fake bi konu bencede bukadar zaman nereydi akılları bu insanlarınnn ayrıca yaştada garipligi bende farkettim 17mi 18mi neydi ne oldu karıştı
İşine gelince cahil olunca 15, Koskoca kız demeye kalkınca 17 savcılık işin içine girince de 18 oluyor. aklinialirimsmile
Belki bugün doğumgünüdür.
sempatiksalakcinni
Konu sahİbİ bİzlerden farklı yardım İstemİŞ anladıĞım kadarıyla.suclu ararsak aĞer kızı veren aİlesİ..bu aİle lmasaydı baŞka aİle olcaktı.
Bİzİmde Üst katımızdakİ gelİn nİŞanlıyken karadenİzden bİr kÖyeden geldİ 15nde 1 sene sonra evlendİrdİler..kısaca bu tÜr olaylar Çok var İstanbulda hele anadoluda dolu..
15 16 yaşındaki kızları böyle evlenmeki çin evlerine alanlara sadece sübyancı derim ben. dahada kötü şeyler derimde banlanmayım. çok sinirlendim. hala bu kafayı düzeltemedik.
yagmur nereye yagarsa tarlayı oraya seriyor erkedeşsempatiksalakcinni
ne tesadüf dimi
abisi kac yaşındaymış beaaa
onu ögrenemeden kactı gitti
dedim dimi size o kadar cok üstüne gitmeyin diyekaydirigubbakcemile
arkadasım ben ögrencıyım, anne para ver arkdsıma ceyrek bılezık alacam dıemem bu bırrr..
ıkıncısı kızın ılk bıze geldıgı gun kızı karsıma aldım
ablam bak bu böle böle söle söle,kımse senı zorla ıstemıyor bakın görun anlasırsanız olsun anlasamazsanız olmasın bu evlılık ömur boyu...sevmedgın bır ınsanla ömur gecmez buna karar verecek tek kısı sen ve abım dedım..
ve 2 senede bu konusmayı belkı 10kez yaptım...
kız ılk gunden berı aynı seyı söyluyor ''ben emınım ben bu eve gelın gelmek ıstıyorum''
baskada bısı demıor... zorla yapılan bırsey degıl..ne onun aılesı baskı yapıo ılla evlencen dıe nede bız ılla sızın kızı alcaz dıoruz...
şekerim oğluna gelin arayan bi aile ne o yaştaki çocuğu alır,ne de 2 yıl evinde tutar.köle arıyo bunlar baksana:umursamaz:
abi 26 yaşındaymış
ahh böylelerini cezalandıracaksın ki, bir daha çocuklara ,o gözle.bakabilecekler mi.kötükedihüso
ya abımı cekıp cevırecek bır es lazım..babamda abım gıbıydı aynılar aynııı...cayını koyarsın sekerını atarsın karıstırırsın elıne verırsın ıcer... kalkım cay alım ıcım fln yok...acım demez susadım demez...3gun yemek hazılama hadı bı yemek yapın yıelım demez,.. agzı var dılı yok...pasıf cekıngen ıncıtmekten korkar,ıyı nıyetlıdır ...abım 26yasında kız 18...kız abımı sulu dereye suyla göturur susuz getırır...
ben niye görmedim ki:hulya:
Ya bir kolonya vardı. Hatırlayan var mı, bu kolonya o kolonya mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?