Çaktın köfteyi -tatlicadiarzu-
yok be dadlum alınmadım ustume rahat ol sen olumunekankayizsmile
benim evliliğimde kocam öyle desin banane sempatiksalakcinni
mor çatıdan bi koca alcamvurcam kafasına :mymeka: hep kadınlar eziliyo zati :mymeka:
peki karıcım falan desin bayanssulusmile
çok şey istedim yine delikafadulden:roflol:
anlamadıgım iş abin yanlışlıkla odaya dalınca kızıyorda evlenmeden sizin evde neden kalıyor
bu nick bana tanıdık gelıyo sankıboshayallersmile
yaa ne gariplik olucak işte erkek oldukça pasifmiş konu sahibi öyle yazdığı için yazıyorum,biri tarafından önerilmiş burda böyle bir kız var,kayınvalide ve görümcede işi bağlamak istemiş,yaşı küçük kendimize göre yetiştiririz diye,
üstüne kızın babaneside biraz laubali olunca,arada böyle şeyler olmuş.
kandırmanın alemi yok
abiniz çağırsın nişanlısını ve ayrılmak istedeiğini söylesin,kız vermek istemeyebilir altınları sonuçta nişanı siz bozdunuz.
bide aldığımızda altınları fakir fukaraya vericez demişsiniz ama anladığım kadarıyla 2 taşın arasına tuvalet diyen sizdiniz eeee o zaman bırakın altınlar kızda kalsın.onunda durumu yokmuşş
Ama pek farkı da yok herhalde.
Ya arkadaşım siz kıza sörmadan, abine sormadan gidip kız beğenip alıp gelmişsniz. Altını da takmışsınız. Şimdi kız işinize geldiği gibi olmayınca bitirmek istiyorsunuz.
Allah rızası için bir de o evlenecek insanlara sorsaydınız. Madem her işi ana kız hallediyorsunuz bunu da halledin madem öyle. Madem abin pasif, herşeye he diyen biri, ayrıldınız deyin tın nişanı olsun bitsin.
Altınlara gelince. Elin yetim kızını ana kız karar verip evinize getirip üstüne de altınla gözünü boyarken düşünecektiniz.
nan keklendimmi :bbo:
Tüh ya nası çakamadım :sinifsinif:
Bu nıck banada tanıdık ama aynı nıckle gelmez herhalde dimi
kolonya=patiska=losapkaydirigubbakcemile2
allahım mıllet gıydırmıste gıydırmıs ne cok yarası olan varmıss pesss akannehir:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?