gelin alma adetleri :(

Eşinizin dediği gibi oluyor
Sizinki olmaz

Gelin alma merasiminde siz de konuklar da şık olmalısınız. Öyle oldu bittiye getircekseniz hiç yapmayın. Zaten erkenden kimse gelmez ki onun usülü ordan salona gitmektir.

Adetler boyledir kiz gelinlikle eve gider ve damat tarafi geir cikarir hata davul zurna calar bu bir sereftir guzel duygudur

Aglama canim evden cikarken aglanirmi hic :) ben kusagjm baglanirken birazcik duygulanmistim gerisi gule oynaya gecti. Dugun gunu aglanmamali hiccc :) nisanlinin dedigi dogru baba evinden direk nikaha oradan koca evine :)

Gidecegin kuaforle konusursun baba evinden cikip tekrar gider makyajini tazeletirsin.bizim burada adet telli duvakli cikmaktir tatlim. Baba evinden aglar çıkarlar doğru tekrar kuafore 10 dk.da hallolur.mutluluklar

Nişanlının dediği doğru, sabah gelecek seni alacak, kuaföre, fotoğrafçıya ve sonra baba evine... çünkü gelin çıkartmaya gelen giden olacak, birde konvoy falan yani sabahın köründe kimse uğraşmaz canım.

Biz söyle taktik cevrrmdekiler de boyle hep
Sabah kuaföre gittik. Sonra foto çekimine. Saat 5 gibi evde olduk. Sonra onlar gelin almaya geldiler. Annelerin evinden gelinligimle sacum basim yapili ciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…