geliiin gelinnn ... !!!

Kızın koşulları, maddi durumu, ne niyetle evlendiği vs bir tarafa.
Ne niyette olduğunu ancak kendi bilir.
Yalnız suçu sadece karşı tarafa atmak yersiz bence.
Ortada bu kadar memnuniyetsiz bir durum varsa,
o noktayı niye karşı taraftan bekliyorsunuz ki.
Abiniz ayrılsın o zaman.
Kız düşünemiyorsa, abinizde mi düşünemiyor.
O durumundan gayet memnun demek ki.
Memnun değilse, ayrılsın o zaman.
Altınmış, geri vermzlermiş, o ne dermiş, bu ne dermişler için, insan hayatını ve geleceğini zehir eder mi?
Kız ayrılmıyor, babanne çok yüzsüz filan gereksiz şeyler bence.
Herşey abinizin elinde, çok isitiyorsa ayrılsın.
Altın mı önemli, milletin ne dediğimi önemli mi, abinizin geleceğimi.

bana olaylar çok saçma geldi...abiniz neden en başından istedi...keşke siz biraz daha en başından olumsuz dursaydınız?zaten farketmişsiniz babaannenin tavırlarını...
keşke 2 yılı bu şekilde harcamasaydınız...

8 mılyarlık altınımız var kızın kolunda.... onu onlara böle serefsızlere yar etmek ıstemıyorum ben acıkcası...bı sekılde almamız gerekkk ama NASILLL ??*

eğer gerçekten yaşadığı hayattan kurtulup sırf lüks bi hayat yaşamak için size geliyosa zaten şunu bilin ki daha çok 8 milyarlık altınlarınızı götürür bu kız, üstelik abinde o kadar sesiz olmasın canım, abin öyle durdukça "hem sessiz hemzengin, istediğim gibi parmağımda oynatırım" dio demekki. abin net tavırlar koysun kıza anlasın pabucun pahalı olduğunu. eğer niyetiniz gerçekten bu kızdan kurtulmaksa hiç altınlara acımayın bence. hadi diyelim siz bu kızı alıp yetiştirdiniz ki bu imkansız 17 yaşında bi kız mantıklı düşüncek bi yaşta değildir ama az çok karakteri oturmuştur. anladığım kadarıyla kız biraz da sinsi galiba. hem sinsi hem görgüsüz hiç uğraşılmaz valla.

ben anlamıyorum kendinizi nasıl böyle mağdur görebiliyorsunuz?
15 yasında bir kızı nasıl gelin diye istiyorsunuz?
sonra da mağduru diyorsunuz?
bu kadar maddi durumunuz yerinde madem,çeyrek altın nasıl alamıyorsunuz?
bu kadar magdursunuz madem,niye 2 senedir sesinizi cikartmiyorsunuz?
bu kadar magdursunuz madem,niye o kız 2 senedir evlenmeden sizinle yaşıyor?
bir de abin kızın odasına yanlışlıkla girdiğinde,annen donüyor(daha nikah yok!) siz nasıl karı-kocasını diye kıza hesap soruyor?
cevap alabilir miyim lütfen?

8 milyarlık altını niye yapmışlar onu unutmuşun ekliyim senin yerine:lepi:

ulaa banada 9 milyarlık altın yamasınlar antepi başlarına yıkarım
bu 15 lik hatundan neyim eksik
boy desen boy akıl desen uuuuu dolu
seksülüğümde var

15 yaşında kız o zamanlar. şu bazı son yazanlar bunu görmemezliğe geliyorlar hala
çocuk daha çocukmuş. ve o kızı al 15 yaşında eve. 2 sene kalsın sende. hala bu kızda kabahat bulanlara şaşarım ben

