- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi aylacik3534
-
bi dahaki konuyu soyluyorum.Peki tepkileri görünce konuyu silmesi
Banlanacağızbi dahaki konuyu soyluyorum.
"Gelinimiz aslinda bizim gelinimiz degilmis!!!!! Oncekinde bahsetmistim ya!!!!" Haahshhsjsjsjsja
ev istemek hakkı bende eşimle evlendiğimden beri ev istiyorum ne var bunda
tamamda ben bekarken de diyodum ben ev istiyorum kirada oturmam diye he oturdum mu oturdum 3 sene ama şimdi ev almaya hazırlanıyoruz gayet doğal istekleriSiz evlisiniz ve eşinizden istiyorsunuz. Daha hiçbir seyiniz olmayan bir adamdan istemek çok daha farklı.
Bence geline veriksin üyelik de bi anlatsın yazık kızaKardeşim diyor ki ; diye başlayan cümlelerin ardı arkası kesilmiyor..
Kardeş e de bir üyelik verilmenin zamanı gelmedi mi ?
Bence geline veriksin üyelik de bi anlatsın yazık kıza
Onlara konseyci diyorsunuz kendinize bakın ilişkilerinin her aşamasını ezbere biliyorssunuz kardeşiniz size sormadan adım atmıyor.ay kocam böyle olsa boşardım
Aynen ben istemedim ne kadar büyüüüük bir hata etmişim anlıyorum. Şimdi onun pişmanlığını, zorluğunu çekiyorum..tamamda ben bekarken de diyodum ben ev istiyorum kirada oturmam diye he oturdum mu oturdum 3 sene ama şimdi ev almaya hazırlanıyoruz gayet doğal istekleri
Ay sorma bende deliriyom canim kizin maasina goz koymuslar,kızda uyanik tabim islerine gelmiyor.Gerdeğe girse onu da soracak, konu sahibi gelip bizle konsey kuracak ve hep birlikte karar vereceğiz vuhu beybi
Kız ailesine anlatıyor diye laf edenlerin de utanmasa buraya konuşmayı ses kaydı atacak insanlar olması.... :)
İkincisi kızın evi var, birikmişi var diye düğünü, eşyayı ona yıkmaya çalıştınız. Kız "olur tabii başlık parası ne kadar oğluşunuzun" demedi diye etmediğiniz laf kalmadı. Hala gelmiş ne diyorsunuz ya.. PES!
Bence siz 2 kardeş birleşip danaya girin kurbanda. Evlilik böyle iki kişiyle olmuyor zira. Sizin de işiniz gücünüz yok sanırım. Keşke bir meslek sahibi de siz olsaydınız. Yoksa da edinmeye çalışabilirsiniz. Her şeye karışmayı akıl edemiyorsunuz en azından vaktiniz olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?