- 19 Mayıs 2017
- 524
- 505
- 53
- Konu Sahibi simonskitty
-
Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Umarım biraz aynaya bakarsın ve vicdan sahibi olursun. İçin o kadar kötü ki yazık o insanlara.Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Yengenizin düşüncelerinin hiç önemi yok sanırım.Bende dedim herhalde geldiler kavga çıktı.
Ne bekliyordun ki?
Bende abimin evine giderim gayet rahat yemeğimi de yaparım bakarim biesey eksikse çıkar alirim temizliginide yaparım koltuğunu da serilirim.. Ve bunların hic birisini yaparken izin almam. Çünkü neden alayım? Orası benim abimin evi. .
Bizimkiler habersiz çat kapı gelse bir ay kalsa eşim ne yapsa haklıdır valla herkesin bi düzeni var misafir misafirliğini bilsinPeki gelen sizin anne babanız olsaydı aynı tepki mi olurdu ? Gitmesini uygun bı dille dile getirirmiydiniz ? Veya rahatsız olur muydunuz kv kp olduğu gibi farzedin onlar size sürpriz yaptı Cat kapı geldi düşünceniz ne olurdu ? Cevaplarsanız sevinirim ama kalpten teşekkürler
Bende dedim herhalde geldiler kavga çıktı.
Ne bekliyordun ki?
Bende abimin evine giderim gayet rahat yemeğimi de yaparım bakarim biesey eksikse çıkar alirim temizliginide yaparım koltuğunu da serilirim.. Ve bunların hic birisini yaparken izin almam. Çünkü neden alayım? Orası benim abimin evi. .
İki taraf içinde tavırlar aynıysa sıkıntı yokBizimkiler habersiz çat kapı gelse bir ay kalsa eşim ne yapsa haklıdır valla herkesin bi düzeni var misafir misafirliğini bilsin
Ben ailemde böyle bir şey görmedim kimsede uzun sure kalınmaz. Annem bana yakin oturuyor bize geldiğinde kalmayı bırak 2 saatten sonra ben kalkayım demeye başlıyor. Ve hiçbir zaman habersiz gelmez. Mutlaka en az 1 gün önceden haber verir ya da ben çağırırım oyle gelir. O yüzden bilemedimPeki gelen sizin anne babanız olsaydı aynı tepki mi olurdu ? Gitmesini uygun bı dille dile getirirmiydiniz ? Veya rahatsız olur muydunuz kv kp olduğu gibi farzedin onlar size sürpriz yaptı Cat kapı geldi düşünceniz ne olurdu ? Cevaplarsanız sevinirim ama kalpten teşekkürler
Emin olun ici kotu olan ben değilim.Umarım biraz aynaya bakarsın ve vicdan sahibi olursun. İçin o kadar kötü ki yazık o insanlara.
Olması gereken zaten nezaket gösterip haber vermesi en azından arayıp yarın gelelim diyoruz siz ne diyorsunuz demek bu hoş bişey bende hoşlanmazdim belki. Ama komşulardi koltuktu TV falan çok takılacak bı durum değil hoş gelmişler bu kadar kaldığınız yeter demekte güzel olmaz şimdi biz üçüncü sahislariz desek yanlış olur bence sonuçta onları yaşayan sizsiniz dediğim gibi eşinizin ailesi sonuçta öyle düşünün derimBen ailemde böyle bir şey görmedim kimsede uzun sure kalınmaz. Annem bana yakin oturuyor bize geldiğinde kalmayı bırak 2 saatten sonra ben kalkayım demeye başlıyor. Ve hiçbir zaman habersiz gelmez. Mutlaka en az 1 gün önceden haber verir ya da ben çağırırım oyle gelir. O yüzden bilemedim
Kayınpeder kayınvalide gelince bizim evin halleri aynı bu şekilde. Salon benim için iptal. Bir koltukta biri, birinde diğeri. Tüm gün hiç sevmediğim bu programlar Tv'de. Ben sürekli oturmuyorum yanlarında. Hem rahat edemiyorum, hemde çekemem o programları tüm gün.Salon bütün gün kp ye tahsisli.muge anli biter esra Erol baslar Didem aslan biter yok bilmem kim baslar. Tüm gün son ses kadin programi izliyor. Bacaklarını açmış yayılmış ben rahatsiz oluyorum açıkçası o gorunumden
Emrivaki yapmak zorunda kaldığım insan annem bile olsa evine adım atmam. Emrivakiyle gelip 1 ay yatılı kalmak. Hayır bunlar düpedüz rahat insanlar.Konu sahibi mesafenin çok uzak olduğunu bilerek söylemiyor ki haksızsın demeyelim diye. İnsan sarrafı olduk vala burda
O kadar uzun mesafeye 1 ay normal geldi bana ya
Birde yatili hiç sevememe rağmen yani düşünün.
Zaten iyi insanlar belliki, ama konu sahibi sıkıntılı. Insanların yanında laptoptan film açmak ne demek ya ne kadar ayıp. Hep kayinvalide linç ederiz ama burdaki eş ailesinin ağzı var dili yok. Allah yardımcıları olsun
Ayrıca emrivaki yapmak zorunda kalıyorlar belliki vala üzüldüm hem eşine hem ailesine
Salonumu özledimKayınpeder kayınvalide gelince bizim evin halleri aynı bu şekilde. Salon benim için iptal. Bir koltukta biri, birinde diğeri. Tüm gün hiç sevmediğim bu programlar Tv'de. Ben sürekli oturmuyorum yanlarında. Hem rahat edemiyorum, hemde çekemem o programları tüm gün.
Peki nasil başardınız? Bana da gelmiyorlardi ama simdi torun bahanesiyle geliyorlar.Herşey iyi güzel de şu abimin evi, oğlumun evi, kardeşimin evi kafasi çok yanliş.
Yeni evliyken muhtemelen sizinle ayni kafaya sahip olan "oğlumun evi, kardesimin evi" diye dusunen eşimin ailesiyle uğraşmistim baya.
6 yillik evliyim şimdi, değil emrivakiyle evime gelmek kapidan bisey birakacak olsalar gelmeden ariyorlar musait miydinzi diye. Oyle yaparlar işte.
En kıl oldugum şey, kadin orada süs eşyasi degil. Kari ve kocanin evi orasi.
Ne kadar kalıyorlar peki?Kayınpeder kayınvalide gelince bizim evin halleri aynı bu şekilde. Salon benim için iptal. Bir koltukta biri, birinde diğeri. Tüm gün hiç sevmediğim bu programlar Tv'de. Ben sürekli oturmuyorum yanlarında. Hem rahat edemiyorum, hemde çekemem o programları tüm gün.
Peki nasil başardınız? Bana da gelmiyorlardi ama simdi torun bahanesiyle geliyorlar.
Her kış gelirler. Uzun dönem kalırlar. Bir iki ay. Canları ne kadar isterse artık. Bende ve eltimde dönüşümlü kalırlar.Ne kadar kalıyorlar peki?
Orası abinizin evi değil, abinizin ve yengenizin evi. Ayrı evi olan insanın eşyalarını karıştırmak da görgüyle alakalıdırBende dedim herhalde geldiler kavga çıktı.
Ne bekliyordun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?