• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Alma

Biz yapmıcaz. Özellikle ben istemiyorum gelin alma yapmayı.

Ama benim sebeplerim farklı. Eğer senin nişanlının yaptığı saygısızlığın binde birini görsem, bırak burada konu açıp fikir almayı, bin kere atmıştım yüzüğü.

Bile bile cehennem ateşine atıyorsun kendini. Şimdiden geçmiş olsun.

Bence hic normal bir durum değil. Değerinizi bilin. Yeterki evlenelim sorun çıkmasın düşüncesiyle herşeye evet demek gibi bişey bu.

Bence güzel bir adetimiz gelin çıkarma. Ben olsam isterdim. Öbür türlüsü çok garip gezmeye gider gibi :/

Merhaba hanımlar,

Eşinin ailesi gelin almaya gelmeyen var mı?

Düğün yapılacak yere, şehre kendi imkanlarıyla, kendi başına giden?

Özellikle ailesi farklı, eşinin ailesi farklı, kendisi farklı yerlerde oturanlara sorum.

Benimki olmayacak. Kendim gideceğim. Bu normal mi onu anlamaya çalışıyorum.

Hangi sehirden hangi sehire gideceksin canim?

Valla biz yorum yapıp duruyoruz da mevzu çok daha vahim..bdv de su an iki konusu var,öbüründe daha uzun ve açık yazıyor
Kisacasi
O adamla evlilik hayatınizin hatasi olur.Gayet açık ve net

İnanamiyorum ayri illerde bile mesela 10 saatlik mesafe var dugun erkek tarafinda olacak, 10 saat gelecekler 10 saat donecekler sonra dugun olacak,olmasi beklenen bu mu yani ? ayni illerde olsaniz tamam da sok gecirdim yorumlari da okuyunca.insanlardan bu kadar fedakarlik beklerseniz ayni fedakarlik sizden beklendiginde sizlanmamalisiniz.iste size yuzyillardir suregelen gelin kavga savaslarinin temelinde yatan sebep.ne asiri seyler beklerim ne de benden beklenmesine izin veririm.mesafe iyidir.

Back
X