- Konu Sahibi simonskitty
-
Soylediklerim covid harici zaten. Şu dönemde kapı dışına çıkanda akıl yok.İsterse 20 saat olsun 2 ay koronada 3 kişi gelip kalınmaz. Kafayı yemişler bence. Bana çok anormal geliyor bu durum.
Esnafla muhabbet komşularla samimiyet falan demişsiniz ama ben bunun arkasında çok fazla birikmişlik görüyorum. Hooopp.... Sürprizzzzz biz sende 1 ay kalmaya geldik diyeni baş üstüne koymanız beklenemez başlı başına terbiyesizlik bu. Ben komşuma gidecekken bile mesaj atıyorum müsait misin diye. Her türlü haklısınız.Geldiklerinde 2 aydan önce gitmiyorlar sagolsunlar. Özel hayat yok zaten onlar gidene kadar da olmayacak
Üslubunuz ne güzel içimi ferahlatıcı. ve can şenliği ne güzel bir deyim...Ayıp etmişler , keşke el pençe divan dursalarmış salonunuzda . Ne güzel kol kanat germişler . Büyükler bazen esnafla borçları var mı yok mu öğrenip gücü yetiyorsa kapatmak için de görüşürler . Kocanla arana fitne fesat sokmuyorlarsa ne güzel evde can şenliği deyin eşinin ailesine . Hatta kendinize zaman ayırmak için bir fırsat olarak görün .” Yarın sabah anne sen kahvaltıyı hazırlar mısın ? Ben epeydir tek başıma yürümedim” deyin . Kadın kahvaltı hazırlar , baba ekmeği ekmeği alır , görümce de çocuklarla oynar .
Siz de yakında kayınvalide olacaksınız , kızınızın , oğlunuzun evine gidince böyle mi karşılanmak istersiniz ?
Korona zamanı habersiz gelmeleri kötü olmuş , nihayetinde onlar muhtemelen risk grubunda . Ama gelince kalsınlar be ya
Biz ilk zamanlar zaten altlı üstlüydük ona rağmen gelip kalmak istiyorlardı tabiki izin vermedim.3-5 ay sonra evi sattırıp başka yerde ev aldırdım zaten oda hemen hemen 1 saat uzaklıkta.Bir keresinde acaba kalsak mı falan dedi mutfaktayız tabi duymamazlıkta geldim salondada öylesine diğer eltimden konu açıldı geleni gideni eksik olmuyor yazık vs konuşuldu eltim benim dayımın kızı tabi bende orda laf arasında dedim ki misafim eksik olmasın gelen giden bol olsun ama yatılıya kalmasın kimse sevmiyorum o gece rahatsız oluyorum yatamıyorum bile dedim eşimde aynen bende dedi durumdan haberirsiz ( annesinin talebinden habersiz) tabi eşimde sevmez kimsenin kalmasını ama bilseki annesi dedi böyle birşey bana katılmaz susardı.zaten benim kv çok gururlu şimdi bizde kalması için 20 kere falan gel kal demem gerek.Aslında kvden rahatsız değilim çok ama kp hiç susmuyor kaynana lafı çenesine az kalır herşeye konuşur asla susmaz onu 2 saat görmek bile sanki 1 ay görmek gibiNasil söylediniz yatiliya kalmalari sevmediginizi? Benim kv ye hicbisey islemiyo ayni sehirdeyiz yok illa kalacak. Virüs falan bitti artik bisey olmaz diyo
Ben soylesem benden kotusu olmaz. Esime söyletiyorum ama o da yazik bikti artık.
İsin kötüsü dugun mugun bisey olsa herkesi benim evime yatiya gondercek kapasitede bana sormak falan yok..
Üslubunuz ne güzel içimi ferahlatıcı. ve can şenliği ne güzel bir deyim...
uygun bi dille artık gitseniz mi acaba de ya da dokundur 1 ay kalmak ne demekmiş çok uzun süreEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Esnafla muhabbet komşularla samimiyet falan demişsiniz ama ben bunun arkasında çok fazla birikmişlik görüyorum. Hooopp.... Sürprizzzzz biz sende 1 ay kalmaya geldik diyeni baş üstüne koymanız beklenemez başlı başına terbiyesizlik bu. Ben komşuma gidecekken bile mesaj atıyorum müsait misin diye. Her türlü haklısınız.