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen, en çok bende şu kısmı merak ettim.
Abi odaya dalıyor yanlışlıkla.
Sanki kızın o odada kaldığını bilmiyor, insan bir kapıyı filan vurur.
Neyse, hadi diyelim girdin.
Anneye anlatınca annenin tepkisi ayrıca tuhaf.
Sanki aralarında nikah varmış gibi,
böyle nasıl evlilik olacak ,diyor.
Ne alaka.
Kız heralde evlenince de ayrı yatmayacaklar.
Şuanda öyle bir tepki vermesi normal değil mi kızın.
Bu işte karışık birşeyler var ya.
Nişanlı kızlar bu kadar rahat mı, gelip haftanın 2-3 günü kayınvalidesinin evinde kalıyor.
Abide hala kızın kaldığı odayı öğrenenemiş, rahat rahat girip, çıkıyor.
Ayrıca arkadaş bu durumdan yakınmış biraz, çok soğukmuşlar,
Beraber kalsalarmış o zaman aynı oda da.
Siz çoktan evlendirmiş gibisiniz, evli olmasın bunlar.

onların arasında birşeyler olmuştur belki.2 sene az zaman değil. eğer olduysa,işte o zaman bu feci suç. kanuni olarak suç işlemiş olurlar. umarım olmamıştır bir şey..

bana kalirsa bi kere kizin yasi cok kücük evlenmek icin
ayrica neden sizinle ayni evde kaliyor evlenmeden onuda anlamis degilim
sizin durumunuz sanirim kizin ailesine göre iyi ama ayri ev acmadiginiza görede
süper degil anladigim kadariyla limon konusuna gelince 28 yasimdayim bendemi eksiklik var bilmiyorum
ama hic limonu yikamak aklima gelmedi simdiye kadar
17 yasinda bir kizla evlenip ondan yetiskin davranislari sergilemesini bekleyemezsiniz
hem abiniz neden bu kizda bu kadar israrci onuda anlamis degilim acikcasi

onların arasında birşeyler olmuştur belki.2 sene az zaman değil. eğer olduysa,işte o zaman bu feci suç. kanuni olarak suç işlemiş olurlar. umarım olmamıştır bir şey..

bende hiç ihtimal vermiyorum
elbet bişiler gecmiştir
nasıl olsa nişanlıyız evlencez düşüncesiyle neler yaşanıyor ve duyuyoruz
umarım olmamıştır
gencecik kızın hayatını mahvedecekler:umursamaz:

Bu başlığı gördükçe; benim annem bir melek, dizisindeki espri geliyor aklıma.
Geliiiiiin, gidiiiiin kaydirigubbakcemile3

ben cok merak ediyorum siz evlenince kocaniza itaat edicekmisiniz

ben bu durumda 17 yasindaki kizi magdur olarak görüyorum
15 yasindaki bi kizdan mükkemmel itaatkar bir ev kadini olmaisni bekleyemezsiniz
nisanda altin takilmis ayrica 2 sene evinizde kalmis bence onuda ona sayin
mutlaka aralarinda biseyler gecmistir az cok

arkadasinın düğününe çeyrek altın takamam diyorsun,durumum yok diyorsun..
burada durumun gayet iyiymis gibi konuşuyorsun?
anlamadım ben?

Bende buna takıldım.
Bu kadar durumunuz ıyı ıse nıcın arkadasınıza ceyrek altın alacak gucunuz olmasın kı?

Ustelık daha cocuk yasta bır genc kızı gorucuye gıdıyorsunuz, bellıkı kızcagız sıkıntılar ıcınde yasıyor, belkı ona fıkrı dahı sorulmadan bır esya gıbı satılması on goruluyor.
Butun bunların sonucunda o kızın psıkolojısının yerınde olmasını nasıl beklersınız?
Elbette zaman gelecek sınırlerıne hakım olamayacak.
Kaldı kı su an en asabı donemını yasıyor olması gerek.
Hatırlıyorum da ben 17 yasındayken, en ufak bır olaya dahı ne fırtınalar koparıyordum.
Sız hıc kendınızı o kızın yerıne koydunuz mu bunları dusunurken?
Hıc sanmıyorum!
Sız bu olaya yalnızca kendı tarafınızdan bakıyorsunuz haklı olarak. Bu nedenle rahatca kızın uzerınde belkıde karalama yapabılıyorsunuz.
Netıcede su konumda bız yalnızca sızın anlattıklarınız kadarını bılıyor, belkı ınanıyor belkı de ınanmıyoruz.

