Gelin adayı ev istiyor ! Ev almadan olmazmış

Konuyu silince elinize ne geçiyor? Zaten alıntılamışlar, sağ olsunlar

Kızın paragöz olduğunu düşünüp ısrarla vazgeçemiyorsunuz. Mesleği bu konuda ne kadar etkili acaba
Siz şirket kurar gibi kızı çekiştirirken, kardeşiniz kızı (güya) denerken iyiydi de kız ailesine danışınca mı sorun oldu?

Aylık 5 bin, ek işle 7 bin kazanan kardeşiniz evlenmeyi düşünüp 5 kuruş para biriktiremiyorsa kız ev de ister şato da ister.
Hem kız da kardeşinizi denemiştir belki ne dersiniz?

Bence kızı rahat bırakın. Aylık 7 bin gelire rağmen 5 kuruşsuz evlenmeyi kabul edebilecek daha saf bir kız bulun.

Kızın evi varmış zaten.

simdi okudum konuyu, kız önceki konuda gelin adayı iken bu konuda kardeşimin yeni tanıştığı bayan olmuş

bence evlenmesinler çünkü bu konu daha çok uzar. bebek olduğunda falan kızın annesi 10 altın takın demiş biz o kadar takamayız kardeşimin maaşı 5bin falana döner :

Olsun. Sanki aile yardım etmeden ev mi alınıyor bu devirde? Tabi maaşı 20.000 falan değilse.

İşte olmasın. Dediğiniz gibi bu devirde ev almak kolay mi? Kız tarafı öyle kolay kolay erkek tarafından ev istememeli. Hep eşitlikten bahsediliyor. Ama ben bu konularda çoğu zaman eşitlik görmüyorum. "Ev alınacak yoksa bu iş olmaz" kafası neye karşılık ev istiyor? Ben hep derim evlilik iki yetişkin insan arasında olur. Ne gelin nede damat karşı taraftan kendisinin yapamayacağı birseyi istememesi lazım. Kız o evi kendi emeği ile alsa tamam. Ama oda yok. Başkasının emeği ile alınmış

kız inşallah ayrılmıştır kardeşinden.
kız kardeşinle değil seninlede evlenıyor anlaşılan.
evlenıncede;
kardeş:ablaaağğ bana kayım geliyken ekmek al dedi benim payamı yiyoy. ühüüü.
abla: ben şimdi kk konu açayım da para göz olduğunu cümle alem görsün.hıııı kimmiş o bakim.

Diş doktoru okumuş etmiş ev sahibi kız alıyorsunuz az bile istemiş. Kardeşiniz de duygusallık ayağına kızla eşit paylaşacak masrafları hem de eve konacak ohh mis. E tabi mantıklı yaklaşır iyi ki aşık olup da kullandırmadı kendini helal olsun okumuş kız belli oluyor valla

İki tarafta birbirinden beter. Eğri oturun, doğru konuşun hanımlar.

İki haftadır aynı konular dönüyor.

Kizin evi var işi iyi diye nerdeyse evi siz dizin,düğünü siz yapına getiren birinden bahsediyoruz.normalde bende eşlerin beraber yapmasından yanayım.ama bu konu ve önceki konularda hep kardesimin 5000 maaşı var deyip herşeyi karşı tarafa yılma çabası var ki bence kız da niyetlerini gördü resti çekti.istediginden değil ama enayi yerine koymaya çalışanlara cevabı bu oldu.

Benimki zaten genel olarak anlamında. Kızın ayrılması lazim. Burdan belli. Daha iki hafta tanışırken hangi normal insan bu kadar para muhabbeti yapar.

Daha önceki konuları bildiğimiz için böyle yorum yapıyoruz. Güya iki haftadır tanışıyorlar belki 3. konu bu.

Ayrıca eşitlik falan da yok. Lafta. Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz. Evlendikten sonra hayatımızı ipotek altına almaya çalışıyorlar. Kendi anne baba kardeşimizden çok eşimizin ailesiyle uğraşıyoruz. Konu sahibi gorumce şimdiden uğraşmaya başlamış. Hem her türlü fedakarlık gelinden beklensin hem de her şey eşit olsun. Her şey eşit olacaksa ailelerini kenarda tutmasını bilsinler. Bilmiyorlarsa her şeyi karşılamayı da bilsinler.

Istisnalar kaideyi bozmaz ama damadıyla uğraşan kaç kişi var? Giren çıkan hakaret eden kızına gaz verip kocasıyla arasını bozan..... Uğraşan da sorumsuzluklariyla uğraşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…