İnşallah hayatınıza karışmaya kalkmaz .Valla aynı şeyi bende nişanlıma söyledim annenin uydurduğu babanida heves et diye doldurduğu bir adetten başka bisey degil diye nitekim öyle de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayatınıza karışmaya kalkmaz .Valla aynı şeyi bende nişanlıma söyledim annenin uydurduğu babanida heves et diye doldurduğu bir adetten başka bisey degil diye nitekim öyle de
Ben tek olay bu sanmıştım. Birçok istekleri yapılmış. O halde nişanlınız aileye hayır diyemeyen biri. Nişanlınızın çözmesi lazım.Kendi babamın da istediği nişanlımın istemediği bir çok adet adı altında diretmelere “hayır ben istemiyorum” dedim ve herkes saygı duydu. Gayet babama da hayır gelme diyebilirim. Ayrıca nisanı pandemi var kendi aramızda yapalım dememe rağmen tek oğlum ben bütün ailem görsün istiyorum dedi tuttu bütün herkesi küçücük eve o pandeminin yoğun olduğu zamanda aldı geldi bohça istemiyorum dedim zorla yaptı dugunu yemekli istemiyorum dedim yemekli dugun yapıldı hiç bir isteği yapılmadı degil
Yok artıkAyrıca eve dönüşte de kendisi gelecekmiş bütün akrabalarıyla önce gelin evinde yarım saat oturulurmuş sonra ezan okununca giderlermiş bide yeni eve düğün sonrası 30 40 kişi dolmayı düşünüyorlar
Ay siz gidin kayinpeder evine ya yeni evi dagitip kirleticekler sonrasinda toplicaklarmi belli degil gidin biraz oturun sonra esiniz bi bahaneyle kalksinAyrıca eve dönüşte de kendisi gelecekmiş bütün akrabalarıyla önce gelin evinde yarım saat oturulurmuş sonra ezan okununca giderlermiş bide yeni eve düğün sonrası 30 40 kişi dolmayı düşünüyorlar
Konu sahibininkiler nereli bilmem de bizim iç Anadolu da var kp biner damat yerine hemdeO kadar düğün gördüm, hiç gelin arabasına binen kayınpeder görmedim. Nerenin adeti bu?
Ayrıca eve dönüşte de kendisi gelecekmiş bütün akrabalarıyla önce gelin evinde yarım saat oturulurmuş sonra ezan okununca giderlermiş bide yeni eve düğün sonrası 30 40 kişi dolmayı düşünüyorlar
İlk defa duydum.Konu sahibininkiler nereli bilmem de bizim iç Anadolu da var kp biner damat yerine hemde![]()
Düşününce cok sacma.hep gencler bınıyor kiGelin arabasina binen kp hic gormedim valla![]()
Bölge bölge değişiyor bizim tarafta yok ama eşimin tarafında var. Gelin alıcıya damat gelmiyor babası geliyor gelini alıyor damat da düğün yerinde bekliyor gelini sonra beraber salona giriyorlar falan.İlk defa duydum.![]()
Ayrıca eve dönüşte de kendisi gelecekmiş bütün akrabalarıyla önce gelin evinde yarım saat oturulurmuş sonra ezan okununca giderlermiş bide yeni eve düğün sonrası 30 40 kişi dolmayı düşünüyorlar