geliiin gelinnn ... !!!

17 yaşında daha reşit olmamış kızamı suç buluyorsunuz. o daha çok küçük. bu yaşta kızla evlenmeyi düşünen siz ,evlendiren babaanne ve aileniz suçlu.
sadece kıza acıdım ben.. evlenmiş olmak için evlendirip şu kızların canını yakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

kolonya;13962119[COLOR="Red[COLOR="Red" .!.:

sadece size pes diyorum. çok suçlusunuz çok..
17 yaşında şu an kız ve 2 yıldır ısınır diye bekledik diyorsunuz.15 yaşında kızımı gelin diye aldınız. sübyancılık bu. başka şey değil. acaip sinirlendim sizlere sabah sabah:enbuyukkk:

yaşı küçük kendimize göre yetiştiririz dedik ne demek ya, evcil hayvan mı eğitiyosunuz, sizin kıza zaten saygınız yokki onun size olsun
ayrıca kaç yıldır bizim evde abimle yatıp kalktı diyosun, niye böyle bişeye müsadee ediyosunuz ki
bide kolun 8 milyarlık bilezik taktık nasıl geri alcaz diyosun o da ayrı bi gariplik tümden
pes valla enteresan bi hayat görüşünüz var toplucana
kafamçokkarıştı

zaten reşit olmamış bir kızı eve almışlar.kız 2 sene bizle yattı kalktı demiş birde..yani15 yaşından beri..
. şu anda resmen suç işlemişler. hepsi .böylelerini gerçekten cezalandıracaksın bak 15 yaşındaki kızları satan babaanneyi alan aileyide. bie daha bu çocuklar bu şekilde birilerine,hayvan gibi,satılacak mı..8 milyarlık altına. pöhhh.

17 yaşında bir çocuktan sevgi-aşk ve yabancı bir adama yabancı bir aileye saygı bekliyorsunuz hizmet bekliyorsunuz... o daha çocuk... benim de 17 yaşında kızım var nasıl bir çocuktan evlilik vs beklenir ki aklım almıyor, yaptığınız zaten kanunen suç....
17 yaşında bir masumu evlilik gibi ciddi bir işe sokmaya çalışmakla siz de suçlusunuz aileniz de bulunan herkeste suçludur.... 15 yaşında 17 yaşında çocuklarımızın gözünün içine bakıyoruz yemeğini yapıp üstünü başını yıkıyoruz biz, yani normal aileler... sizin yaptığınız en başta günah hem de çok büyük günah....

keşke 15 yaşındaki kıza, iyi amaçlarla destek olsaydınız. keşke onu okutsaydınız. madem orada yaşantısı kötü.
nerdeeeee.

aaaa kolonya yoksa patiskami desem bikac isim daha vardi ama unuttum sen osun demidelikafadulden nerelerdeydin kiz uzun zamandir aksiyon yapmiyordundelikafadulden
bu arkadasin konularida böyle hep ilginc tarzdan oluyo ve hepsinin sonu geyik topigine gidiyodu
arkadaslar da gece bosuna uykusuz kalmislar:gitme:

not buseferki senaryonu pek begenmedim kolonyacimboshayallersmile

yok tatlım. o kolonya değil bu... yazılarına baktım. zaten kolonyasilindi. bir daha aynı nickle gelmez..onun abisi vardı ve evliydi. biz bir ara msnda konuşuyorduk arkadaşlarla onunla..oradan biliyorum...

8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*

Pardon ama şu devirde Türkiye koşullarında
kim nişanlıya 8 milyarlık altın takar...
şuurunu kaybetmiş bi insan bile o kadar altını nişanlıya teslim etmez.

kız küçük yaşı diye bize kul köle olur diyerekten mi? o altınları yaptınız
burasıda mechul?

2 sene nasıl evinizde barındırdınız???
nişanı atarken elalemin ne dicegini düşünebiliyosunuz
2 yıl evinizde yatılı tüm eşyasınıo barındırırken niye düşünmediniz.
yoksa gercekler mi? su yüzüne cıkmaya başladı...

Valla kız vermese cokta yeridir...
Kızın gözünü boyayın evinizde kalmasına razı olan
ondan sonra şerefsizlikle itham edin.
Onlar cahil olabilirler sizde mi? cahilsiniz

küçüçük kızı almaya nasıl gönlünüz razı oldu
annen seni o kızın yaşındayken veririmiydi acaba merak ettim doğrusu

21 yüzyılda yaşananlara bak...
8 milyarlık altın 15-17 yaşında öksüz kız

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
işte bu.
düşün ,çocuk denecek yaştaki kızların yakasından.:enbuyukkk:

yok tatlım. o kolonya değil bu... yazılarına baktım. zaten kolonyasilindi. bir daha aynı nickle gelmez..onun abisi vardı ve evliydi. biz bir ara msnda konuşuyorduk arkadaşlarla onunla..oradan biliyorum...

ama canim konulari sonunda tamamen siliniyordu belkide ondan göremedin
sen bu kolonyaylami konusuyordun msn de
bide bi nik silinince o nik bosmu oluyor yeniden ayni isim alinabiliyomukiCADIARZU
yine cok tuhaf bir konu kim 15 yasindaki kizini alissin diye evlenecegi adamin evine yollarki:sinifsinif:

ve şuda bir gercek ki
kızın gözünü 8 milyarlık altınla boyamışlar

babaannemi daha cahil yoksa oglanın annası ögrenci olan kızkardeşimi? bilemedim
istanbul gibi bi yerde?

abin kaç yaşında ?

30 küsür dede bayılım şurayaşakkıdı

yok tatlım.
konuşuyorduk zamanında. 7 8 arkadaş kkdan..
canım alırmı aynı niki.o kadar belli etmez kendini..
neyse geçmişte kaldı...
aile yapıları böyle değil onun.

kız, hem bunları hem babaannesini dava etse kazanır, gitsin bi de yurda yerleşsin, mis gibi

gerçi o kızda da bunları düşünebilecek kapasite olduğunu sanmıyorum, malesef insan doğduğu aileyi seçemiyor işte

ayrıca insan %100 hatalı olduğu bi konuyu niye açar onuda anlamadım, umarım fake dir de, bu çağda bu mantık yoktur gerçekten

babaaanne zaten başından savmak istemiş. kim olsa mal gibi verecekmiş zaten kızı...

keşke açsa. keşke. böyle olaylar ibret olur bazılarına hiç olmazsa...

kız 2 sene sizde yaşadığına göre 15 yaşında gelmiş heralde yanınıza. Besleme gibi almışsınız kızı, ama evdeki hesap çarşıya uymamış sanırım. hizmetimizi iyi yapamıyor, eğitemedik biz bunu diye kapıya koymak istiyorsunuz. 2 sene bu kız siz de nasıl yatıp kalkıyor, tam bir saçmalık. bu kız biraz gözü açık bişeyse sizi süründürebilir, hakkıdır da. 8 milyarlık altını takarken düşünecektiniz süper uyanıklarlülülülülülü

kesinlikle katılıyorum...
ayrıca konu sahibi arkadaşım, evlerinde tuvalet bile yok diye kınamak yerine kızı bırakın, yazık etmeyin. neden en başında daha 17 yaşındaki birine görücü gidiyosunuz ki. o zaman düşünemediniz mi olacakları.
kız daha 17 yaşında , öksüz yazıktır ya..
eğer ki abinle evlenirse en çok görümcesinden çekecek kesin..:bbo:

ne 17 si,
15 yaşında almışlar kızı.. keşke 17 olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…