geliiin gelinnn ... !!!

8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle
serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*

niyetiniz belli güzelim sempatiksalakcinni
ayrıce şerefsiz demişsiniz.niçin,ne hakla?
kıskanç görümcek seni :mymeka:

niyetiniz belli güzelim sempatiksalakcinni
ayrıce şerefsiz demişsiniz.niçin,ne hakla?
kıskanç görümcek seni :mymeka:

kizin adi cikti altinlarida ona sayin aralarinda biseyler gecmis olabilir dedigim icinde bu hayat kadinligina girer dedi akannehirakannehirakannehir

öncelikle şunu bir söyleyim yazdıklarının tamamını okuyamadım bile...ne kadar çok
kelime kaybıyla yazıyorsun bozuk türkçenden hiçbir şey anlaşılmıyor.
şunu bilir şunu söylerim özellikle ikili ilişkilerde ailelerle felan yüzgöz olunması içli
dışlı daha ortada bir şey yokken kalmalar felan mutlaka ilerde sorun olarak geri
dönüş yapar.[/B
üstelik kız çok küçük daha rüşdü bile ispatlanmadan ne hakla evinizde tutuyorsunuz anlamadım..
bu kızın ailesi de bir garipmiş anne-baba ayrılmış tama da hiç mi kimse ilgilenmez
sen ne yapıyorsun demez.
abinin evleneceği kişiye bu kadar müdahale hakkını siz ailecek nasıl kendinizde
görebiliyorsunuz..daha çok elinizde oynatmak için mi seçtiniz çocuk
yaşda birini?

Ama pek farkı da yok herhalde.

Ya arkadaşım siz kıza sörmadan, abine sormadan gidip kız beğenip alıp gelmişsniz. Altını da takmışsınız. Şimdi kız işinize geldiği gibi olmayınca bitirmek istiyorsunuz.
Allah rızası için bir de o evlenecek insanlara sorsaydınız. Madem her işi ana kız hallediyorsunuz bunu da halledin madem öyle. Madem abin pasif, herşeye he diyen biri, ayrıldınız deyin tın nişanı olsun bitsin.
Altınlara gelince. Elin yetim kızını ana kız karar verip evinize getirip üstüne de altınla gözünü boyarken düşünecektiniz.

ben sorularıma cevap alamadım?
bir tek çeyrek altın konusunda cevap aldım,onda da o zaman diğer açtığın konuya'benim durumum yok arkadasıma ne taksam'diyecegine 'uzun zamandır görüşmediğim,ılerde de çok fazla görüşmeyeceğim birine ne takmamı önerirsiniz?' deseydin?maşallah herseye verilecek bir cevabın var!ama mantıklı değil be güzelim!
kimi kandırıyorsun sen?kizla ablam ablam diye konusmusmus..15-16(oldu şimdi) kızı karsına çekip bu konuşmayı yapacağına,annene o kızın daha küçük olduğunu anlatman gerekmiyor muydu?çok mantiklisin ya?!
kızı resmen kullanmaya kalkmissiniz..sonra da altınlar!
vermez tabii,niye versin ki?kıza takmadınız mı siz o altınları?gösteriş mı yaptınız yoksa elaleme?
hala kendinizi nasıl hakkı buluyorsunuz anlayamıyorum!
cocuk yaştaki kızı evlenme muhabbetiyle evine al,2 yıl oyala,sonra biz mağduruz!
oldu canım başka?

kizin adi cikti altinlarida ona sayin aralarinda biseyler gecmis olabilir dedigim icinde bu hayat kadinligina girer dedi akannehirakannehirakannehir

Acaba 15 yasında kı bır kızı evlenme vaadı ıle evlerınde 2 yıl konuk! etmelerı,
Sımdı de bu kız bızım ıstedıgımız gıbı degıl,
(hızmet etmıyor, etse de eksık edıyor, ıtıraz edıyor, abısı kızın odasına pat dıye daldı dıye kız kızıyor)
dıyerek sozde nısanı (kolelıgı!) bozmaya calısmalarına ne denır?

...
Başka?
kaydirigubbakcemile3
Bunlar dava da açar kıza...
Kız abimizi evlenme vaadiyle kandırıp, 8 milyarlık altınlarımızı aldı kaçtı diye...
akannehir

suçlu sadece kızın tarafı değil. suç her 2 taraftadır böyle vakalarda. hem barındıran hemde veren aile yer ceza.

bedevaya kız alıyorlar işte..ve küçük...zaten ailesi aile değilki kapıya getirmiş kızı alın die.nasıl oluyor evlenmeden bir arada..dini nikah yapılmışmı bari??

altın 100 liratı gecti ne 64ü o siz aldıgınız zaman öyleymiştir eyy allahım gece basladıydı bu konu tahmin ettim bu kadar tepki gösterileceğini ne mantıktır ya bu arkadas bizden o altınları nasıl geri alırım ddiye yardım istiyo arkadaslar ben ilk basta kız abilerine uygun değil diye abisine üzülmüstüm ama şimdi kıza üzülüyorum resmen kendi sözleirnden cıkmayacak bi gelin arıyolar mıs bencelmaz:

imzamı çakayımm vereliniortakvereliniortak

evet güzel bir konuya deyinmissiniz "evlenme vaadi"
iki sene ayni evdeler bir türlü evlemememisler eee tabi kiz 15
yasinda imza atma yetkisi bile yokki nasil evlenicekler
annesiz babasiz kiz arka cikan olmaz diye almislar kölelige iyi temizlik yapiyomu
güzel hizmet ediyomu önemli olan oyani

işime gelmiyo demiyoda
aralarında bi şey geçmesi yanlış o yaşta kızla
ama geçsede kim karışır hele görümcek asla-tatlicadiarzu-
göz göze gelmemişer
yok yaaa

Üzgünüm ama daha ne abin nede gelinhanım evlilik için olgunlaşmamışlar
Sanırım onlar evliliği oyuncak sanıyor
Artık olgunlaşmayı da geçtim hiç mi hiç birbirlerine uygun değiller
Normalde kişilerin birbirine zıt olması bazen güzel sonuçları doğuruyr.Birbirlerine farklı şeyler öğretirler die düşünüyorum.Ama sizinkiler çok ama çok farklı
Eğer evlenirlerse ikisinede yazık olucak
Kız daha çok küçük.Hoş Abinden ayrılırsa hemen başkasına giderya orasıda ayrı mesele

koskaca 24 yaşındaki adamın 15 yaşındaki çocukla da, ne işi var. bulsun yaşıtını onla evlensin.şimdi 26ymış ama o zaman 24 müş...

Komşularınız olacak cumhuriyet savcısı ve başsavcı da sizin gibi ortaçağdan kalma zihniyete sahipse gereğini yapmazlar. Her ne kadar sen kabul etmek istemesende bu uygunsuz ve ahlaksız bir durum canım. Eğer oturduğunuz yerde ya da tanıdıklarınızın içinde bir tane akıllı insan olsaydı sizi polise şikayet eder. Kızın babaannesi de siz de mahkemelik olurdunuz. Kızı da yetiştirme yurduna verirlerdi. Ama şanslıymışsınız ki çevrenizde akıllı insan yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…