Ama normal olanı da bu. Belki kadının o hafta planı var belki hiç planı yok o hafta kafasını dinlemek isteyecek hiç haz etmem böyle şeylerden. Benimkiler de üç beş hafta önceden başlarlar gelecez Allah gelecez herkesi ayağa kaldırırlar haberli 20 gün kaldılar onda bile delirdim ben bi de böyleleri var1 gün önceden haberleşiriz akrabalarla size gelicez diye. Kalmaya gidicek olsak 1 hafta önceden söyleriz sanırım
Ay birazdan kanatlanıp uççaksınızAyıp etmişler , keşke el pençe divan dursalarmış salonunuzda . Ne güzel kol kanat germişler . Büyükler bazen esnafla borçları var mı yok mu öğrenip gücü yetiyorsa kapatmak için de görüşürler . Kocanla arana fitne fesat sokmuyorlarsa ne güzel evde can şenliği deyin eşinin ailesine . Hatta kendinize zaman ayırmak için bir fırsat olarak görün .” Yarın sabah anne sen kahvaltıyı hazırlar mısın ? Ben epeydir tek başıma yürümedim” deyin . Kadın kahvaltı hazırlar , baba ekmeği ekmeği alır , görümce de çocuklarla oynar .
Siz de yakında kayınvalide olacaksınız , kızınızın , oğlunuzun evine gidince böyle mi karşılanmak istersiniz ?
Korona zamanı habersiz gelmeleri kötü olmuş , nihayetinde onlar muhtemelen risk grubunda . Ama gelince kalsınlar be ya
Valla bize kapıya gelenin yabancı bile olsa geri çevrilmeyeceği öğretildi. Ki gelen eşinin ailesi. Hani evlenirken karşımızda ki insanın da bir ailesi olduğunu kabullenip evleniyoruzya.. Ailesi gelip de gelininin arkasından kuyusunu kazıyosa, eşiyle arasını bozmaya çalışıyorsa o başka. Öbür türlü ne kadar sevmesek de katlanıılabilir diye düşünüyorum. Tabi herkesin kendi bileceği işİyi de sizin haberiniz var istiyosunuz konu sahibi kendi evinde sallanmıyor takılmıyor insanlar kafasına göre 1 gelip kalıyor valla ben daha beterini yapardım çat kapı gelene
Altlı üstlüyken kalmak istemekteki amaç ne? Yani üst katta yatağın var çık yat yerine allah aşkınaBiz ilk zamanlar zaten altlı üstlüydük ona rağmen gelip kalmak istiyorlardı tabiki izin vermedim.3-5 ay sonra evi sattırıp başka yerde ev aldırdım zaten oda hemen hemen 1 saat uzaklıkta.Bir keresinde acaba kalsak mı falan dedi mutfaktayız tabi duymamazlıkta geldim salondada öylesine diğer eltimden konu açıldı geleni gideni eksik olmuyor yazık vs konuşuldu eltim benim dayımın kızı tabi bende orda laf arasında dedim ki misafim eksik olmasın gelen giden bol olsun ama yatılıya kalmasın kimse sevmiyorum o gece rahatsız oluyorum yatamıyorum bile dedim eşimde aynen bende dedi durumdan haberirsiz ( annesinin talebinden habersiz) tabi eşimde sevmez kimsenin kalmasını ama bilseki annesi dedi böyle birşey bana katılmaz susardı.zaten benim kv çok gururlu şimdi bizde kalması için 20 kere falan gel kal demem gerek.Aslında kvden rahatsız değilim çok ama kp hiç susmuyor kaynana lafı çenesine az kalır herşeye konuşur asla susmaz onu 2 saat görmek bile sanki 1 ay görmek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?