- Konu Sahibi aylacik3534
-
konu silindi okuyamıyorumm
Kızın evi varmış zaten.Bende bu "erkek tarafı ev alsın" tutumunu çok saçma buluyorum. Kolaysa öyle hop diye ev almak kiz tarafı da piste alalım, iki evleri olsun herkesin. Başkasının parası ile ev almak kolay geliyor tabi. Lakin konu sahibi: sizde fazla konuya dahilsiniz. Daha 2 hafta tanışıyorlar, konu nerelere gelmis. Kızın ayrılması lazim gerçi ortada birliktelik Yok ama
Kızın evi varmış zaten.
Olsun. Sanki aile yardım etmeden ev mi alınıyor bu devirde? Tabi maaşı 20.000 falan değilse.Aileden kalma bir evi var. Yani kendisinin cabaladigi ve aldığı bir ev değil.
Olsun. Sanki aile yardım etmeden ev mi alınıyor bu devirde? Tabi maaşı 20.000 falan değilse.
Yakışır hayatım :)Villa istemeye karar verdim.
Ne diyorsun?
Bi şartım daha var seni bana akraba edecekYakışır hayatım :)
Bi şartım daha var seni bana akraba edecek
Ne bileyimAbooo o neydi gızzzz
Kizin evi var işi iyi diye nerdeyse evi siz dizin,düğünü siz yapına getiren birinden bahsediyoruz.normalde bende eşlerin beraber yapmasından yanayım.ama bu konu ve önceki konularda hep kardesimin 5000 maaşı var deyip herşeyi karşı tarafa yılma çabası var ki bence kız da niyetlerini gördü resti çekti.istediginden değil ama enayi yerine koymaya çalışanlara cevabı bu oldu.İşte olmasın. Dediğiniz gibi bu devirde ev almak kolay mi? Kız tarafı öyle kolay kolay erkek tarafından ev istememeli. Hep eşitlikten bahsediliyor. Ama ben bu konularda çoğu zaman eşitlik görmüyorum. "Ev alınacak yoksa bu iş olmaz" kafası neye karşılık ev istiyor? Ben hep derim evlilik iki yetişkin insan arasında olur. Ne gelin nede damat karşı taraftan kendisinin yapamayacağı birseyi istememesi lazım. Kız o evi kendi emeği ile alsa tamam. Ama oda yok. Başkasının emeği ile alınmış
Kizin evi var işi iyi diye nerdeyse evi siz dizin,düğünü siz yapına getiren birinden bahsediyoruz.normalde bende eşlerin beraber yapmasından yanayım.ama bu konu ve önceki konularda hep kardesimin 5000 maaşı var deyip herşeyi karşı tarafa yılma çabası var ki bence kız da niyetlerini gördü resti çekti.istediginden değil ama enayi yerine koymaya çalışanlara cevabı bu oldu.
Daha önceki konuları bildiğimiz için böyle yorum yapıyoruz. Güya iki haftadır tanışıyorlar belki 3. konu bu.İşte olmasın. Dediğiniz gibi bu devirde ev almak kolay mi? Kız tarafı öyle kolay kolay erkek tarafından ev istememeli. Hep eşitlikten bahsediliyor. Ama ben bu konularda çoğu zaman eşitlik görmüyorum. "Ev alınacak yoksa bu iş olmaz" kafası neye karşılık ev istiyor? Ben hep derim evlilik iki yetişkin insan arasında olur. Ne gelin nede damat karşı taraftan kendisinin yapamayacağı birseyi istememesi lazım. Kız o evi kendi emeği ile alsa tamam. Ama oda yok. Başkasının emeği ile alınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?