Gelin arabasına binme hevesi

Gerçekten öyle seviyeli bir şekilde nişanlıma bu durumun beni rahatsız ettiğini söylüyorum ama konuşacağım dugune yakın diyor kesin konuşmayacak

Gelin arabasında , dördümüzden başkasını istemiyorum de geç sakın alttan alma , saçmalık koca adam aylardır gelin arabasına kimin oturacağına kafa yormuş , bir de heveslenmiş falan cidden saçmalık.

Konu arabada kaç kişi gitmiş , kim sizle gelmiş değil aslında , inanın sizin babanız da olsa aynılarını söylerdim.

Şu hastalık döneminde ne saçmalık bu böyle?

Tabi aylardır hazırlanmış arabaya binmek için yazık gelme denilemezmis hevesi kırılırmış (5lira yaptırıp zarf hazırlamış yolu kesenlere verecekmiş) hazırlık bu

Kendileri uydurmuştur
Olmazsa babanız konuşsun, düğün yerinde misafirleri aile büyükleri karşılar adet böyledir. Gelen misafire ayıp olur, dedikodu olur falan desin. Normali de zaten böyledir. Büyükler misafir karşılar.

Annesinin babasını öne sürerek bazı şeyleri yaptırma olasılığından inanın an itibariyle bende çok korkmaya başladım dugunden sonra da akrabalarıma el öpmeye gideceksiniz diye tutturmuştu nişanlım kavga kiyamet bunun olmayacağını anlattı ama yarın gelip baban istiyor derse nişanlım bey ağzını açamayacak sanırım

Amaç benim bir yakınımı arabaya almamak bence

Tek bir olumsuzlukta bütün modu düşen insanlardanim ve eminim dugun boyu hatta düğünden sonra bile nişanlımın burnundan getireceğime eminim
Evlenince ne yapacaksın? Bu huyunu acilen değiştir herşey istedigimiz gibi olmuyor malesef. Keşke olsa ama olmuyor evlenince bunların 2 katını yaşayacaksın kendini sinir hastası ettğinle kalırsın benden sana tavsiye değiş

Maalesef anlamıyorlar bir saat idare edermişim arkaya otururmuşuz 3 kişi kayınbaba gelin aldık edasıyla önde kurula kurula gidermiş padişah gibi

Ben düğünümüzde kendim arkaya zor sığdım
Eşim arabayı kullandı yan koltukta da eşyalarım vardı yani sadece ikimize anca yetti araba
İstek biraz değişikmiş ama bence asıl sorununuz arabaya kimin binip binmeyeceği değil nişanlınızın ailesi ile iletişimsizliği.

Maalesef anlamıyorlar bir saat idare edermişim arkaya otururmuşuz 3 kişi kayınbaba gelin aldık edasıyla önde kurula kurula gidermiş padişah gibi

Anlamamazliktan geliyorsa acik istemediginizi söyleyin. Onlarin adetleri varsa sizin orda yok mu? Bizim orda gelin kayinpeder ile ayni arac da gitmez diye uydurun

Bunu asla kabul etme gerekirse olay çıkar. Ama gelin arabasına kayınbaba binebilir ne olacak. Biz esimle ikimiz tek binmistik esim kullanmıştı arabayı covid var diye kimseyi istemedik yanımızda

Babanın gelin arabasına bınmesı gerektıgı adetı ılk kez sızden duyuyorum.Senlik bişey yok bırak adam binsin ne olucak

Başlıktan ilk çıkardığım damadın küçük kardeşi var o binmek istiyor sanırım düşünmüştüm .Ama olay çok başkaymış.Yani güle oynaya kısmı gereksiz geldi nedense.Takılacak bir şey değil bence .Benimde iller arasıydı 6 saat kadar.Önde görümcem eşi, arkada kız kardeşim eşim ve ben vardık.Hiç aklıma gelmedi o zamanlar arabaya kim kim binecek diye sormak şartlar öyleydi öyle oldu.

Tabi aylardır hazırlanmış arabaya binmek için yazık gelme denilemezmis hevesi kırılırmış (5lira yaptırıp zarf hazırlamış yolu kesenlere verecekmiş) hazırlık bu
Aylardır hayalini kurduğu şey, gelin arabasının ön koltuğundan içinde beş lira olan zarfları mı fırlatmakmış?
Tövbe tövbe, gülmeyeyim diyorum ama dayanamayacağım.
Arabanın önünü kesenleri inip kovalamayı falan da hayal etmiş midir acaba?

Son düzenleme:
Arabada nasıl bir eğlence düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…