2 yıldır kız ısınır yası kucuk kendımıze göre yetıstırırız umuduyla bu ıs bu noktalara geldı.. superbabaanne suraklı '' kız kucuk ölmeden kızımın murvetını göreyım alın huyunuza tuyunuze göre yetırtırın gözu acılmadık bı guvercın bu'' dıe dıe beynımıze ettı... vazgecemedık,kadın kapıdan kovsanız ben o eve bacadan yıne gırerım dıo.cook yuzsuzler cook..
pekı vazgecelım dıeım,taktıgımız altınları nasıl alcaz??ınsan gıbı ıstesek kadın hayatta vermez,alırlar dıe altınları bıle takmıolar artık
8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle
serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*
gelinnn gelinnn diye konu aciyo kendisi yok ortalikta
niyetiniz belli güzelim sempatiksalakcinni
ayrıce şerefsiz demişsiniz.niçin,ne hakla?
kıskanç görümcek seni :mymeka:
değil canım.
kizin adi cikti altinlarida ona sayin aralarinda biseyler gecmis olabilir dedigim icinde bu hayat kadinligina girer dedi akannehirakannehirakannehir
ben sorularıma cevap alamadım?
bir tek çeyrek altın konusunda cevap aldım,onda da o zaman diğer açtığın konuya'benim durumum yok arkadasıma ne taksam'diyecegine 'uzun zamandır görüşmediğim,ılerde de çok fazla görüşmeyeceğim birine ne takmamı önerirsiniz?' deseydin?maşallah herseye verilecek bir cevabın var!ama mantıklı değil be güzelim!
kimi kandırıyorsun sen?kizla ablam ablam diye konusmusmus..15-16(oldu şimdi) kızı karsına çekip bu konuşmayı yapacağına,annene o kızın daha küçük olduğunu anlatman gerekmiyor muydu?çok mantiklisin ya?!
kızı resmen kullanmaya kalkmissiniz..sonra da altınlar!
vermez tabii,niye versin ki?kıza takmadınız mı siz o altınları?gösteriş mı yaptınız yoksa elaleme?
hala kendinizi nasıl hakkı buluyorsunuz anlayamıyorum!
cocuk yaştaki kızı evlenme muhabbetiyle evine al,2 yıl oyala,sonra biz mağduruz!
oldu canım başka?
suçlu sadece kızın tarafı değil. suç her 2 taraftadır böyle vakalarda. hem barındıran hemde veren aile yer ceza.
kaldıkı su altın meselesınde annem ''bır oglum var benım bırde gelınım olacak gönlunu hos tutalım ne ısterse yapalım edelım '' dedı durdu..kendı gelınıne altın almakla sdce lıse de arkds oldugun 3-4sene görusmedıgın ve bundan sonra da 2-3senede1 kez görecegın bırıne kalkıp altın takmak kı bu devırde altın olmus 64bın aynı sey degıl mantıklı dusunebılıyorsanız anlarsınz
imzamı çakayımm vereliniortakvereliniortakben sorularıma cevap alamadım?
bir tek çeyrek altın konusunda cevap aldım,onda da o zaman diğer açtığın konuya'benim durumum yok arkadasıma ne taksam'diyecegine 'uzun zamandır görüşmediğim,ılerde de çok fazla görüşmeyeceğim birine ne takmamı önerirsiniz?' deseydin?maşallah herseye verilecek bir cevabın var!ama mantıklı değil be güzelim!
kimi kandırıyorsun sen?kizla ablam ablam diye konusmusmus..15-16(oldu şimdi) kızı karsına çekip bu konuşmayı yapacağına,annene o kızın daha küçük olduğunu anlatman gerekmiyor muydu?çok mantiklisin ya?!
kızı resmen kullanmaya kalkmissiniz..sonra da altınlar!
vermez tabii,niye versin ki?kıza takmadınız mı siz o altınları?gösteriş mı yaptınız yoksa elaleme?
hala kendinizi nasıl hakkı buluyorsunuz anlayamıyorum!
cocuk yaştaki kızı evlenme muhabbetiyle evine al,2 yıl oyala,sonra biz mağduruz!
oldu canım başka?
Acaba 15 yasında kı bır kızı evlenme vaadı ıle evlerınde 2 yıl konuk! etmelerı,
Sımdı de bu kız bızım ıstedıgımız gıbı degıl,
(hızmet etmıyor, etse de eksık edıyor, ıtıraz edıyor, abısı kızın odasına pat dıye daldı dıye kız kızıyor)
dıyerek sozde nısanı (kolelıgı!) bozmaya calısmalarına ne denır?
kizin adi cikti altinlarida ona sayin aralarinda biseyler gecmis olabilir dedigim icinde bu hayat kadinligina girer dedi akannehirakannehirakannehir
yazik günah allahtan korkun kanunlardan korkmuyorsaniz
kız 18ınde.
15dıe uydurmayalım lutfen kı sızın polıse hbr etmenız sacma olurdu cunku ztn bızım alt komsu bassavcı karsı komsu cumhurıyet savcısı vede kapıda özel polıs guvenlık var ve komsularımızla hergun bırlıkteyız...uygunsuz bır durum olsa onlar geregını yapardı canınızı sıkmayın sız :))) zemuszemus
ayyyy dahaaa buuu pekkk bii gencligin baharindaaaakaydirigubbakcemile3 görürüz anam görürüz senide görürüzzzzsempatiksalakcinni zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?