Gelin adayı reddedilince böyle değişti

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
İzdivaç programına katılan ve talip olduğu kişi tarafından yüzündeki çizgiler nedeniyle reddedilen Necla Özdamar, büyük bir değişim geçirdi.
fft107_mf4352826.Jpeg

3 hafta içinde yeni görüntüsüne kavuşan Özdamar, "Bu andan sonra beni beğense de ben kendilerine yolu açık olsun" diyorum dedi.

http://www.milliyet.com.tr/gelin-adayi-reddedilince-boyle-magazin-2052110/

Son düzenleyen: Moderatör:
at buna çok güldüm ya..Beni istese de istemem onu diyor.. Keşke dudaklarına silikon yaptır masaymış..

Görsellik önemli erkek için sadece kadının kalbine bakmıyor , biz kadınlarda zaten kel erkekleri aşk filminde görmek istemiyoruz !

Güzel bir sonuç olmamış, daha usta ellerde çok daha güzel olabilirdi. Ayrıca rujunu yamuk sürmüş, kimse de uyarmamış mı?

Bi kilo makyaj var yüzünde ve erkek gibi duruyor. Makyajsız halini merak ediyorum :KK53:

Altın iğne diye bi uygulama var arkadaşlar, yaşlılık etkileri üzerinde özellikle mucizeler yaratıyor.
Adamın onu istememesine hak veriyorum açıkçası, lakin bunu canlı yayında dile getirmesi büyük terbiyesizlikti :KK11:

Kadının TV'deki halini gördüm de bence çok hoş olmamış.
Adamın yaptığı konuşmada gerçekten kırıcı yani bu hal değişimi kapak olmuş :-)

Görsellik önemli erkek için sadece kadının kalbine bakmıyor , biz kadınlarda zaten kel erkekleri aşk filminde görmek istemiyoruz !
Ah neden öyle diyorsun bende yarı kel bir adama aşığım mesela hem de çoook :) hem de Başrol oyuncusu kalbimin

Estetik olmadigina pek inanamadim dogrusu.. Hangi kimyasal kaslari ve goz kapaklarini kaldirabilir ki? Ajda Pekkan bu kadar gerdirme ameliyatini bosuna mi oldu yane?:confused:

X