Geliline aldığı elbiseyi geri isteyen kaynana:(

Kv nin yaptığı resmen pespayelik kusura bakma ama insan bu kadar küçültmez kendini başının gözünün sadakası olsun elbisenin parası.Nişanlına burda iş düşüodu çok o da paşa paşa almış elbiseyi götürmüş onun utanması lazım gelip de senden isteyip almaya.Bak benim hiç öyle dertlerim yok kaynanam bana bir çift çorap bile almış değil bırak bana oğluna da almış değil ya moron moron takılıo işte diyeceğim o ki hepsi ayrı cins bunların.Aman gözünü aç değişir düzelir deme tam tersi daha beter oluyor.

ben olsaydım kv demi arayıp, şöyle derdim.

Annecim elbiseyi iade edip paranızı geri alabildiniz mi? Malum satılan mal geri alınmaz(dır).
Eğer satıcı almadıysa, parasını ben veriyim size! ihtiyacınız vardı sanıyorum.

daha oyle laf edecek duruma gelmedım bı evleneyım yerı geldıgınde tak cevabını verecegım hatta bu bayramda gorursem altan alttan bı sorayım elbısenın durumu ıyı fıkır tesekkurler

senin nişanlında fos
evlenince sende buraya konu açacaga benziyorsun
kocam ana kuzusu çıktı beni tınlamıyor diye
şimdiden aklını başına al
önlemlerini al
nişanlına duygu sömürüsü yap elbise konusunda
yoksa sonra çok çekersin
ha evlenince çat diye cevap vermeyecen şimdiden başlaki alışsınlar
sonra bünyeleri kaldırmıyor ayıp bayılmaya başlıyorlar

aynen ben de böyle düşündüm :) bir konu daha yolda gibi. bence bu meseleyi göz ardı etme. kaynananın terbiyesizliğine karşı nişanlının 'anne sen nasıl böyle konuşursun' filan demesi lazımdı. o hediyeyi sende bırakıp annesi de çok açgözse çıkarıp cebinden verseydi, sana yansımadan.

yok arkadaşım inan aşk sevgi tutku yalan. adam sana sahip çıkmıyor. bu evlenince başına çok iş açar.

bize bak örnek al :)

kaynana neyse,adı üstünde kaynana...
benzer şeyleri hep okuduk ve şaşırmıyoruz.
aşağı yukarı hepimiz kaynanamızın bi huyundan çekiyoruz melek gibi de olsa.
onu geçtim de nişanlınız hiç mi demiyor annesine:''anne ayıp yaa,hediye edilen şey geri alınır mı diye''
ya en kötü olur mu öyle şey o senin deyip eve gidincede annesine bi adap dersi vermeliydi.
nişanlınız ya ana kuzusu ya da cidden ayıp nedir bilmiyor.
eş iyi olduktan sonra kaynana her daim idare edilir ama eşte bi eksiklik varsa işte o vahim.
çok iyi düşünün.
hem kaynananız garip hem nişanlınız.
zor günler bekliyor sizi.

bende ana kuzusu teşhisini koydum bence kendine çekmeye çalış yoksa anasına sormadan yürüyemez bile

Yahu neler var arkadaşlar nelerrr.....Ben nişanlıyken kayınvalidem bana bir kazak göndermiş oğluyla.Farklı şehirlerdeydik.Paketi açtım boğazlı bir kazak güzel tamam...Bir de ne göreyim kazağın üstüne etiketini yapıştırmış hususi...Unutmuş asla olamaz ki zaten kazağın üstünde etiket olmaz mağazalarda bile.Bu resmen etiketi bildiğimiz o metoyu almış kazağın üstüne yapıştırmış :) Hani faiyatını görüp de diyelim ki aaaaa pahalıya almışlar fiyat ta 29 tl ..Neleri var neleri............

önceki mesajlardan birinde arkadaş demiş ya daha bunlar ne ki:)) benim kv ben hamileyken giymediği kıyafetlerini almış getirmiş (gelenlerin çoğu şifon gömlek:))) ozlem bunları al üzerine göre yaptır terzide bebek dogana kadar giyin diye. benım hamileliğimin son zamanları kışa gelmişti bide o soğukta şifon gömlek:))) bende aldım hepsini sos. yard. day. ya götürüp verdim.bu arada ben tek gelinim ve ilk bebegimdi zaten bi daha bebek de düşünmedim. kızım doğduktan aylar sonra benden verdiği gömlekleri istedi kv. verdim ben onları dedim. niye sormadan verdin dedi. üstüne göre yaptir deyince gözden çıkardığını düşündüm ben onları dedim. bana bluz borclusun dedi :)

sakın söylediklerinin yaptıklarının altında kalma. herşeyi anladığını bildir bi şekilde onlara.tuhaf bi tür bu kv familyasi....

zaten kadın ben yanındayken söyledı telefonla ama bnm yanında oldugumu bılmıyor hoparlorden konusunca duyuyorsun tabı duydukdan sonra nısanlım sende kalsın dese ne olacak tutarmıyım evımde :)

zaten kadın ben yanındayken söyledı telefonla ama bnm yanında oldugumu bılmıyor hoparlorden konusunca duyuyorsun tabı duydukdan sonra nısanlım sende kalsın dese ne olacak tutarmıyım evımde :)

O laftan sonra zaten kimse tutmaz elinde öyle bir şeyi ama ısrarla söylüyorum nişanlınızın tavrı da hiç hoş değil orada annesine grekli cevabı verecekti onda da iş yok yani tek suçlu kaynana değil.

konu açmak deyince aklıma geldı:) bu ustun zeka kv isteme sırasında bulundukları köyün belediye başkanıyla gelmiş guya çevrem cok geniş imajı verecek habire konuşup duruyor gelın kızım unıv. Bitirdi ben onu herturlu ıse aldırırım kadroya gecırırım babamında en sevmedıgı ınsan tıpı boş konusan ınsan yani kv:) işi olmuş bılın nısanı yapalım dedı babamda madem oyle cevren genıs kızımı işe sok beledıyeye sonra nısanı yapın dedı oyle yaparım ederımle olmaz bu ıs dedı neyse gıttıler ıkı ay ses soluk yok sonra arıyor kızım ış buldum sana nerede organıze sanayıde hortum bolumunde yaglama yapacagım:)gulermısın aglarmısın ölürmüsün öldürürmüsün :)

senin tutup tutmaman mesele değil onun tepki göstermesi gerekirdi canım :)

bize göre tuhaf onlara göre deyil cahillik desen deyıl herseyı bızden daha ıyı bılıyorlar saygısızlık desen onlardan saygılısı yok biz saygısız oluyoruz cnm malesef bu boyle senden kıyafeti istemişler.bende düyünde taktıgı 150 liralık kolyeyi istedi kv verdim sonra millte gösteriyomuş bide gelin beyenmedi ban geri verdi diye böyleler cnm bunlar şok üstüne şok yaşatırlar insana allah herkese akıl fikir versin inşallah.

Nişanlın Hiç bi şey demedimi :26::26:

ayrıa giymek zorunda değilsin kayınvaliden tuhafmış allah sabır versin

Bana tuhaf gelen nisanlinizin bunu size iletmesi. Annesine yaptiginin ayip oldugunu soylememesi. Bir de ustune ustluk alip hediyeyi annesine goturmesi.

Uzgunum ama bu tip erkekler insani canindan bezdirir.

ankaralısın sanırım
nicinden dolayı sorma geregi duydum

dogru söze ne denirki
şimdiden tedbiri eline almalı konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…