• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin arabası

iyi dileklerin için sağol..
ben bakanı gördüm Maalesef, ben İstanbul da oturuyorum ama bahsettiğin tarzda trafiğin ortasında arabanın önünün kesildiğini tepesine cıkıldığını pusu kurulup tepesinde beklendiğini görmedim mahalleden çıkarken ufak çocuklar önünün keser ama buda zaten adettendir o yüzden mahallede araba çok yavaş kullanılıp beyaz zarfların içine ufak meblağda paralar konulur ve gönülleri kırılmasın diye çocuklara verilir camdan.. süssüz gelin arabası olur mu bilmiyorum daha önce görmedim bende arabamın süssüz püssüz olmasını istemem.. sizin içinde o anlattığınız olaylar yüzünden üzüldüm gelin ve damat için hiç hoş olaylar değil bahsettiğiniz şeyler:19:

zaten arabanın modeli çok önemli demedim sadece sorular sorup fikir almaktı amacım araba 90 model nostalji duruyor mu yoksa nostalji olması için daha mı eski olması gerekir diye merak edip sordum ..

gelin arabama para vermeyeceğim para verecek olsaydım eğer en ekonomik hangisiyse onu alırdım ama eğer önüme böyle bir şans geldiyse bende kullanmayı tercih ederim herkes gibi canım..

arabanın üstü açıkmı olmalı kapalımı diye sordum arkadaşlarda senin gibi fikirlerini söylediler..
sen nerede yaşıyorsun ben bilmiyorum ama herşeyin bir güzelliği var ben senin yerinde olsam imkanın varsa eğer gelin arabasını süsler kullanırdım ilerde üzülmeyeyim içimde kalmasın diye..

hem belki evleneceğin kişi seninle aynı fikirde olmaz süslenmiş güzel bir araba olsun ister benim nişanlım benden daha hevesli ben daha çok içinde rahat edeyim diye düşünüyorum o ise dışına da önem veriyor..
adı gelin arabası ama içine damatta biniyor unutmamak lazım canım benim..

Allah senin önünede herşeyin en güzelini çıkartsın inşallah..:nazar::16::16:

Canım benim, hevesini ve heyecanını anlıyorum, tabii ki gönlüne göre olan olsun, ben sadece yaşadıklarımdan, gördüklerimden ve haberlerde izlediklerimden dolayı endişemi anlattım. Gazete arşivlerinde haberleri bile var :( benim böyle bir hevesim yok bu yüzden. Hevesini kırmak değil niyetim. Her şey güzel her şey gönlünce olsun, ama şoförünüz sakin, sinirleri alınmış, dikkatli ve merhametli olsun.

Üzmek istemem ama araba maalesef nostalji ya da şık duygusunu hissettirmiyor eski model bir araba sadece ben olsam bunu hayatta kullanmam. Eğer söylediğin 3 seçenek varsa elinde jipi kullan inan hiç güzel bir seçim değil bu resimdeki...

Canım benim, hevesini ve heyecanını anlıyorum, tabii ki gönlüne göre olan olsun, ben sadece yaşadıklarımdan, gördüklerimden ve haberlerde izlediklerimden dolayı endişemi anlattım. Gazete arşivlerinde haberleri bile var :( benim böyle bir hevesim yok bu yüzden. Hevesini kırmak değil niyetim. Her şey güzel her şey gönlünce olsun, ama şoförünüz sakin, sinirleri alınmış, dikkatli ve merhametli olsun.

özel değilse nerede yaşadığını merak ettim canım..
iyi dileklerin için çok sağol:16:

Üzmek istemem ama araba maalesef nostalji ya da şık duygusunu hissettirmiyor eski model bir araba sadece ben olsam bunu hayatta kullanmam. Eğer söylediğin 3 seçenek varsa elinde jipi kullan inan hiç güzel bir seçim değil bu resimdeki...

sağol canım oda aklımda bakalım ilerleyen günlerde kesinleşecek canım

ben baya geç kalmışım galiba yorum yapmaya:) Mrl Klasik Kırmızı chevrolet düğün arabamdı benimkisi. Kapalı arababaydı ama fiyatı flan uygundu ben çok memlun kaldım açıkçası.

Back
X