geliiin gelinnn ... !!!

Vur valla -tatlicadiarzu-
Patlat adama adama :lepi:
Altta kalmayacaksın

Ben sadece ve sadece kızcağıza üzüldüm..
Anne yookk baba yoookk
Onu resmen ite et satıyorum diye pazarlamaya çalışan bir babaanne.
Zavallım belki kurtulurum diye konu sahibinin evine sığınmış, anladığım kadarıyla cazgır görümce ve kaynana gene ezmeye kalkmışlar
Kız biraz laf etse dil pabuç gibiye çıkmış adı.
Ahh canım benim yaa
Bir evde evlenme vaadiyle sığıntı gibi yaşamak çile resmen.
Nasıl bir bencilliktir bu yaa üşenmedim bütün konuyu okudum
Konu sahibi arkadaş nasıl bir bencilsin sen yaa
Ama ilahi adalete inanırım çektiren, daha fazlasını çekermişşşş
Konunun gerçekliğine inansam, benim gidip savcılığa suç duyurusunda bulunasım geldi..
Yazıktır, günahtır yaa
Öksüzün yetimin ahı fena tutar ne olduğunuzu şaşırırsınız ben söyleyeyim.

konu sahibesi 8 milyarlık altınları almaya gitti sanırsam:smiley-cool:

alabilir diyenler saga alamaz diyenler sola
kararsız kalanlar arkama gecsin:roflol::roflol:

ana yok baba yok alalım yetiştirelim demişsiniz sanırım.
şimdi o kızcağız sizde kalıyormuş haftanın 3-5 günü.
ayrılsa ne denicek ona?
yazık değil mi?
reşit bile değil.

siz altın peşindesiniz daha...

Son düzenleme:
Hey Allahım yaa!

Kızcağız 15inde güzelliği dillere destan...
Babaanne ederini biçmiş...
Bunlarda zengin ama abi hımbıl(valla sen dedin abin için)
Al,eğit,kullan...

O da ne?
Kızın gözü açıldı.,
Anam birde dillendi.
O zaman koy postayı ama;
Altınlar?

Ne çirkin hayatlar?
Ne çirkin hesaplar?

anlamadıgım iş abin yanlışlıkla odaya dalınca kızıyorda evlenmeden sizin evde neden kalıyor
babaanneside 10 burmaya satarım demiş
e amacları belli salın gitsin evine

yok ya bu o değil bence o başka nıck almıstı nadya mı ne ama oda banlandı bide neden aynı nıckle gelsinki bide konu ve cümleler onunkilere benzemio şıp diyince anlıodum
nie
bilemedim ben onuuuuuu:gitme:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlarr yaa lıse arkadasım evlenıyor,ne cok uzagız nede cok yakın..ben ögrencıyım... ne taksam dugununde ????
ev sermıcekler yurt dısına gıdecekler,ev sercek olsalar ev esyası alırdım..ama sımdı ne alcam bılmıom ceyrek alsam gucum yetmez ((

yakın bir arkadaşına çeyrek altın takamıcak kadar kötğ durumda olan bir kızın ailesi gelinlerine 8 milyarlık altın takıyor? ilginç :/
siz bişeyleri ortaya çıkarmışsınızdır yine okuyamadım 26 sayfayı birden ama "fake" kokuları gelmeye başladı burnuma..
bi de anlamadığım 17 yaşında kızın göz göre göre satıldığını bilerek gelin olarak kabul etmek ve sonra da altınların peşinde koşmak neden???
yazık değil mi o çocuk yaşında kıza..
neden izin verdiniz 3-5 gün kalmasına o zaman.. abiniz neden daldı odasına.. ben kıza çok üzüldüm açıkcası..

daha şimdiden böyle görümcelik yapıyorsan ileride neler yaparsın bilmiyorum.. kızın hayatını kaydırıyorsun hem de altınların peşine düşmüşsün..herşey bir yana limon kabuğu yıkamaya bile takmışsınız.. yazık kıza.. hem sen mi evlenecen sana ne.. bi görümcelik yapmayıverin be...

hele sukur bır anlayan daha cıktı....
burası parıs sankı ya herkes kendı bulup evlenıyo,görucu usulu tas devrınde akldı ya herkes atıp atıp tutuyor.... turkıyenın bırcok memleketınde kızla oglan aşna fısne yaparsa kınanır ayıplanır,kendı bulmus evlenmıs dendıgınde bıle ılk an bı sasalar ınsanlar...kı dınımızde de asna fısne haram...
allahım mıllet gıydırmıste gıydırmıs ne cok yarası olan varmıss pesss akannehir:teytey:

guzelım anlatamıyorum galıba,bız kımseyı zorla getırmedıkk...
anne ben geldım bugun sızde kalmak ıstıyorum dedı annen yok kızım olmaz yakısık almaz dedıyse de benım umrumda degıl kımse bırsey dıyemez dedı gtmedı...annemde kız bızı tanısın bız kızı tanıyalım kendı de kalmak ıstıyo bellı kı analıgını sevmıyo dıe göz yumdu... kız köyde oturuyor normalde...ılk zamanlar sabahtan gelıp aksam gıdıyordu,sonraları ıste anne yarında gelmek ıstıyorum ben hep gelmek ıstıyorum gıdıp gelmeyım burda kalım arada dedı... bız esır etmıs degılız..ona ayrı bır oda serdık abımın odası evın ötekı ucunda...kızın odasında korkmasın yanlıs basına yabancı ev dıe annemde uyudu...ahlak dısı hıcbırsey olmadı yanı..ama ınsanlar yok15yasında yok yaptıgınız suc yok zına yok 2sene kalmıs azda olsa aralarında bısı olmustr onun bedelı o altınlar olsun dıe kızı hayat kadını yaptılar PESSS

allahım mıllet gıydırmıste gıydırmıs ne cok yarası olan varmıss pesss akannehir:teytey:

derdim var diye konu açıyorsun istediğin şeyleri duyamayınca millet giydirmiş oluyor ne güzel iş...

valla yazık kıza ya gerçekten. anne başında değil baba yok. babanne desen sabahına kapınıza dayanmış ite et satıyorum 10 burma eder bilmem. sonra al eve kendimize göre yetiştircez de el kadar kızın yaptığı söylediği batsın. sonra da nişanı atalım altınları alalım kız 17sinde nişan bozsun. ya o da çocuk ya çocuk. bu kızı alıp böyle kullanmak günah mı diye düşünemiyorsunuz altınları almak günah mı diyosunuz. benim dinimde yok böyle bişey arkadaş. ve sen içlerinde okumuş biri olarak aslında babannesinden hiç bir farkın yok. otur bir düşün bakalım seni böyle 10 burmaya satsalar evde sığıntı gibi kalsan ondan sonra da hadi dön bakalım evine ve altınları dense ne hissedersin otur düşün bakalım. benim yazarken ellerim titredi ama sizde o kadar vicdan var mı bilmiyorum...
allah tez zamanda o kızcağızı kurtarsın her iki aileden de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…