- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
Daha iyi olurdu.en azından babasının küfürlerini duymazdimHadsizliğe bak. Salonda oturup TV izlemek de neymiş. Söyleyin küvette otursunlar. Terbiyesizler.
Sebep şu burasi oğullarının evi. Ben de kim oluyorsamYuh 3 hafta kalmışlr 1 ay daha mı kalacaklar sebep?? Bu kadar uzun süre misafirlik olmaz konu sahibiyle dalga geçen arkadaslar kendi evinizde 2 ay kalınsın da görelim sizi.
Ben erkek olsam beni seksle cezalandıran kadına tepki vermezdim. Ben de sana ceza veriyorum hadi bakalım derdim
Annelerimizin zamanında kalmadı mı bu teknikler?
Sebep şu burasi oğullarının evi. Ben de kim oluyorsam
Ne kadardır ara verdiniz?
Eşiniz ne tepki verdi ve de?
Ben erkek olsam beni seksle cezalandıran kadına tepki vermezdim. Ben de sana ceza veriyorum hadi bakalım derdim
Almayıp ne yapacak kapıdan mı kovacakÇok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Almamak farklı alıp sonra da salondan gitsinler diye çaba harcamak farklı. Konu sahibi takıldığı noktalar yüzünden eleştirildi bu kadar, yoksa habersiz ve uzun gelen misafire normal yazan olmadı, vardıysa da benim gözümden kaçmıştır. Eğer konu eşimin ailesi habersiz geldi bunaldım onlardan şeklinde açılsaydı ve içerik bu şekilde olsaydı yorumlar da ona göre olurdu
Halbuki evde birileri varken yapınca daha zevkli oluyor
Burası benim oğlumun evi yani benim evim kafası. Sözleşip gelmişler belli gelde sinir olma. Burası benim evim imajını çizmek için ne gerekiyosa yap bence. Hadlerini bilicekler orası senin evin ne münasebet ?!Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Ben şahsen kv lere gittiğimde rahat olmak isterim gerim gerim gerilmek istemem . Kim ister ki. Eee eşimin ailesi geldiğinde onlarında bnm evimde rahat etmesi için elimden geleni yaparım. Rahat olmayıpta ne yapacaklar evde sığıntı gibi mi takılacaklar. Evinizde rahat edemediğinizi söylemişsiniz. Gerçekten sırf rahat davranıyorlar diye mi yaniEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Az daa sabır3 hafta oldu onlar geleli. Esim de geriliyor tabi ama yan odamızda gorumcem yatarken açıkçası rahat edemiyorum. Yoksa özellikle ona gıcıklik olsun diye böyle davranmiyorum
O konuda haksız değil zaten. Benim eş ailesi de yarın geliyor ve 3 ay kalmayı planlıyorlar.çünkü işe başlıyorum çocuğuma bakmak için geliyorlar. Hiç mutlu değilim bu durumdan, aynı evde okadar uzun süre çok zor. Ki kayınvalidemle çok da samimi değiliz. Ama evime gelen kişinin de rahat etmesini isterim. Huzursuz olup diken üstünde. Hissetmelerini istemem.Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş ki kadın yerden göğe kadar haklı kim olsa rahatsız olur 1 ay nedir allah aşkına?
Geçen benim konuma ısrarla bütün gelinlerin melek olduğunu iddia eden bir arkadaş vardı inşallah bu konuyu okuyordurEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Evet her şeyleri gözünüze batar olmuş yoksa bahsettiğiniz şeyler çok büyük sorunlar değil. O zaman bunu madem eşiniz müdahele edemiyor kendiniz kv ile konuşarak halledeceksiniz, habersiz gelmenizi istemiyorum, uzun süre kalmanızdan rahatsız oluyorum diye, eşiniz konuşsa bunları daha doğru olur tabi.Belki ben yanlış ifade ettim kendimi haklısınız. Ama salonda 3 haftadır rahat oturuyorlar ve ben rahat değilim. Esnaf olayi da şöyle. Gorumcemle bir dükkana girdik kadinla muhabbet ediyorlar. Kadin dedi ki gittiniz geldiniz ama bu sefer çok uzun sureli gittiniz.yani sanki burasi evleri oraya misafirliğe gittiler. Ayrıca ben kimseden yardimtalep etmedim kendileri emrivaki şekilde geldiler ve bu bir sefer degil kaçıncı sefer oldu. Sanırım epey bunaldım her şeylerinden rahatsiz oluyorum
Ayrıca aileler arasında sorun yoksa geçmişten kaynaklı kalsın ne olacak kendi aileniz de gelir kalır yanı ne güzel cocuklara yardım ediyorlarmış islerede yardım etsinler mis gibi azcik mesafeli durun yeter burda ne konular okuyoruz gelip yatıp yiyip içip gidenler hizmet bekleyenler neler nelerEveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Bunlara deginseydin eğer bu kadar tepki almazdin çok fazla 2 ay ben kendi babamla bile 24 saat aynı evde rahat edemem misal pazarları tatil olurdu daha bir dikkat ederdim oturmama kıyafetime vs ...doğal olarak yaptıkları herşey batıyor size şu anda ....kayin peder bu kadar uzun kalmasa yine sabredilir ama ben aksi halde çok zorlanirdim çünkü evimde yarı çıplak gezmekten hoşlanırım kış olsa dahi kıyafetle rahat edemiyorumSalon bütün gün kp ye tahsisli.muge anli biter esra Erol baslar Didem aslan biter yok bilmem kim baslar. Tüm gün son ses kadin programi izliyor. Bacaklarını açmış yayılmış ben rahatsiz oluyorum açıkçası o gorunumden
Almayıp ne yapacak kapıdan mı kovacakşahsen kimsenin evine sokağa çıkma kısıtlamaları varken bir aylığına gelmem hele de cümbür cemaat... burada düşüncesiz akrabalar sözkonusu. emrivaki yapılıyor bana bu iki oldu yazmış zaten konu sahibi. Ha bir de benim kv görümce de gelip komşularımla görüşünce “burası sizin de eviniz” tarzı cümleler söyleniyor ki bu doğru değil. Yaşamayanlar atıp tutacak da demiştim işte bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?