Gelin adayı ev istiyor ! Ev almadan olmazmış

Kız sizin niyetinizi anlamış yokuşa sürüyor.iyi de yapıyor denk değil kardesiniz.kendi denginde birini bulsun. Kızın da yakasını bırakın.

Hurma yerken yorumunuzu görüp inanılmaz gülmek
Oğlanın maaşı da 5 bin kredi çekip alabilirler

Hurma diyeti mı yoksa

Almaya alırlar amaaa gorumceye sormaları onun da kararsız kalıp konu açıp bizlere sorması falan da gerekebilir ..
İş çığrından çıktı ..

Bende bu "erkek tarafı ev alsın" tutumunu çok saçma buluyorum. Kolaysa öyle hop diye ev almak kiz tarafı da piste alalım, iki evleri olsun herkesin. Başkasının parası ile ev almak kolay geliyor tabi. Lakin konu sahibi: sizde fazla konuya dahilsiniz. Daha 2 hafta tanışıyorlar, konu nerelere gelmis. Kızın ayrılması lazim gerçi ortada birliktelik Yok ama

Hurma diyeti mı yoksa

Almaya alırlar amaaa gorumceye sormaları onun da kararsız kalıp konu açıp bizlere sorması falan da gerekebilir ..
İş çığrından çıktı ..
Diyeti bırakalı çok oldu Nasılsa faydasını görmüyorum
Yalnız konu sahibi milli atlet gibi konudan kaçtı ve offline oldu

Erkek tarafı çok görgüsüz net.
5.000 pardon 7.000 liralık maaşla 200.000 lik evi alamayız diye ağlıyorlar iken, kız tarafının ev vermesi ve bir anda düğün borcuna düşmeleri onlar için gayet normal.
Allah'ım inşallah o kız burayı okuyordur.
Mantık evliliği için bile olsa evlenmez.

Ay sorma bende deliriyom canim kizin maasina goz koymuslar,kızda uyanik tabim islerine gelmiyor.

Bir de benim takıldığım nokta adam evlenmek istiyor. Hani sevgilisiyle evlenmiyor ki zamanla yaparız, ederiz desinler. Mantık evliliği yapmak istiyorsun ama ne düğün paran var, ne eşya.. Sevip evlenene bile borç ödemek zor geliyor. Bir de dedikoducu, kıskanç görümce var hediye olarak ki Allah korusun. Kız kurtulur inşallah :)

Ee ayni iste erkek kardeste ablasina anlatiyor
Ztn ayrilmaniz gerektigini yazmistik
Belkide kiz sizi deniyordur

Bence zorlamayın, kardeşiniz bu evlilik konularının tamamında haksız.

Maddi konuları açan kardeşiniz, beklenti içinde olan kardeşiniz. Ama karşı taraf da beklentisini dile getirince sorun.

Kızın evi var, evleneceği kişinin de evinin olmasını beklemesi mantıklı.

Aile konseyi diyorsunuz da, kardeşiniz her olan biteni size anlatıyor. O size danışacak ama kız büyüklerine danışmayacak mı?

Diğer konunuza yazdığım gibi kardeşiniz dengini bulsun. Çok fazla maddi konulara kafa yoruyor. Başka bir eş adayıyla da işi çok zor ama dengi biri olursa belki karşı tarafı ikna edebilir.

Not: Evlenirken her türlü harcamayı eşimle yaptık. Ailesinin zerre katkısı yok. Ama sizin olay bambaşka.

Ya hakkında bu kadar kötü düşündüğünüz bi kızla evlilik olayına girmeniz çok saçma değil mi?
Girmeniz yazdım çünkü kardeşiniz her konuyu gelip size anlatıyor zaten.
alıntıladığınız için teşekkür ederim
haspamın hoşuna gitmediğinden herhalde silmiş konuyu
sanmıyor ki geri gelmeyecek
eski konusunu hatırlayamadım bakacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…