geliiin gelinnn ... !!!

vereliniortak

Ben konuyu açan arkadaşın anlatış tarzını uslubunu hiç beğenmedim ve konununda gerçek olduğuna inanmıorm. Bizim durum iyi, işte kız şuraya edio fln hiç hoşuma gitmedi.

yazdığın gerçekse kıza gerçekten çok acıdım
hatta kıza ulaşmamızı sağlada sizin elinden kurtaralı
kadın sığınma evleri var
hem bak sizede iyilik yaparız

yalansada sen gerçekten dengesizsin helede son yazdıklarından sonra senin beyninde var bir sorun eminim

umarım konu sahibi kendisi gibi düşünen bi aileye düşerde anlar anyayı konyayı :umursamaz:

eğer konu sahteyse gerçekten tebrikler oturup yazdık o kadar. yarattığın kıza üzüldük...
eğer sahte değilse yine tebrikler ancak bu kadar acımasız olunabilir...

30 sayfa resmen 30 sayfa !! kıza üzüldük,yazdık,okuduk...
bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum..
senden çok iyi bir senarist olur kolonya hem de çokkk iyii !!!

umarım konu sahibi kendisi gibi düşünen bi aileye düşerde anlar anyayı konyayı :umursamaz:

ıcın rahat olsun canım 23 yasındayım evlıyım.egıtımımede devam edıyorum..evlendıgım gun eve gelınce takı kesesını kayınvalıdeme verdım.. kayınvalıde ''tamam kızım takınacagında al '' dedı.altlı ustlu oturuyoruz.hep bırlıkte yer ıcerız,hıcbır sıkıntımız yok allaha sukur..smdı okulum tatıl esımde ızınde ve annemlere geldık..

tuh bak bana beddua edenler kına yakamıcak :)))
smdı de onlar hanı14 tuuuunnnn dıe hoplar ahahahahah

beddua etmedim bu birr
profilinde bekar yazıyo bu ikiiiii
demek 23 yaşındasn? yazdıklarına bakılırsa 13 gibisin
18 yaşında kardeşim var senin gibi davranmaz,davranamaz
yetiştirilme farkı diyelim sengözlerimebaksanab
hiç ama hiç yaşının insanı değilsin bu da üç

evde olan bitenlerin a'sından z'sine biliceksin. başka memlekette oturucaksın. tatil için geliceksin. sürekli kızı çekip konuşcaksın. hadi sende canımmmm.akannehir

30 sayfa resmen 30 sayfa !! kıza üzüldük,yazdık,okuduk...
bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum..
senden çok iyi bir senarist olur kolonya hem de çokkk iyii !!!

senaryo yazarda film tutmaz:roflol::roflol::roflol:
2.bölümden reytingler düşer
kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…