardir. Mahçup etmemek lazim.
Senin sınırlarına saygi duyuyorum demektir. Varlığına değer veriyorum. Amacim seninle birlikte guzel vakit geçirmek, paylasmak.
Merhaba. Nasilsin ? Sizi ozledik . Şu gun gelip su kadar kalmak istiyoruz sizin icin de uygun mu? Demek cok zor olmasa gerek.
Bu kadar ilgi alakaya surat asacak sebep aramak zor olmalı gerçektenSu an asil problemim o. Çünkü gerçekten her ise koşuyorlar. Sabah uyaninca küçük bebeğimi alıyor kv hadi sen git biraz daha uyu diyor. Yemek temizlik her şeyi yapıyorlar. Hatta çayımı bile getiriyorlar. Hal böyle olunca kendimi tutuyorum ben de. Yoksa haksiz konuma düşücem. Yaptıkları her şey için minnettarım ama evimde rahat hissetmek de benim hakkim. Ve maalesef yılda 1 kez olmuyor bu. Yılın 4 ayi bizdedir heralde toplam. İlişkileri cok icice geçmiş. Bizim ayrı evimiz ayrı kararlarımız olduğunu kabullenemiyorlar
Herşey iyi güzel de şu abimin evi, oğlumun evi, kardeşimin evi kafasi çok yanliş.
Yeni evliyken muhtemelen sizinle ayni kafaya sahip olan "oğlumun evi, kardesimin evi" diye dusunen eşimin ailesiyle uğraşmistim baya.
6 yillik evliyim şimdi, değil emrivakiyle evime gelmek kapidan bisey birakacak olsalar gelmeden ariyorlar musait miydinzi diye. Oyle yaparlar işte.
En kıl oldugum şey, kadin orada süs eşyasi degil. Kari ve kocanin evi orasi.
Bendede senin düsüncende 3 tane görümce vardı sürekli abimizin evi abimizi görmeye geldik muhabbeti oluyordu.. Gıcıklığına işlerimin en yoğun olduğu veya başka bir misafirimin olduğu zaman gelirlerdi sırf rahatsızlık vermek için. K.v kızlarına çok çalışıyor müsait olmaz evi arayalım dediği halde abimizin evi muhabbeti yaptılar. Nirmalde idare ediyordum ama o laf beni gıcık etti. Artık gelmeden 2 gün önce beni arıyorlar müsaitsem gelin diyorum. hatta 1 yıldır hiç gelmiyorlar. Şu abimin evi muhabbeti çok cahilce bence. Karşıdaki insanı tahrik etmekten başka bir anlami yok.
Yaptiginiz yemeğe, koltuğa serilmenize yorum yapmadim ben o sizi ilgilendirir, yengeyle aranizda olan bir durum, herkesin aile ilişkisi farkli olabilir.Konu sahibinden çok ben linç yemişim.
Bende ararım tabii ki. Hatta çoğunluk onlar arar çağırır.. Yengemle aynı yaştayız; ilk evlendiklerinde annemlerde beraber kaldık baya bi zaman. Ondan olsa gerek alışığız birbirimize. Geç gelen kız kardeşim o benim. Yemeğini de yaparım koltugunuda serilirim dedim. Ne var bunda evinde kaldığımda kalkip bi köşede bekleyecek miyim öylece?
O "cahilce" senin gorümcemlerinle seni bağlar bence.. Ben abimden çok yengemi ve yeğenlerimi görmek için gidiyorum.. Zaten yengem senin uslubunda biri olsa muhtemelen bende senin gorumceler gibi yapar asla gitmezdim :)
Nasıl bi tabir bu.boyle gelinlere uyuz oluyorum.bizde çocuk yetiştiriyoruz.oglumun evine gidince televizyon izlemek için gelin hanımdan izin mi alinmaliEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Allahtan oglum yok,ben salondan cıkmakla kalmam yolarım o geliniEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?