Merak edıyorum, acaba evlenırken dahı soz hakkı verılmeyen bu kıza su an sorulsa kı;
'memnun musun bu adamla evlenmekten? ısteyerek mı evlenıyorsun? Bu ınsanların sana karsı tavrı nedır?'
Ya da ozetle 'sana soz hakkı verıldı mı hıc hayatın boyunca?' dıye sorulsa ne yanıt verırdı.

17 yaşında daha çok küçük gelin adayınız.olgun bir davranış da beklememeniz gerekir.
abiniz kaç yaşında?neden kendi sevdiği bir kızla evlenmeyi tercih etmedi.
ya da şöyle söyliyim, neden hayatını paylaşacağı kişiyi kendisi seçmiyor.

neyse daha geç kalınmış sayılmaz.eğer istemiyorlarsa ayrılırlar.zor bişey değil.

sıze bu acıklamayı yapmak zorunda degılım aslında cunku sızde bır ezılmıslık hıssedıyorum fakat ıcınız rahat edıcekse sölıyım ARALARINDA HICBIRSEY OLMADI HICBIRSEY,AYRI ODALARDA UYUDULAR GÖZ GÖZE BILE GELMEDILER... KESKE OLSAYDI DA KIZIN ABIMI SEVDIGINE KANAAT GETIRIR ISIDE BOZMAZDIK...
onu da ona sayın demıssınız bu dedıgınız hayat kadınlıgına gırıyor fakat göruyorum kı gayet rahat söyleyebılıryorsunuz ...

ben cok merak ediyorum siz evlenince kocaniza itaat edicekmisiniz

Ben de bunu merak ediyorum...
İtaat nedir ya?
Ne demek itaat? Hayvan mı aldınız yetiştiriyorsunuz?
akannehir
Kaldı ki hayvanların bile kendi istekleri olur her zaman sahiplerini dinlemezler. sositososito
Karşınızdaki bir kız çocuğu ve siz ondan olgun davranışlar bekliyorsunuz...
15 yaşında nişanlanan bir kız ne derece olgun olabilir?
Ben sizin ve ailenizin de pek olgun olmadığını düşünüyorum...
Kızın odasına yanlışlıkla girmişse kız tabii afallamıştır öyle tepki vermiştir. Ben de olsam öyle tepki veririm...
Bırakın abiniz hakkını kendi arasın, araya siz görümce ve kayınvalide pozisyonunda girmeyin... lmaz:
Bu evlilik ikisi arasında olacağına göre sizin karışmamanız lazım...
sengözlerimebaksanab

arkadasım ben ögrencıyım, anne para ver arkdsıma ceyrek bılezık alacam dıemem bu bırrr..
ıkıncısı kızın ılk bıze geldıgı gun kızı karsıma aldım
ablam bak bu böle böle söle söle,kımse senı zorla ıstemıyor bakın görun anlasırsanız olsun anlasamazsanız olmasın bu evlılık ömur boyu...sevmedgın bır ınsanla ömur gecmez buna karar verecek tek kısı sen ve abım dedım..
ve 2 senede bu konusmayı belkı 10kez yaptım...
kız ılk gunden berı aynı seyı söyluyor ''ben emınım ben bu eve gelın gelmek ıstıyorum''
baskada bısı demıor... zorla yapılan bırsey degıl..ne onun aılesı baskı yapıo ılla evlencen dıe nede bız ılla sızın kızı alcaz dıoruz...

siz benim komşum olmalıydınız. ahh keşke de olsaydınız.. 15 yaşında o çocuk evinize geldiğinde anında polise telefon ederdim.. rüştünü ispatlamamış bir çocuğu evlendirme vaadiyle kandırarak evlerinde tutmaktan yerdiniz cezayı...
bu kandırmadır. kız isterse ben kendi isteğimle geldim desin yasalar önünde suçtur bu yapılan. ve cezası hapistir.. .

kaldıkı su altın meselesınde annem ''bır oglum var benım bırde gelınım olacak gönlunu hos tutalım ne ısterse yapalım edelım '' dedı durdu..kendı gelınıne altın almakla sdce lıse de arkds oldugun 3-4sene görusmedıgın ve bundan sonra da 2-3senede1 kez görecegın bırıne kalkıp altın takmak kı bu devırde altın olmus 64bın aynı sey degıl mantıklı dusunebılıyorsanız anlarsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…