merhabalar,öncelıkle sunu söyleyım bu konuyu nereye acacagımı bılemedımyanls yere acmıssam kusuruma bakmayın..
ben gelını cekıstırcem,daha dogrusu olayları anlatcam sızın fıkrınızı sorcam :)
bızım gelın(abımın nısanlısı)
bırgun annmn arkdsı bıze geldı,bızde o dönemde abıme kız arıyoruz,surda bı kız varmıs oek pek guzelmıs gt bı bak dıe beynımıze gırdı. bız gıttık sdce kıza bakmaktı nıyetımız,annem ben ve annemın bır arkdsı...abımı ılk etapta almadık yanımıza...
annem ''bacım bız sdce bı bakmaya geldık,sız bızı sorusturun bız sızı sorusturalım kız oglanı oglan kızı görsun anlasırlarsa gerekenı yaparız'' dedı cıktık geldık...
kızın anne baba ayrı,kız köyde babaanne ıle kalıo...
superbabaanne bızı soruo sorusturuo herkes ''o aıle kızını ıstedı ıse hıc dusunme,oglanın ıckısı sıgarası yok,kızına prenses gbı bakarlar maddı sıkıntıları hıc yok '' dıo...
ertesı sabah 9da zıl acı acı calıo,kız ve superbabaanne kapıda ! ohaoldumsmile
buyur edıoz neyse,babaanne ''ben kızı sıze vercem gelın yuzugunuzu takın'' dıo ve 4ay evımıze hergun gelıp bunu söluo,annemde vardr bı hayır dıerek yuzugu takıo.
kızın yası17.[/COLOR]yaza dugun olacak superbabaanne abıme bırgun cemkırıo ''kızıma ıyı bakacan alır gıderım yoksa'' dıe.kı abım kıza sureklı yaparmısın edermısın vs.. dıe konusur kız ıse höduk. abıme sert sert bakar 2kelam laf konusmaz..bırgun abım yemek yerken kızdan lımon ıster,kız dolaptan cıkardıgı gıbı kesıp önune koyar. abım ''dısını yıkarmısın lımonun'' der. kız ''dısını mı sıkacan ıcınımı '' dıe dıklenır...
neyse dedık bu kız daha alısamadı bıze sevemedı oglanı 1sene erteleyelım dugunu... bu sure zarfında kız bıze yatıya gelır 3gun 5 gun haftada... abım bı odada kız baska odada uyur,yıne aralarında hıc muhbbet yok,abım ztn sorarsan cvp verır sormazsan konusmaz,sessız bırı..
neyse bırgun kız yatak odalarında uzerını deıstırırken(kızın butun kıyafetlerı bızım evde)(kızı annem yanına gelın alcak ev buyuk)) abım onun odada oldugunu bılmeyerek odaya dalar... kızın ustu bası gıyılı esarbı takılı sdce etegının kemerını ılıklıyormus, abıme bagırır ''CABUK CIK DISARI BURASI BENIM ODAM''
abım şokta,hıcbırsey demez mutfaga gelır. annem ne oldu dıe sorar ve abım anlatır... annem köpürür... BU NE IS ALLAH ASKINA??? BÖLE BIR EVLILIK OLUR MU ?? SORUYORUM SIZEE
KIZA DEFALARCA DIL DÖKTUK ANNEMDE BENDE ''bızım oglumuzu sevmıyorsan bıtsın bu ıs,mutsuz sevgısız bır evlılık yurumez,hayatın ıyılesecek luks bır hayat yasayacaksın dıe yakma kendını'' dedık
kızın yetıstıgı evde tuvalet bıle yok;2tası yanyana koymuslar ortasına edıolar..asla asagılamıorum kınamıorm,ama sankı bana kız o hayattan kurtulmak ıcın evlenıo gıbı gelıo...
kolonya;13962119[COLOR="Red[COLOR="Red" .!.:"]]2 yıldır
kolonya;13962119[COLOR="Red[COLOR="Red" .!.:kız ısınır yası kucuk kendımıze göre yetıstırırız [/COLOR]umuduyla bu ıs bu noktalara geldı.. superbabaanne suraklı '' kız kucuk ölmeden kızımın murvetını göreyım alın huyunuza tuyunuze göre yetırtırın gözu acılmadık bı guvercın bu'' dıe dıe beynımıze ettı... vazgecemedık,kadın kapıdan kovsanız ben o eve bacadan yıne gırerım dıo.cook yuzsuzler cook..
pekı vazgecelım dıeım,taktıgımız altınları nasıl alcaz??
ınsan gıbı ıstesek kadın hayatta vermez,alırlar dıe altınları bıle takmıolar artık
yaşı küçük kendimize göre yetiştiririz dedik ne demek ya, evcil hayvan mı eğitiyosunuz, sizin kıza zaten saygınız yokki onun size olsun
ayrıca kaç yıldır bizim evde abimle yatıp kalktı diyosun, niye böyle bişeye müsadee ediyosunuz ki
bide kolun 8 milyarlık bilezik taktık nasıl geri alcaz diyosun o da ayrı bi gariplik tümden
pes valla enteresan bi hayat görüşünüz var toplucanakafamçokkarıştı
yo ask mask yok,abım hıcbırsey demıyor. tek dedıgı ben lıse mezunuyum benı bu kızdanbaska alan olmazsa, ve bu kızdan ayrılırsak bu kız 2sene bızde yattı kalktı mıllet laf eder,kızın ıstıkbalı ıle oynamıs oluruz...
ya annemde bende abımde kararsızız. aslında bana göre olmaz bu kız bızım yasantımıza ayak uyduramaz, evde hıcbır ıs görmemıs 3gelınlerı var 3gelın pısırmıs hazırlamıs babaanne ve torun yemıs cekılmıs gelınlere ezıyet etmısler...
kız hanı temızlıge yemege alıssın dıe bır ıkı bı temızlık gösterelım dedık, su odayı temızle dıosun sdce halının uzerını yalan yanlıs supuruyo oturuo... herseyı tek tek sölıcen..bıde babaannesı benım torunum guzel dıe dıe övuyo. kızda kasıldıkca kasılıo..kadın ''bu bı et parcası bı ıt atar bı ıt kapar ''^ ^^ben torunumu 10burmaya satarım sız almıcaksanız^^
dıoo... son 1aydr kız bıze hıc gelmıo dugun yaklastı,1kere geldıler nısanda bayramda taktıgımız altınları takmadan gelmıs....
