- 13 Ekim 2014
- 34
- 6
- 13
- 42
- Konu Sahibi happygoodlife
-
iyi ki varsın vallahi tecrübeli arkadaşlardan yardım almak fikir üretmek çok iyi oluyor :)En önemlisi o, bizimde karnımız çok acıkmıştı bir de ağlamaktan tükenmiştik. Hatta bazı fotoğraflarda o kadar belli oluyor ki yorgunluğumuz... Kahvaltınızı güzelce yapın kuaförden fotoğraf çekimine gitmek zaten çok yoruyor, mutlaka yemeğinizi yiyin salona sonra geçin. Gelinlik ağır, topuklu ayakkabılar, ayakta durmak zorundasın. O kadar oynayıp edecen :)
kızlar, merhabalar uzun zamandır takip ediyorum burayı. sizler sayesinde bayağı şey öğrendim. nişan hakkında falan gelenek görenekler hakkında.
şimdi esas sorunuma geleyim. 2 ay sonra düğünümüz olacak bugün nişanlımla düğün gününü konuştuk. Ben gelin alma merasimini sabahtan olsun dedim. gelsinler alsınlar sonra ben düğüne kadar bütün işlemlerimi yapayım kuafördü fotoğraf çekimiydi gibi gibi. nişanlım ise adetten diyerek erkenden işlerini halledelim akşama kadar her şey bitsin seni babanın evinden çıkaralım dedi. oradan da düğün salonuna geçeriz dedi. bana çok saçma geldi açıkçası tekrar eve dönmek falan. tabi bilemiyorum da sizlere sormak istedim. hangisi mantıklı? yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler tatlım Allah mutlu mesut etsin inşallahTaze evli olarak yorumluyorum :) gunduz dugunuydu benim birde 2saatlik mesafem oldugu halde sabah kuafore gittim geldim oglende baba evinden duayla gelinlikle ciktim normal olanida bu
evden gelinlikle cikilir zaten.
iki uolu var bunun da
ya sac bas bitip baba evine kuafirden gelinlikle gelip vedalasip o vaziyette gelinlikle cikatsiniz
ya da gelinlik giyip sac bas yapilmadan vedalasip gelin cikarma olur o halde kuafore gidersiniz. bu ikinci yontemde bazi kizlar ekstra gelinlik bulup kendi gelinligini kirletmiyor malum basilir falan
bir de ucuncu yontem var makyoz kuafor eve gelir. o yontem bize gelmez:)
iyi ki varsın vallahi tecrübeli arkadaşlardan yardım almak fikir üretmek çok iyi oluyor :)
teşekkür ederim canımSizin aileniz istemez zaten günlük kıyafetlerle evden çıkmanızı. Nisanlınız haklı gelin saçını, makyajini yaptırır, gelinliğini giyer kuaförde , evine gelir evinden öyle çıkar.
Makyajı dert ediyorsanız porselen makyaj yaptırabilirsiniz, kolay kolay bozulmuyor. Benim makyajım öyle yapılmıştı. Saatlerce sapasağlam durdu.
Mutluluklar dilerim bu arada
teşekkürler canımkonu sahibi gelinliğnle çık
merak etme o gelinlik foto çekimiydi koşturmacaydı derken batacak zaten , makyajın sacın basında dagılacak , gerçi profesyoneller kalıyor akşama kadar ama , yani her şekilde yorulacaksın her şekilde dağılacaksın , iki kere makyajdı saçtı uğraşma git kuaförüne ordan sonra gelin almasıydı foto çekimiydi gidersin . hayırlı olsun
Gelin evden çıkınca baba evine dönerse baba evine sürekli hasret duyarmış ama artık herşey şartlara bağlı geleneklere fazla bağlı kalıp ortamı germeye gerek yok bencekızlar, merhabalar uzun zamandır takip ediyorum burayı. sizler sayesinde bayağı şey öğrendim. nişan hakkında falan gelenek görenekler hakkında.
şimdi esas sorunuma geleyim. 2 ay sonra düğünümüz olacak bugün nişanlımla düğün gününü konuştuk. Ben gelin alma merasimini sabahtan olsun dedim. gelsinler alsınlar sonra ben düğüne kadar bütün işlemlerimi yapayım kuafördü fotoğraf çekimiydi gibi gibi. nişanlım ise adetten diyerek erkenden işlerini halledelim akşama kadar her şey bitsin seni babanın evinden çıkaralım dedi. oradan da düğün salonuna geçeriz dedi. bana çok saçma geldi açıkçası tekrar eve dönmek falan. tabi bilemiyorum da sizlere sormak istedim. hangisi mantıklı? yardımlarınızı bekliyorum.
Yalniz yazdiklariniz gozlerimi doldurdu yaTaylım baba evinde gelinlikle bir salınman ailenin hoşuna gider ama... makyajın bozulmaz cok ufak şeyleri düzeltiverirsin salonda. Yada giderken kuaförüne ugrarsın tekrar tazeler. Ben evden herşeyi hallettim eve gittim annemi mutfakta buldum annem ilk öyle gördüğünde yüzü hiç gitmior gözümden. Birde kuaför duvağıma biraz sim dökmüştü. Eve saçılmış simler. Ertesi gün teyzem süpürelim evi annem izin vermemiş kızımın simleri saçıldı evime mutlu olcak o die. Bırak onları bundan bir makyaj için mahrum etme:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?