Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

bence sadece çatkapı ve pandemıde yatılı gelmelerı sorun
onun dısında bır sorun gormedım aslında kotu bır soz soylememısler ters davranmamıslar
ıletısım kurmayı mı denesenız bıraz onlarla ?

Peki nasil başardınız? Bana da gelmiyorlardi ama simdi torun bahanesiyle geliyorlar.
Neden orta yol bulmuyorsunuz? Hiç gelmemelerini istiyorsanız oğullarını gönderin, hiç gelmezler. Ama bu seferde eşimin x gün tatili var onda da annesinde diyeceksiniz.
Uzun süre kalmalarından rahatsızsanız 3 ayda bir kendiniz davet edin. “İşlerimiz 1 haftalığına hafifledi, gelmek isterseniz haftaya buyrun” diyebilirsiniz.

Ben çok anormal bir durum göremedim yardım da ediyorlarmış nevar görümce komşuya tabağı götürse niye rahatsız oldunuz ki. Tv izlerken hazır olda mı dursunlar? Siz onları yok sayıp film izlemişsiniz pc başına oturup bu daha kaba bence hani sizi tınlamıyorum der gibi hayır kendi aileniz olsa zerre sorun etmeyeceğiniz şeyleri eş ailesi olunca sorun yapıyorsunuz ayaklarına hizmet isteyen insanlarda değiller

şunun farkında mısınız peki? eşiniz kv ve görumcenin bu kadar çabaladığını ve sizin buna rağmen bu kadar aksi davrandığınızı görup size kin tutarsa.
ilişkiniz geri dönulmez şekilde yara alırsa.

ben yatılı misafir olayından nefret ederim ama yılda bir kere gelen insanların da 1 ay gelmeleri normal.
haber vermemeleri hata orası çok ayrı.
ama bir arkadaş guzel guzel yazmış ya gerçekten insan bu dunyada sadece iyiliği göturebiliyor.

Bende kendi ailem dahil 1 ay yatılı misafir istemem( zaruri mecburiyetler dışında). Kendimde kimsenin evinde yatılı kalmayı sevmem. 8 yıllık evliyim ilk defa 2 sene önce 15 gün annemde kaldim.(omirilik ameliyati olmustum) annem yalvardı 1 ay daha kal evde bakanin olmaz çocuk var diye. Ama benim oğlum çok haraketli ve annemle babam çok şımartıyor ,babam aksamlari at olup sırtında taşıyor,evin heryerinde çiviler çakılı survivor oynuyorlar vs. insanlar evet seviyorlar ama yıpranıyorlarda . Kıyamadım aileme. Evime geldim(8 saat uzaklıkta)1 ay lokantadan yemek sipariş ettim. Ama kafam rahat etti. simdide kanamalı gebeligim var geçen hafta 3 4 gün hastanede yattim annem geliyorum dedi gelme dedim. Yollarda virüs kapar yine ben üzülürüm idare ediyorum.
Ama sizin salon takıntınız biraz fazla gibi geldi. Iyice takmişsiniz eş ailesine. Kendinizi rahatlatin

Bendede senin düsüncende 3 tane görümce vardı sürekli abimizin evi abimizi görmeye geldik muhabbeti oluyordu.. Gıcıklığına işlerimin en yoğun olduğu veya başka bir misafirimin olduğu zaman gelirlerdi sırf rahatsızlık vermek için. K.v kızlarına çok çalışıyor müsait olmaz evi arayalım dediği halde abimizin evi muhabbeti yaptılar. Nirmalde idare ediyordum ama o laf beni gıcık etti. Artık gelmeden 2 gün önce beni arıyorlar müsaitsem gelin diyorum. hatta 1 yıldır hiç gelmiyorlar. Şu abimin evi muhabbeti çok cahilce bence. Karşıdaki insanı tahrik etmekten başka bir anlami yok.

Uslununuz çok sert. Yengenize karşı nasılsınız bilmem ama orası sadece abinizin evi değil. o evin bir hanımı var.

Ben de bu cevabi görünce ayni şeyi düşündüm. Ne guzel yazmışsınız. "Agbimin evi " mantığı.

Giderim, kalirim, yerim, alırım, yatarım...

Muge'nin tonlamasiyla o ev agbinin degil anladin mi !!! Agbinin degil.

Agbinle yengenin. Oyle pervasizca istediğin saat istedigin şekilde girip cikamazsin.

Her seyden ote nezakettir bence. Bir kisiye yatılı gidilecekse onceden arayip haber vermek. Belki evi dağınıktir belki hastadir belki plani Vardir. Mahçup etmemek lazim.

Senin sınırlarına saygi duyuyorum demektir. Varlığına değer veriyorum. Amacim seninle birlikte guzel vakit geçirmek, paylasmak.

