ben olsaydım kv demi arayıp, şöyle derdim.
Annecim elbiseyi iade edip paranızı geri alabildiniz mi? Malum satılan mal geri alınmaz(dır).
Eğer satıcı almadıysa, parasını ben veriyim size! Ihtiyacınız vardı sanıyorum.
senin nişanlında fos
evlenince sende buraya konu açacaga benziyorsun
kocam ana kuzusu çıktı beni tınlamıyor diye
şimdiden aklını başına al
önlemlerini al
nişanlına duygu sömürüsü yap elbise konusunda
yoksa sonra çok çekersin
ha evlenince çat diye cevap vermeyecen şimdiden başlaki alışsınlar
sonra bünyeleri kaldırmıyor ayıp bayılmaya başlıyorlar
aynen ben de böyle düşündüm :) bir konu daha yolda gibi. Bence bu meseleyi göz ardı etme. Kaynananın terbiyesizliğine karşı nişanlının 'anne sen nasıl böyle konuşursun' filan demesi lazımdı. O hediyeyi sende bırakıp annesi de çok açgözse çıkarıp cebinden verseydi, sana yansımadan.
Yok arkadaşım inan aşk sevgi tutku yalan. Adam sana sahip çıkmıyor. Bu evlenince başına çok iş açar.
Bize bak örnek al :)
zaten kadın ben yanındayken söyledı telefonla ama bnm yanında oldugumu bılmıyor hoparlorden konusunca duyuyorsun tabı duydukdan sonra nısanlım sende kalsın dese ne olacak tutarmıyım evımde :)
senin nişanlında fos
Evlenince sende buraya konu açacaga benziyorsun
kocam ana kuzusu çıktı beni tınlamıyor diye
şimdiden aklını başına al
önlemlerini al
nişanlına duygu sömürüsü yap elbise konusunda
yoksa sonra çok çekersin
ha evlenince çat diye cevap vermeyecen şimdiden başlaki alışsınlar
sonra bünyeleri kaldırmıyor ayıp bayılmaya başlıyorlar
O laftan sonra zaten kimse tutmaz elinde öyle bir şeyi ama ısrarla söylüyorum nişanlınızın tavrı da hiç hoş değil orada annesine grekli cevabı verecekti onda da iş yok yani tek suçlu kaynana değil.
VERSEYDİ İYİ OLURDU TABİKİ ÖYLE SAÇMA SEYMI OLURDU DESEYDI AGZINI ACAMADI
zaten kadın ben yanındayken söyledı telefonla ama bnm yanında oldugumu bılmıyor hoparlorden konusunca duyuyorsun tabı duydukdan sonra nısanlım sende kalsın dese ne olacak tutarmıyım evımde :)
Nişanlanalı 4ay oldu kayınvalidelimle çok samimi değilim yapmacık geliyor bana başkalarının yanında kızım kızım gelinim gelinim görseniz bi sevgi abidesiişi gücü gösteriş kayınpeder bana giymem için bi elbise almış nişandan önce giyermisin dediler bedeni olursa (normalde) giyerim dedim modeli bile aklıma gelmedi önem vermedim kırılmasınlar diye giyerim dedim neyse nişan hazırlıkları tamam tum aıleler akrabalar toplandı ben giyinmişim süslenmişim üzerimdeki elbiseyi begenip beraber almışız yuzükler beş dakika sonra takılacak heyecanlıyım kayınpederin aldıgı elbiseyi getirmiş yanıma al bunu giy diye çok güzel dedi baktım giyilecek gibi değil anne hazırlandım beni bekliyorlar normalde giyerim dedim bunu suratı astı gitti zaten nişan elbiseside olmazdı tesettürlüyüm elbise dedikleride bir adet etek ve fular nişan oldu bitti şükür 2 gün sonra oğlunu arıyor benide aramıyor aldığımız elbiseyi giymedi söylede göndersin aldığımız yere veripde parayı bari alalım diye böyle bişey olabilirmi ya geri isteyeceksen ne niyetle aldın bana onu demi aldıgı şeyleri paketledim güzelce bana verdikleri gibide vermedim oğluna verdim göturmus annesıne hiç bişey demedim ama olayı buyutmedım tuhafıma gıttı normal bişey mi bu tek benmi tuhaf düşünüyorum...
Nişanlanalı 4ay oldu kayınvalidelimle çok samimi değilim yapmacık geliyor bana başkalarının yanında kızım kızım gelinim gelinim görseniz bi sevgi abidesiişi gücü gösteriş kayınpeder bana giymem için bi elbise almış nişandan önce giyermisin dediler bedeni olursa (normalde) giyerim dedim modeli bile aklıma gelmedi önem vermedim kırılmasınlar diye giyerim dedim neyse nişan hazırlıkları tamam tum aıleler akrabalar toplandı ben giyinmişim süslenmişim üzerimdeki elbiseyi begenip beraber almışız yuzükler beş dakika sonra takılacak heyecanlıyım kayınpederin aldıgı elbiseyi getirmiş yanıma al bunu giy diye çok güzel dedi baktım giyilecek gibi değil anne hazırlandım beni bekliyorlar normalde giyerim dedim bunu suratı astı gitti zaten nişan elbiseside olmazdı tesettürlüyüm elbise dedikleride bir adet etek ve fular nişan oldu bitti şükür 2 gün sonra oğlunu arıyor benide aramıyor aldığımız elbiseyi giymedi söylede göndersin aldığımız yere veripde parayı bari alalım diye böyle bişey olabilirmi ya geri isteyeceksen ne niyetle aldın bana onu demi aldıgı şeyleri paketledim güzelce bana verdikleri gibide vermedim oğluna verdim göturmus annesıne hiç bişey demedim ama olayı buyutmedım tuhafıma gıttı normal bişey mi bu tek benmi tuhaf düşünüyorum...
konu açmak deyince aklıma geldı:) bu ustun zeka kv isteme sırasında bulundukları köyün belediye başkanıyla gelmiş guya çevrem cok geniş imajı verecek habire konuşup duruyor gelın kızım unıv. Bitirdi ben onu herturlu ıse aldırırım kadroya gecırırım babamında en sevmedıgı ınsan tıpı boş konusan ınsan yani kv:) işi olmuş bılın nısanı yapalım dedı babamda madem oyle cevren genıs kızımı işe sok beledıyeye sonra nısanı yapın dedı oyle yaparım ederımle olmaz bu ıs dedı neyse gıttıler ıkı ay ses soluk yok sonra arıyor kızım ış buldum sana nerede organıze sanayıde hortum bolumunde yaglama yapacagım:)gulermısın aglarmısın ölürmüsün öldürürmüsün :)
aynen ben de böyle düşündüm :) bir konu daha yolda gibi. bence bu meseleyi göz ardı etme. kaynananın terbiyesizliğine karşı nişanlının 'anne sen nasıl böyle konuşursun' filan demesi lazımdı. o hediyeyi sende bırakıp annesi de çok açgözse çıkarıp cebinden verseydi, sana yansımadan.
yok arkadaşım inan aşk sevgi tutku yalan. adam sana sahip çıkmıyor. bu evlenince başına çok iş açar.
bize bak örnek al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?