- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
ayni bende kizimin okulunda tanismistim bi bayanla birgun sana gelecem dedi butun islerimi iptal ettimbirsurude hazirlik yaptim bekledim durdum bide kackez aradim acmadi birseymi oldu diye en son ablasi acti gelmiyecek canim ne arayip duruyorsun diye bide azarladi sonra kadin birkac gun sonra aradi binbir yalan neyse arayi duzeltik tekrar birgun daha gelcem dedi ve sonuc husran ayni yalan 3.cu kez dediginde aman canim sen bana gelmeye kalkisma allah korusun hastanelik oluyorsun sebepsiz yere dedim kestim irtibati delimidir nedir cozemedim gitti bencede ayip etmemis saatini belirtmis bizde arkadaslarla su saatten sonra gel deriz hatta ben sorarim bile kac gibi geleyim kacdan sonra musait olursun diye bilemedim simdi konu sahibi arkadas birkac gune belli eder zaten neden alindigini kafana takmaHiçte ayıp etmemişin,ne zaman gelecegini söyleseymiş o da.bütün gün evde onu bekleyecektin
buna benzer birşeyi benim arkadaşım yapmıştı.erken geleyim akşama kadar otururuz deyip saat 4te gelmişti
üstelik aradıgımda da cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı.
bence senin davranışların normal o gereksiz tripe girmiş..merhaba arkadaslar
dun bir misafirlikteydik. esimin arkadaslari ve hanimlari var.
oglumla yasit kizi olan bir arkadas yarin musaitsen size gelmek istiyorum cocuklar oynarlar dedi. ben de tabii dedim beklerim. belli bir zaman soylemedi gelmeden once ararim dedi.
neyse bugun esim bir yere gidelim dedi misafirim gelecek dedim ama saat 3 ten sonra gelsin dedi. ben de kiza 12 gibi mesaj attim.
biz bi is icin disari cikiyoruz.3 e kadar donucez ondan sonra istedigiin saatte gelebilirsin. gorusuruz diye.
kiz ok yazdi cevaben
2.30 da kostur kostur eve geldim hazirlik vs .
kizdan ses seda yok en son saat 6 da tekrar yazdim. geliyor musun diye.
hayir kusura bkma yazmis.
ben de gicik oldum. en azindan bi mazeret soyle, bir haber ver gelmeyecegini.
hic cevap yazmadim. sizce saat 3 ten sonra musaitim diye mesaj atmam kirici bir hareket mi?
bu kizi hic anlamiyorum bir gun sicak davraniyo bi gun buz.
bana bir akil verin hele, nasil davraniyim buna ben ?
merhaba arkadaslar
oglumla yasit kizi olan bir arkadas yarin musaitsen size gelmek istiyorum cocuklar oynarlar dedi. ben de tabii dedim beklerim. belli bir zaman soylemedi gelmeden once ararim dedi.
neyse bugun esim bir yere gidelim dedi misafirim gelecek dedim ama saat 3 ten sonra gelsin dedi. ben de kiza 12 gibi mesaj attim.
biz bi is icin disari cikiyoruz.3 e kadar donucez ondan sonra istedigiin saatte gelebilirsin. gorusuruz diye.
kiz ok yazdi cevaben
hic cevap yazmadim. sizce saat 3 ten sonra musaitim diye mesaj atmam kirici bir hareket mi?
cnm bu mesaj atmalı ilişkilere sinir oluyorum. yav senin misafirin gelcek. niçin mesaj atıyorsunuz. arasanız elinizemi yapışır sanki. çok ayıp. telefon edip kaç gibi geleceğini tekrar ısrarla sorup bizimde acil bir yere gitmemiz gerektide geleceğiniz saatte evde olalım diye aradım deseydiniz herhangi bir sorun olmazdı.
kendisine değer verip evine gideceğim insan bana sizin yaptığınızı yapsa bende gitmezdim açıkçası
(yanlış
anlamayın içimden gelenleri yazdım)
sana bıgun onceden haber vermıs .. ev gezmesı bır bucuk , 2 de gıdılır 17-17,30 gıbı kalkılır.merhaba arkadaslar
kiz ok yazdi cevaben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?