Merhaba. Nasilsin ? Sizi ozledik . Şu gun gelip su kadar kalmak istiyoruz sizin icin de uygun mu? Demek cok zor olmasa gerek.

Su an asil problemim o. Çünkü gerçekten her ise koşuyorlar. Sabah uyaninca küçük bebeğimi alıyor kv hadi sen git biraz daha uyu diyor. Yemek temizlik her şeyi yapıyorlar. Hatta çayımı bile getiriyorlar. Hal böyle olunca kendimi tutuyorum ben de. Yoksa haksiz konuma düşücem. Yaptıkları her şey için minnettarım ama evimde rahat hissetmek de benim hakkim. Ve maalesef yılda 1 kez olmuyor bu. Yılın 4 ayi bizdedir heralde toplam. İlişkileri cok icice geçmiş. Bizim ayrı evimiz ayrı kararlarımız olduğunu kabullenemiyorlar

❤❤❤ tam da bu

Zaten anaç inaninki abinin evine gelmek değilki . Hatta genelde eşimin evde olmadığı saatleri tercih ediyorlar gelmek için. bende kendi işyerim oldugundan işimi birakıp eve geliyorum. Maksak açık bulmak. Aaaaa zeynebin evide dağınıktı diyebilmek. sonradan dedikodu kazanıni kaynatiyorlar illaki kulağima geliyordu.

Bu kadar ilgi alakaya surat asacak sebep aramak zor olmalı gerçekten
Sağ olun en azından zahmet edip arada kendinizi tutuyormuşsunuz

Bu şenlikler kaç gündür devam ediyo ya bitmedi mi daha? Hayır baştan haberim olsaydı abimin evine gidip salonda yayılıp tv izleyerek ben de katılırdım

Konu sahibinden çok ben linç yemişim.
Bende ararım tabii ki. Hatta çoğunluk onlar arar çağırır.. Yengemle aynı yaştayız; ilk evlendiklerinde annemlerde beraber kaldık baya bi zaman. Ondan olsa gerek alışığız birbirimize. Geç gelen kız kardeşim o benim. Yemeğini de yaparım koltugunuda serilirim dedim. Ne var bunda evinde kaldığımda kalkip bi köşede bekleyecek miyim öylece?

O "cahilce" senin gorümcemlerinle seni bağlar bence.. Ben abimden çok yengemi ve yeğenlerimi görmek için gidiyorum.. Zaten yengem senin uslubunda biri olsa muhtemelen bende senin gorumceler gibi yapar asla gitmezdim :)

Yaptiginiz yemeğe, koltuğa serilmenize yorum yapmadim ben o sizi ilgilendirir, yengeyle aranizda olan bir durum, herkesin aile ilişkisi farkli olabilir.
Ben "abimin evi" demenize yorum yaptim. :) Dediginiz kadar yengeyle abla kardeş ilişkiniz olsaydi izin almam orasi abimin evi demezdiniz bana gore. Bu yoksaymaktir. Yengenizin yuzune burasi abimin evi izin almam deseniz emin olun hoşuna gitmez. Kimsenin hoşuna gitmez boyle laf.

Herkes size kızmış ama ben hak verdim.
1 ay birinin evinde kalmak nedir?
Hemde habersiz
Evde biri olunca diken üstünde oturuyorsun, dakika başı çamaşır yıkıyorsun, süpürge yapıyorsun, mutfaktan çıkamıyorsun bugün yemek yapmayayım dışarıdan yeriz diyemiyorsun.
Üstelik herkes eve tıkıldı arada bir farklılık yapıp dışarıda çıkamıyorsun.
Evler küçücük hap kadar banyo sırası, tuvalet sırası bunların temizliği
Çok sinir bozucu üstelik böyle bir dönemde
1 hafta kadar kalsalar neyse dersin bunlar eve çadır kurmuş.

O "cahilce" senin gorümcemlerinle seni bağlar bence.. Ben abimden çok yengemi ve yeğenlerimi görmek için gidiyorum.. Zaten yengem senin uslubunda biri olsa muhtemelen bende senin gorumceler gibi yapar asla gitmezdim :)

Yazdıklarımda ne gibi bir üslup bozukluğu var tövbe yarabbi. He he. Yazdiğin yorumu yengene okut bak gör ozaman üslup nasıl değişiyor. Orası abimin evi diye yengeni yokmuş gibi davranan sensin şimdide en çok yengemi görmeye gidiyorum oldu. Tepkileri alınca. sene 2021 abimin evi muhabbeti dönüyor hala .

Nasıl bi tabir bu.boyle gelinlere uyuz oluyorum.bizde çocuk yetiştiriyoruz.oglumun evine gidince televizyon izlemek için gelin hanımdan izin mi alinmali

Allahtan oglum yok,ben salondan cıkmakla kalmam yolarım o gelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…