Arkadaşlar merhaba
3 hafta sonra kısmet olursa düğünüm var gelin arabasını ayarladık şimdiden ve nişanlım sağdıcı olacak en yakın arkadaşını arabayı sürmesi için çağırdı bende onun kız arkadaşını benimle de yakın olduğu icin bana yardım etmesi de adına gelmesini istedim. İkisi de kabul etti. Bu arada kayınvalidem tam bir adet bagimlisi. Evet adet, örf gelenek yapalım ama çalışan bir insanım hepsinin yeri var. Bu zamana kadar nişanlım hep karşılarında durdu saçma sapan isteklerinin ama bu son istek beni çok sinir etti. En basından dörtlü olarak gelin arabasına bineceğimizi netleştirdik. Salon 1 saat uzaklıkta güle oynaya gideriz dedik. Bugün annesi nişanlıma demiş ki “gelin arabasına baban binecek kayinata biner öne adam kaç aydir heves ediyor bırakın kafanıza göre takılmayı” nişanlım annesine olmayacağını söylemiş ama oda “git babanla konuş ben karışmam” demiş. Nişanlım şimdi diyor ki ben babama nasıl gelme diyeyim resmî bir iliskimiz var gelme desem bana küser konuşmaz bir daha. O kadar sinirliyim ki bu işin altında annesi olduğuna da çok eminim. Tamam gelsin ama ben zaten evden ayrılmanın verdiği gerginlikle arabaya bineceğim babası olduğu icin ne nişanlımla konuşabileceğim yani samimi bir şekilde ne eğlenerek gidebileceğiz herkes camdan baka baka gidecek resmî saçma bir ortam. Ben mi bencilce düşünüyorum insanların hevesini mi kırıyorum diyeceğim ama benim heveslerim ne olacak. Fikir verir misiniz bana