Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Ben erkek olsam beni seksle cezalandıran kadına tepki vermezdim. Ben de sana ceza veriyorum hadi bakalım derdim

Annelerimizin zamanında kalmadı mı bu teknikler?

Eğer mastürbasyonun iyi bir alternatif olduğu bir ilişkiyse, o tarz bir erkeğin karşıt ceza vermesi çok muhtemel, haklısınız.
Ama reel sekse düşkün ve buna karşın eşine rağmen ailesinin 2 ay kalmasını savunan bi erkekse, bence harika bi çözüm.
Taşdevrinden kalsa bile işimi çözen her alternatifi denerim.
Belli ki medeni üsluptan anlamamış eşi.

Ben de yatılı misafir hiç sevnem konforuma alışkanlıklarıma düşkünümdür ailemde de görmedim hiç gidelim birilerinde 1 ay kalalım en fazla 1 hafta kalır, o süreçte misafirliğe kime gittiysek evine yardimci olur yani yük olmayız biz öyle gördük.

Ama evlilik farklı ve saygı duymak lazım bnm eşimin ailesi de şehir dışında yaşıyor öyle olunca özlem daha fazla oluyor herhalde. Ben de alışmaya calisiyorum. :) Devamlı bu sekil gelmiyorlarsa sorun yapmamaya calis sabretceksin ne yapalım. Bir de şöyle düşün; belki senin annen de sana geldiğinde kaldığında evin hakimiyetini alıyor komşunla vb görüşüyor ama senin annen olduğu için gözüne batmıyor. Biraz habersiz geldikleri için tepkini koymaya çalışıyormuşsun gibime geldi.

habersiz gelme konusunda çok haklısın ben de olsam kötü hissederdim ben sayılmıyor muyum neden benim müsait olup olmadığıma bakılmıyor diye. Uzun kalma konusunda da haklısın 1 ay çok uzun hem de kalabalık gelmişler. Bu konuları gittiklerinden sonra eşinle konuş, arada kalan sen olma bana haber verilmesin istiyorum vb diye içindekileri paylaşabilirsin. Eşin muhatap olmalı u konuları çözmeli.

Almayıp ne yapacak kapıdan mı kovacak şahsen kimsenin evine sokağa çıkma kısıtlamaları varken bir aylığına gelmem hele de cümbür cemaat... burada düşüncesiz akrabalar sözkonusu. emrivaki yapılıyor bana bu iki oldu yazmış zaten konu sahibi. Ha bir de benim kv görümce de gelip komşularımla görüşünce “burası sizin de eviniz” tarzı cümleler söyleniyor ki bu doğru değil. Yaşamayanlar atıp tutacak da demiştim işte bu yüzden

Ben erkek olsam beni seksle cezalandıran kadına tepki vermezdim. Ben de sana ceza veriyorum hadi bakalım derdim

Annelerimizin zamanında kalmadı mı bu teknikler?

Eğer mastürbasyonun iyi bir alternatif olduğu bir ilişkiyse, o tarz bir erkeğin karşıt ceza vermesi çok muhtemel, haklısınız.
Ama reel sekse düşkün ve buna karşın eşine rağmen ailesinin 2 ay kalmasını savunan bi erkekse, bence harika bi çözüm.
Taşdevrinden kalsa bile işimi çözen her alternatifi denerim.
Belli ki medeni üsluptan anlamamış eşi.

Burası benim oğlumun evi yani benim evim kafası. Sözleşip gelmişler belli gelde sinir olma. Burası benim evim imajını çizmek için ne gerekiyosa yap bence. Hadlerini bilicekler orası senin evin ne münasebet ?!

KOCAMANNN BİR AYlık yatiya gelirken haber vermemek kesinlikle kabul edilir degil ama gelmişler siz de eve almissiniz artik. Bir ay yatiya gelen yayilarakta oturur tabi ne yapacaklar koca ay diken ustunde duracak değiller.
Ama ben olsam ben de butun surrratsizligimi sererdim ne yapayim.

