siz benim komşum olmalıydınız. ahh keşke de olsaydınız.. 15 yaşında o çocuk evinize geldiğinde anında polise telefon ederdim.. rüştünü ispatlamamış bir çocuğu evlendirme vaadiyle kandırarak evlerinde tutmaktan yerdiniz cezayı...
bu kandırmadır. kız isterse ben kendi isteğimle geldim desin yasalar önünde suçtur bu yapılan. ve cezası hapistir.. .
kız 18ınde.
15dıe uydurmayalım lutfen kı sızın polıse hbr etmenız sacma olurdu cunku ztn bızım alt komsu bassavcı karsı komsu cumhurıyet savcısı vede kapıda özel polıs guvenlık var ve komsularımızla hergun bırlıkteyız...uygunsuz bır durum olsa onlar geregını yapardı canınızı sıkmayın sız :))) zemuszemus
kız 18ınde.
15dıe uydurmayalım lutfen kı sızın polıse hbr etmenız sacma olurdu cunku ztn bızım alt komsu bassavcı karsı komsu cumhurıyet savcısı vede kapıda özel polıs guvenlık var ve komsularımızla hergun bırlıkteyız...uygunsuz bır durum olsa onlar geregını yapardı canınızı sıkmayın sız :))) zemuszemus
siz benim komşum olmalıydınız. ahh keşke de olsaydınız.. 15 yaşında o çocuk evinize geldiğinde anında polise telefon ederdim.. rüştünü ispatlamamış bir çocuğu evlendirme vaadiyle kandırarak evlerinde tutmaktan yerdiniz cezayı...
bu kandırmadır. kız isterse ben kendi isteğimle geldim desin yasalar önünde suçtur bu yapılan. ve cezası hapistir.. .
bana olaylar çok saçma geldi...abiniz neden en başından istedi...keşke siz biraz daha en başından olumsuz dursaydınız?zaten farketmişsiniz babaannenin tavırlarını...
keşke 2 yılı bu şekilde harcamasaydınız...
sıze bu acıklamayı yapmak zorunda degılım aslında cunku sızde bır ezılmıslık hıssedıyorum fakat ıcınız rahat edıcekse sölıyım ARALARINDA HICBIRSEY OLMADI HICBIRSEY,AYRI ODALARDA UYUDULAR GÖZ GÖZE BILE GELMEDILER... KESKE OLSAYDI DA KIZIN ABIMI SEVDIGINE KANAAT GETIRIR ISIDE BOZMAZDIK...
onu da ona sayın demıssınız bu dedıgınız hayat kadınlıgına gırıyor fakat göruyorum kı gayet rahat söyleyebılıryorsunuz ...
2 yıl öncede mi? 18 yaşındaydısempatiksalakcinni
17 den 8 saatte nasılda 18 oldu
İşine gelince cahil olunca 15, Koskoca kız demeye kalkınca 17 savcılık işin içine girince de 18 oluyor. aklinialirimsmile
Belki bugün doğumgünüdür.
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?