geliiin gelinnn ... !!!

kız 18ınde.
15dıe uydurmayalım lutfen kı sızın polıse hbr etmenız sacma olurdu cunku ztn bızım alt komsu bassavcı karsı komsu cumhurıyet savcısı vede kapıda özel polıs guvenlık var ve komsularımızla hergun bırlıkteyız...uygunsuz bır durum olsa onlar geregını yapardı canınızı sıkmayın sız :))) zemuszemus

2 yıl öncede mi? 18 yaşındaydısempatiksalakcinni

hani 17 diydi.
noldu şimdi.18 yaptınız. suçun işlendiği zamana bakar adli vakalar. hadi değiştirdiniz 18 diyelim. 16 ı oluyor eve aldığınızda 2 senedir sizleymiş ya..
. yine değişen bir şey yok. yine ceza aynı..

valla cok haklisin

keske arkadasım keske...ama ıste bız hep kadın yaslı cahıl abuk subuk konusuyor dedık.kız kucuk ne dedıgını ne yaptıgını bılmıyor dedık alttan aldık ama baktık kı ıkısıde gayet aklı basında ne dedıgını ne yaptgını bılıo..gec farkettık gecc

kafa aynı kafa.. hala 15 yaşında kızını veren, oğluna kız alan aileler var. pes yani...

15 yaşındaki çocuğa "sen evlenmek istiyor musun" diye konuşma yapılsa ne oluuur yapılmasa ne olur...

takılmış takıştırılmış, sonra altınların peşine düşülmüş.. takmasaydınız, zorla mı taktırdılar?

baştan aşağı saçmalık...

yol yakınken dönün derim size. bizim gelinde aynı şekilde aldık söz akşamı yüzük takılmadan daha ben anladm ama misafirler geldi ne yapalım sesimizi çıakrtmadık. öyle böyle derken düğünü felan yaptık. 6 aya kalmadan beni evde istemez oldu. ben çalışıyorum paramı kazanıyorum ama bana bişey alınsa kıskandılar abimide kendine ortak etti. en sonunda patladım şimdi mesafeliyim. kendi ellerimizle yaptığımız abimin evine giremiyorum düşünün artık. yinede siz bilirsiniz ama şimdiden böyleyse evlenince neler olur neler...

abin nasıl 15 yaşındaki bi çocuğa göz koyuyo pes ya
insan aklı mantığı kendine denk bi kadınla hayat arkadaşlığı kurmak ister, normal bi adam bunu ister.
gerçi siz abine hayat arkadaşı aramıyorsunuz
siz, yok yaşı küçük yetiştirelim yok itaat etsin, hey allahım ya, zihniyete bak
hadi kızın aklı havada ergenlik çağında, siz ailecek yetişkin değilmisiniz, akıl mantık sahibi değilmisiniz, kız kamp mı kurdu eve, kalcam dedikçe koysaydınız kapıya, daha çocuksun ne gelinliği deseydiniz

ablam dedim bu böyle böyle dedim diyosun, ne dedin ya, pekte ablalık etmiş gibi görünmüyosun burdan

y arkadaşım bu kız daha çocuk 17 yaş ne demek yaa ben annenizi ve sizi hiç anlamadım çocuk yaşta kızı gelin alcaksınız kaldıki abiniz kendi kız bulamıyomu yazık değilmi hem kıza hem abinize hadi diyelim evlendiler sizce sağlıklı bir evlilik olurmu bunlardan yazık yaa vallahi yazıkk siz bir an önce nişanı falan bozun o kızıda rahat bırakın haa altınlar vardı değilmi onların üzerinede soğuk bir su için heralde abinizin mutsuz bir evlilik yapmasından daha önemli değildir altınlar

yaa ne gariplik olucak işte erkek oldukça pasifmiş konu sahibi öyle yazdığı için yazıyorum,biri tarafından önerilmiş burda böyle bir kız var,kayınvalide ve görümcede işi bağlamak istemiş,yaşı küçük kendimize göre yetiştiririz diye,
üstüne kızın babaneside biraz laubali olunca,arada böyle şeyler olmuş.
kandırmanın alemi yok
abiniz çağırsın nişanlısını ve ayrılmak istedeiğini söylesin,kız vermek istemeyebilir altınları sonuçta nişanı siz bozdunuz.
bide aldığımızda altınları fakir fukaraya vericez demişsiniz ama anladığım kadarıyla 2 taşın arasına tuvalet diyen sizdiniz eeee o zaman bırakın altınlar kızda kalsın.onunda durumu yokmuşş

hayat kadinliginami giriyor siz olaya bakmak istediginiz taraftan bakiyorsunuz kizin adi cikti ayni evde yasadilar diye diyorum siz hayat kadinligindan bahsediyosunuz

sonrada altinlari fakirlere vericez demissiniz valla pes diyorum ben baska bisey demiyorum

konu sahibi biraz abartıyor gibi geldi bana
madem beğenmiyordunuz kızı yaşam tarzını sizde belirli çevrelerden baksaydınız başka kız

İşine gelince cahil olunca 15, Koskoca kız demeye kalkınca 17 savcılık işin içine girince de 18 oluyor. aklinialirimsmile

Belki bugün doğumgünüdür.
sempatiksalakcinni

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…