2 yıldır kız ısınır yası kucuk kendımıze göre yetıstırırız umuduyla bu ıs bu noktalara geldı.. superbabaanne suraklı '' kız kucuk ölmeden kızımın murvetını göreyım alın huyunuza tuyunuze göre yetırtırın gözu acılmadık bı guvercın bu'' dıe dıe beynımıze ettı... vazgecemedık,kadın kapıdan kovsanız ben o eve bacadan yıne gırerım dıo.cook yuzsuzler cook..
pekı vazgecelım dıeım,taktıgımız altınları nasıl alcaz??
ınsan gıbı ıstesek kadın hayatta vermez,alırlar dıe altınları bıle takmıolar artık
8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Pardon ama şu devirde Türkiye koşullarında
kim nişanlıya 8 milyarlık altın takar...
şuurunu kaybetmiş bi insan bile o kadar altını nişanlıya teslim etmez.
kız küçük yaşı diye bize kul köle olur diyerekten mi? o altınları yaptınız
burasıda mechul?
2 sene nasıl evinizde barındırdınız???
nişanı atarken elalemin ne dicegini düşünebiliyosunuz
2 yıl evinizde yatılı tüm eşyasınıo barındırırken niye düşünmediniz.
yoksa gercekler mi? su yüzüne cıkmaya başladı...
Valla kız vermese cokta yeridir...
Kızın gözünü boyayın evinizde kalmasına razı olan
ondan sonra şerefsizlikle itham edin.
Onlar cahil olabilirler sizde mi? cahilsiniz
küçüçük kızı almaya nasıl gönlünüz razı oldu
annen seni o kızın yaşındayken veririmiydi acaba merak ettim doğrusu
21 yüzyılda yaşananlara bak...
8 milyarlık altın 15-17 yaşında öksüz kız
yok tatlım. o kolonya değil bu... yazılarına baktım. zaten kolonyasilindi. bir daha aynı nickle gelmez..onun abisi vardı ve evliydi. biz bir ara msnda konuşuyorduk arkadaşlarla onunla..oradan biliyorum...
17 yaşında daha reşit olmamış kızamı suç buluyorsunuz. o daha çok küçük. bu yaşta kızla evlenmeyi düşünen siz ,evlendiren babaanne ve aileniz suçlu.
sadece kıza acıdım ben.. evlenmiş olmak için evlendirip şu kızların canını yakmayın.
ama canim konulari sonunda tamamen siliniyordu belkide ondan göremedin
sen bu kolonyaylami konusuyordun msn de
bide bi nik silinince o nik bosmu oluyor yeniden ayni isim alinabiliyomukiCADIARZU
yine cok tuhaf bir konu kim 15 yasindaki kizini alissin diye evlenecegi adamin evine yollarki:sinifsinif:
zaten reşit olmamış bir kızı eve almışlar.kız 2 sene bizle yattı kalktı demiş birde..yani15 yaşından beri..
. şu anda resmen suç işlemişler. hepsi .böylelerini gerçekten cezalandıracaksın bak 15 yaşındaki kızları satan babaanneyi alan aileyide. bie daha bu çocuklar bu şekilde birilerine,hayvan gibi,satılacak mı..8 milyarlık altına. pöhhh.
ve şuda bir gercek ki
kızın gözünü 8 milyarlık altınla boyamışlar
babaannemi daha cahil yoksa oglanın annası ögrenci olan kızkardeşimi? bilemedim
istanbul gibi bi yerde?
abin kaç yaşında ?
30 küsür dede bayılım şurayaşakkıdı
kız, hem bunları hem babaannesini dava etse kazanır, gitsin bi de yurda yerleşsin, mis gibi
gerçi o kızda da bunları düşünebilecek kapasite olduğunu sanmıyorum, malesef insan doğduğu aileyi seçemiyor işte
ayrıca insan %100 hatalı olduğu bi konuyu niye açar onuda anlamadım, umarım fake dir de, bu çağda bu mantık yoktur gerçekten
kız 2 sene sizde yaşadığına göre 15 yaşında gelmiş heralde yanınıza. Besleme gibi almışsınız kızı, ama evdeki hesap çarşıya uymamış sanırım. hizmetimizi iyi yapamıyor, eğitemedik biz bunu diye kapıya koymak istiyorsunuz. 2 sene bu kız siz de nasıl yatıp kalkıyor, tam bir saçmalık. bu kız biraz gözü açık bişeyse sizi süründürebilir, hakkıdır da. 8 milyarlık altını takarken düşünecektiniz süper uyanıklarlülülülülülü
kesinlikle katılıyorum...
ayrıca konu sahibi arkadaşım, evlerinde tuvalet bile yok diye kınamak yerine kızı bırakın, yazık etmeyin. neden en başında daha 17 yaşındaki birine görücü gidiyosunuz ki. o zaman düşünemediniz mi olacakları.
kız daha 17 yaşında , öksüz yazıktır ya..
eğer ki abinle evlenirse en çok görümcesinden çekecek kesin..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?