Ben şahsen kv lere gittiğimde rahat olmak isterim gerim gerim gerilmek istemem . Kim ister ki. Eee eşimin ailesi geldiğinde onlarında bnm evimde rahat etmesi için elimden geleni yaparım. Rahat olmayıpta ne yapacaklar evde sığıntı gibi mi takılacaklar. Evinizde rahat edemediğinizi söylemişsiniz. Gerçekten sırf rahat davranıyorlar diye mi yani

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş ki kadın yerden göğe kadar haklı kim olsa rahatsız olur 1 ay nedir allah aşkına?
O konuda haksız değil zaten. Benim eş ailesi de yarın geliyor ve 3 ay kalmayı planlıyorlar.çünkü işe başlıyorum çocuğuma bakmak için geliyorlar. Hiç mutlu değilim bu durumdan, aynı evde okadar uzun süre çok zor. Ki kayınvalidemle çok da samimi değiliz. Ama evime gelen kişinin de rahat etmesini isterim. Huzursuz olup diken üstünde. Hissetmelerini istemem.

Geçen benim konuma ısrarla bütün gelinlerin melek olduğunu iddia eden bir arkadaş vardı inşallah bu konuyu okuyordur

Evet her şeyleri gözünüze batar olmuş yoksa bahsettiğiniz şeyler çok büyük sorunlar değil. O zaman bunu madem eşiniz müdahele edemiyor kendiniz kv ile konuşarak halledeceksiniz, habersiz gelmenizi istemiyorum, uzun süre kalmanızdan rahatsız oluyorum diye, eşiniz konuşsa bunları daha doğru olur tabi.

Ayrıca aileler arasında sorun yoksa geçmişten kaynaklı kalsın ne olacak kendi aileniz de gelir kalır yanı ne güzel cocuklara yardım ediyorlarmış islerede yardım etsinler mis gibi azcik mesafeli durun yeter burda ne konular okuyoruz gelip yatıp yiyip içip gidenler hizmet bekleyenler neler neler

Bunlara deginseydin eğer bu kadar tepki almazdin çok fazla 2 ay ben kendi babamla bile 24 saat aynı evde rahat edemem misal pazarları tatil olurdu daha bir dikkat ederdim oturmama kıyafetime vs ...doğal olarak yaptıkları herşey batıyor size şu anda ....kayin peder bu kadar uzun kalmasa yine sabredilir ama ben aksi halde çok zorlanirdim çünkü evimde yarı çıplak gezmekten hoşlanırım kış olsa dahi kıyafetle rahat edemiyorum

Yaşamadığımı nerden biliyorsunuz? evdeki misafire tavır yapıp salondan yollatmak bana doğru gelmiyor. Size geliyorsa o sizin görüşünüz. Zaten bir kişi bile gelmişler ne iyi etmişler, hoşgelmişler yazmamış. Neden komik buldunuz anlamadım ama evet kapıdan da kovabilir bu da bir seçenek. Açık açık malum pandemi var uzun süreli misafir kabul edemiyorum da diyebilir bu da seçenek. Kendimden örnek vereyim bir kere çat patı başka şehirden gelindi açık açık bir dahakine haber vermelerini rica ettiğimi sebepleriyle birlikte tane tane anlattım. Pandemi döneminde de misafir hiç kimseyi kabul etmiyorum, bunu da açık açık söylüyorum. Burası sizin eviniz deseler benim kayıvalidem ve görümceme bütün dünya birleşip söylesin zerre umrumda olmaz. Öyle dediler diye öyle mi oldu? Konu sahibi eşinin haberi olduğunu muhtemelen emrivaki yaptığını da yazmış. Evdeki bir bireyi insan yerine koyup haber verme zahmetine bile girmeyen bir eş varken ortada düşüncesiz akrabalar ikinci planda kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…