geliiin gelinnn ... !!!

ne anlıyonuz kardeşim böyle konular açıp milleti kandırmaktan amacınız sizinn aaaa yeter ya

Son düzenleyen: Moderatör:
eski kolonyanın konuları böyle değildi zaten arkadaşlar o erkeklerle ilgili konu açardı hep. ve aile yapısı böyle değil.

arkadaş biyerde dinimizde erkeğe çemkirmek var mı gibilerinden bişeyler zırvalamış da, 15-16 yaşında kızı eve alıp evde köle gibi çalıştırmaya çalışmak sonra olmayınca da kapının önüne koymaya çalışmak ama 8 milyarlık altın yüzünden ne yapacağını şaşırmak gayet ahlaki ve erdemli davranışlar heraldesempatiksalakcinni. sübyancılıktan başka birşey gelmedi aklıma. abi seviyorum demiyor, arada 8-9 yaş fark var, kız 2 sene evde yatıp kalkıyor ama göz göze bile bakmıyorlar diyor arkadaş. ama abi yanlışlıkla kızın odasına dalabiliyor v.s, bunların hepsi küçük yaşta bir kızın istismarını gösteriyor.sizin gibi bi aile benim komşum olacaktı da çemkirmeyi görürlerdi polisle kapıya dayanıncaklava:

bende şüphelendim aslında dün gece bi konusunda durumum çok iyi lüks içindeyiz derken diğer konuda arkadaşım evleniyo ona altın takamam durumum iyi değil yazmışCADIARZU

bence bu nısan atılsın da sızden kurtulsun bence...
bu ne kibirlilik...
kızı oyle kucumsuyorsunuz kı yazılarınızı okuyan sızı kralıyet aılesınden sanır...
daha 17 yasındakı kızdan ne beklıyorsunuz zaten o yastakı kız temızlıkten, yemekten ne anlar...
yok altın takmıssınız da bayramda koluna bılmemneyıne takıp gelmemıs...
takarken sıze mı sorcaktı?
kızın bası yanmadan bu ıs bıtse barı...

...
Başka?
kaydirigubbakcemile3
Bunlar dava da açar kıza...
Kız abimizi evlenme vaadiyle kandırıp, 8 milyarlık altınlarımızı aldı kaçtı diye...
akannehir

:roflol:
gercekten acarlar
baksana cevaplara zaten masallah masallaaaaaaahhhhh
kaydirigubbakcemile

neler duymak ıstedıklerını de yazsınlar madem onları yazalım delikafadulden

Misal...
Konu sahibinin sevdiği cevaplardan bir demet yapmaya başlıyorum ben:
Kadın dediğinin sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin.
Kadın dediğin erkeğin 5 adım gerisinden yürür.
Kadın dediğin kocasına karşı gelmez, peki kocacım hemen kocacım der, kocasının gönlünü hoş eyler...

at,avrat,sılah dıyosun yanı :roflol:

neler duymak ıstedıklerını de yazsınlar madem onları yazalım delikafadulden

işte maalesef yazamıyorum.sonra diyolar agresifsinde cartta curtta
işlerine gelmiyo işte :hulya:
yersiz smiley kullanıyomuşum falan fişman yani :bbo:
üstüne alınma cekhucum,
öyle yeri gelldi yazdm boshayallersmilekaydirigubbakcemile3

yok be dadlum alınmadım ustume rahat ol sen olumunekankayizsmile

benim evliliğimde kocam öyle desin banane sempatiksalakcinni
mor çatıdan bi koca alcam vurcam kafasına :mymeka: hep kadınlar eziliyo zati :mymeka:
peki karıcım falan desin bayanssulusmile
çok şey istedim yine delikafadulden
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…