geliiin gelinnn ... !!!

fake bi konu bencede bukadar zaman nereydi akılları bu insanlarınnn ayrıca yaştada garipligi bende farkettim 17mi 18mi neydi ne oldu karıştı

15 16 yaşındaki kızları böyle evlenmeki çin evlerine alanlara sadece sübyancı derim ben. dahada kötü şeyler derimde banlanmayım. çok sinirlendim. hala bu kafayı düzeltemedik.

Konu sahıbı bızlerden farklı yardım ıstemıŞ anladıĞım kadarıyla.suclu ararsak aĞer kızı veren aılesı..bu aıle lmasaydı baŞka aıle olcaktı.
Bızımde Üst katımızdakı gelın nıŞanlıyken karadenızden bır kÖyeden geldı 15nde 1 sene sonra evlendırdıler..kısaca bu tÜr olaylar Çok var ıstanbulda hele anadoluda dolu..

fake bi konu bencede bukadar zaman nereydi akılları bu insanlarınnn ayrıca yaştada garipligi bende farkettim 17mi 18mi neydi ne oldu karıştı

ceza dediğimiz için biden 1 yaş büyüttü kendileri.
ama maalesef bilmediği şey var. olayın işlendiği zaman ve yaş önemlidir bu durumlarda. ha 15 ha 16.
18 bile olsa 16 oluyor yaş ki,ilk mesaja apaçık 17 yazmış kapı gibi. 2 sene evlerinde besleme gibi tutmuşlar ya kızı.:hulya:..

bikere evlenmeden kaynanasıgile gidip kalanları anlamıyorum:mymeka:
hadi kız evleneym,rahat edeyim dedi
sizde abinize hizmet eddecek birini arıyosunuz
ee?
karşılıklıymış bak:hulya::hulya:
8 milyarlık altın,beni 2 yıl oyalayacaklar
valla bende vermezdmaklinialirimsmile
siz gelin değil ezecek adam arıyosnz:hulya:
2 yıl göz göze gelmeden nasl aşk olur,hayret bi şey:umursamaz:

İşine gelince cahil olunca 15, Koskoca kız demeye kalkınca 17 savcılık işin içine girince de 18 oluyor. aklinialirimsmile

Belki bugün doğumgünüdür.
sempatiksalakcinni

yagmur nereye yagarsa tarlayı oraya seriyor erkedeşsempatiksalakcinni

ne tesadüf dimi

abisi kac yaşındaymış beaaa
onu ögrenemeden kactı gitti
dedim dimi size o kadar cok üstüne gitmeyin diyekaydirigubbakcemile

suçlu sadece kızın tarafı değil. suç her 2 taraftadır böyle vakalarda. hem barındıran hemde veren aile yer ceza.

15 16 yaşındaki kızları böyle evlenmeki çin evlerine alanlara sadece sübyancı derim ben. dahada kötü şeyler derimde banlanmayım. çok sinirlendim. hala bu kafayı düzeltemedik.

şekerim oğluna gelin arayan bi aile ne o yaştaki çocuğu alır,ne de 2 yıl evinde tutar.köle arıyo bunlar baksana:umursamaz:

abi 26 yaşındaymış

Butun kalbımle dılıyorum, Allah hayırlısını nasıp etsın.
Fakat bence kızın ve abınızın ayrılması en makulu.
Sızı veya abınızı dusundugumden degıl, bılakıs kızı dusunuyorum.

Bellı kı sız hıc bır sekılde sozunuzden cıkmayacak bır gelın adayı ıstıyorsunuz.
Ustelık bu gelın adayı hem sıze, hemde annenıze karsı sorumlu olacak.
Yanı her hangı bır durumda yalnızca esıne degıl, sıze de hesap! vermesını bekleyeceksınız.

Yası kontrol altına almaya munasıp, bellıkı ezık bır yasam surmus ve dolayısı ıle savunma mekanızması da gelısmemıs.

Sız ıkı yıl bu kızı evınızde agrılayın, hatta ona oda bıle verın, elbıselerının hepsını getırmesıne musade edın, sonra da kızı karalayın.
Bu davranıslar madem sıze bu kadar terstı, nıcın en basta tepkınızı ortaya koymadınız. Yoksa sız koydunuz da onlar gıysılerı bacadan ıcerı mı attılar?
Kendısı de pencereden zorla mı gırdı?
Bu genıslıgı sız vermıssınız ona.
Onunda aklı ermemıs kı kabul etmıs.
Yoksa bılse kı ardından boyle laflar edeceksınız, hıc kabul eder mıydı?
Yazık, faturanızı henuz gerceklerın farkında olmayan gencecık bır kıza kesıyorsunuz.

Kesinlikle baştan aşağı yanlış bir başlangıç ve yanlış bir bakış açısı.... Davul bile dengi dengineyken siz madem kendinize baştan beridir uygun bulmuyordunuzda neden bu olaya karşı çıkmadınız? Neden düzelir diye beklediniz... Ve neden 2 yıl boyunca gelininiz olacak kızın evinizde kalmasına müsade ettiniz? Hiç öyle şey olurmu? O yaştaki bir kız düşünemez belki bunları ama siz yetişmiş, mürekkep yalamış biri olarak ve yaşınızın verdiği bir olgunlukla bu işi bitimediniz baştann???

Aklıma böyle hiç konuşmayan ye oğlum deyince yiyen, kalk oğlum deyince kalkan, yat oğlum deyince yatan anne kuzusu erkekler geldi...
Bence abi öyle biri... boshayallersmile
Görümce ve kayın valide kendilerine eğitilecek hizmetçi arıyorlardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Kız da dilli çıktı...
Şimdi de işlerine gelmedi, kızı mal gibi iade etmek istiyorlar sempatiksalakcinni

ben niye görmedim ki:hulya:

burda yerimseniben

off offf birkere nişanlı dahil olsa sizin eve gelip nasıl kalabiliyo o kadar uzun hani nerde bizim örf adetlerimiz anneniz sizden daha cahilmiş kusura bakma demiyomu kızım düğünden önce gelme yatılı doğru olmaz yakışı kalmaz ama nerdee sizin anneniz kendisine hizmetçi arıyomuş belli beraberde oturcakmış evlendikten sonra yazıkk ben o kıza üzülüyorum sadeceklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…