gelicem deyip gelmeyen misafir

3ten sonra gelin demesine bozulmuştur....bende birisine misafirliğe geleceğiz deyip...karşı taraftan bana biz 3ten sonra müsaitiz deseler ben alınırdım açıkçası...şöyle diyebilirdiniz...kaç gibi gelmeyi düşünüyorsunuz bize deseydiniz...belkide karşı taraf alınmazdı...bence alınganlık var...

Görende sen hiç ona haber vermemişsinde gelmiş saatlerce kapıda beklemiş sanır. Belli bi saat belirtmemiş ki sen haberde vermişsin bence alınması yanlış

her ben de olsam 3ten sonra gel dense alinirdim diyen mesaj kendimi kotu hissettiriyor.
kesin alindi bu kiz da bana.

Sizin irlanda asilli ingiliz arkadasiniz soz verip gelmemis.Benim oz dayim ve esi aynisini yapmisti haber vermediler de gelmediler de butun gun evde bekledik.He bi keresinde de ayni aile gece 11 bucukta pat diye gelmisti.Kultur gorgusuzlugu kapamiyor maalesef :)

Hiçte ayıp etmemişin,ne zaman gelecegini söyleseymiş o da.bütün gün evde onu bekleyecektin
buna benzer birşeyi benim arkadaşım yapmıştı.erken geleyim akşama kadar otururuz deyip saat 4te gelmişti
üstelik aradıgımda da cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı.

ayni bende kizimin okulunda tanismistim bi bayanla birgun sana gelecem dedi butun islerimi iptal ettimbirsurude hazirlik yaptim bekledim durdum bide kackez aradim acmadi birseymi oldu diye en son ablasi acti gelmiyecek canim ne arayip duruyorsun diye bide azarladi sonra kadin birkac gun sonra aradi binbir yalan neyse arayi duzeltik tekrar birgun daha gelcem dedi ve sonuc husran ayni yalan 3.cu kez dediginde aman canim sen bana gelmeye kalkisma allah korusun hastanelik oluyorsun sebepsiz yere dedim kestim irtibati delimidir nedir cozemedim gitti bencede ayip etmemis saatini belirtmis bizde arkadaslarla su saatten sonra gel deriz hatta ben sorarim bile kac gibi geleyim kacdan sonra musait olursun diye bilemedim simdi konu sahibi arkadas birkac gune belli eder zaten neden alindigini kafana takma

bence senin davranışların normal o gereksiz tripe girmiş..

Saat vermişsin bunda bişey yok, hanfendi de alınmış Kafasına ne zaman eserse gelmekmiş niyeti, sen de bütün gün evde onu bekle geldi gelecek diye. Çok sinir bozucu

Başta şu vakitte gelirim demiş olsaydı ve sen geç gel diye saat belirtseydin,
alınmaya hakkı olabilirdi belki.

Ama havada kalmış zaten sen de 3ten sonra müsaitim demişsin gayet doğal.
Mesajları kısa ve odunca çok sinir bozucu.

Böylesinin samimiyeti beri kalsın istemem, bir daha da davet etmem.

cnm bu mesaj atmalı ilişkilere sinir oluyorum. yav senin misafirin gelcek. niçin mesaj atıyorsunuz. arasanız elinizemi yapışır sanki. çok ayıp. telefon edip kaç gibi geleceğini tekrar ısrarla sorup bizimde acil bir yere gitmemiz gerektide geleceğiniz saatte evde olalım diye aradım deseydiniz herhangi bir sorun olmazdı.

kendisine değer verip evine gideceğim insan bana sizin yaptığınızı yapsa bende gitmezdim açıkçası
(yanlış anlamayın içimden gelenleri yazdım)

Ben olsam cagirmam bi'daha siz askermisiniz hazir olda onun keyfi olacak da size gelecek diye mi bekleyeceksiniz. Gelecek olan adam sabah en kotu mesaj atar canim su saatte gelmek istiyorum uygunsan sen de birer kahve iceriz falan...
Benim arkadasim da uctur bulusalim diyo gun ayarliyo tamam diyorum ses yok haber vermede yok. Daha da bulusur muyum bilmem. Bu tur seyler karsidakine saygidir.

Evet bence de ama artık herkes watsapp dan konuşuyor aramak tarih oldu :)

bir gün önce görüşüp yarın geleceğim desem bir daha ev sahibini arama gereği duymam.heberimi vermişim çünkü.ayrıca konu sahibi mesaj yerine telefonla aramalıydı.misafir önemsenmediğini düşünmüş bence

konuyu acmadan once sadece kendimi hakli goruyordum. ama simdi mesaj atarak ve saat belirterek hata ettigimi anladim. arayip kac gibi gelirsin demem gerekirdi. ama hep esimin yuzunden.

sana bıgun onceden haber vermıs .. ev gezmesı bır bucuk , 2 de gıdılır 17-17,30 gıbı kalkılır.
gel demıssın sonra su satten sonra dıye mesaj atmıssın...mısafıre su saatte gel , su saatte ısım var demek bence sız ayıp etmıssınız.kızı bence bır arayın baska bıgun ıcın cagırın
kız alınmıstır.boyle bır durumda ben olsam bende alınırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…