gelin arkadaşlar bakmadan geçmeyin !

Herkes kolay kolay yapamaz gayet başarılı tebrik ediyorum. Bende kursa gidip paraya çevirmenizden yanayım ben takıyla ilgileniyorum ama dikiş makinası almaya kararlıyım çok istiyorum :27:sıradışı farklı şeyleri seviyorum bunlarda öyleler tebrikler :46::46:

Herkes kolay kolay yapamaz gayet başarılı tebrik ediyorum. Bende kursa gidip paraya çevirmenizden yanayım ben takıyla ilgileniyorum ama dikiş makinası almaya kararlıyım çok istiyorum :27:sıradışı farklı şeyleri seviyorum bunlarda öyleler tebrikler :46::46:

benimde makinem yok almak çok istiyorum:62: birde dikiş bilsem tam olacak :1::1:

Evet dikişin dersini almak lazım okul gibi açılıyo kurslar okulla aynı bitiyor insan sabırsızlanır bitsin diye :66:

kendi çizdiğin kıyafetleri dikmek süper olur ya :16:ah bi bilseydim birde makine bu arada canım özel mesaj atamıyorum:50: ben yenikatıldım da ondan 100 mesaj süremi doldurmaya çalışıyorum:52::52:

Son düzenleme:
kendi çizdiğin kıyafetleri dikmek süper olur ya :16:ah bi bilseydim birde makine bu arada canım özel mesaj atamıyorum:50: ben yenikatıldım da ondan 100 mesaj süremi doldurmaya çalışıyorum:52::52:

Gerçekten çidiklerin harika birde kafanda onlara farklılık katabilirsin geniş düşünebilirsin bence kursunu alıp paraya çevirmelisin körertme :69: Anladım msj sorununu kolay gelsn çook işin var 100 mesaj :27:

hiç eğitimin yok moda üstüne:50: ama 7 yaşından beri kıyafet çizmeyi çok seviyorum:66::66: en büyük hayalım tasarımcı olmaktı ama olamadım:43: sizlere eski yeni çizdiklerimi göstermeye çalışacam kızlar yorum yapın lütfenn canlar:16::16::16:

Canım çizimlerine baktım hepsi çok güzel çok ayrıntılı çizmişsin çok güzel çok değişik fikirler var içinde elbiselerin bazıları keşke olsa da giysem diye düşündürdü..
Eğitimim yok demişsin.. Ben de doğuştan gelen bir yeteneğe sahibim de ne oluyor? Senin çizdiklerinin yarısını bile çizemem üşenirim (üşengeçliğimden çıplak çiziyorum:1:)
Canım benim hiç sıkma kendini çizmeye devam et ki bu yeteneğin ilerlesin..
Moda evlerine gidip tasarımlarını satmak istesen? Onlar yeniden çizip düzenleyip yaparlar belki?
Yada imkanın varsa git kumaş parçaları al kendin yap sonra kendin satarsın?

Bilemedim ki değerlendirilmesi gerekir bu yeteneğinin:71:

Canım çizimlerine baktım hepsi çok güzel çok ayrıntılı çizmişsin çok güzel çok değişik fikirler var içinde elbiselerin bazıları keşke olsa da giysem diye düşündürdü..
Eğitimim yok demişsin.. Ben de doğuştan gelen bir yeteneğe sahibim de ne oluyor? Senin çizdiklerinin yarısını bile çizemem üşenirim (üşengeçliğimden çıplak çiziyorum:1:)
Canım benim hiç sıkma kendini çizmeye devam et ki bu yeteneğin ilerlesin..
Moda evlerine gidip tasarımlarını satmak istesen? Onlar yeniden çizip düzenleyip yaparlar belki?
Yada imkanın varsa git kumaş parçaları al kendin yap sonra kendin satarsın?

Bilemedim ki değerlendirilmesi gerekir bu yeteneğinin:71:

menekşe:16: çok sağol güzel sözlerin:46::46: için ama dikiş bilmiyorum ki makinemde yok aldığım an onları dikecem giyecem :66::66:

içlerinden birkaç tanesi çok güzel olmuş demek için çok baktım ama çıkamadım işin içinden.Gerçekten hepsi ayrı bir güzel olmuş.renkler falan nekadar uyumlu olmuş.ellerine emeğine sağlık canım :71::71:

ayyy çok güzeller tatlım ben bakerken bile çok eğlendim ellerne sağlık hepside ayrı ayrı çok hoş olmuş umarım emklerin değerini bulurlar:)

canım bende çok beğendim çizimlerini bence mutlaka eğitimini almalısın..değerlendir bu yeteneğini bir an önce..:28:

ayyy çok güzeller tatlım ben bakerken bile çok eğlendim ellerne sağlık hepside ayrı ayrı çok hoş olmuş umarım emklerin değerini bulurlar:)

canım bende çok beğendim çizimlerini bence mutlaka eğitimini almalısın..değerlendir bu yeteneğini bir an önce..:28:

kızlar sağolun elimden geleni yapmaya çalışacam:16::16: acaba link nasıl koycam bilen varmı:32: yardımcı olursanız çok mutlu olurum :66::66:

Birçok insan eğitimini aldığı meslekte çok da başarılı olamıyor; çünkü meslekleri hobileri olmuyor, olamıyor. Sizin bu işi aşkla, özenle yaptığınızı görüyorum; bu başarının en büyük sırrı işte. Piyasadaki bazı stilistler büyük mağazaların modellerini kopyalayıp taklit yoluyla gelişmeden, üretmeden sözüm ona iş yapıyor. Renk, desen ve işlemelere kadar son derece başarılı çizimleriniz, profesyonel anlamda siz bu işten ekmek kazanmalısınız kesinlikle.(hem size iş gibi gelmez ki, belli ki hobi bu sizin için başlı başına:) ) Sakın üşenip, boş verip, erteleyip kendinizi ileride çok pişman olacağınız bir rehavete bırakmayın.

Birçok insan eğitimini aldığı meslekte çok da başarılı olamıyor; çünkü meslekleri hobileri olmuyor, olamıyor. Sizin bu işi aşkla, özenle yaptığınızı görüyorum; bu başarının en büyük sırrı işte. Piyasadaki bazı stilistler büyük mağazaların modellerini kopyalayıp taklit yoluyla gelişmeden, üretmeden sözüm ona iş yapıyor. Renk, desen ve işlemelere kadar son derece başarılı çizimleriniz, profesyonel anlamda siz bu işten ekmek kazanmalısınız kesinlikle.(hem size iş gibi gelmez ki, belli ki hobi bu sizin için başlı başına:) ) Sakın üşenip, boş verip, erteleyip kendinizi ileride çok pişman olacağınız bir rehavete bırakmayın.

önelikle taşekkür kardeşim :16:hep şunu savundum canım insan mutlu olacağı mesleği seçmeli yoksa verimli olamaz :50: çizim benim için iş değil bi aşktı:16: ve her zaman da öyle kalacak:46::46:

Son düzenleme:
Back
X