- Konu Sahibi sonsuzask55
teşekkürler![]()
Harikalaaar:) değerlendirmeyi düşünüyormusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler![]()
Arkadaşım inşallah söyleyecekleimle seni üzmem.Ben stilist aynı zamanda da grafik tasarımcıyım tasarladığım kıyafetlerin baskı, nakış, dikiş , üzerine asılack kartlarına kadar kendim tasarlıyorum.Bu konuda uzun sayılacak bir süredir çalışıyorum v.s ...Çizimlerinin çoğuna baktım,aralarda gerçek kıyafetlere dönüşebilecek bikaç orjinal parça çıkar belki ama özel dikim yaptırıp önce kendin giyinmelisin ; böylece etraftan gelen ilgiye göre bu işe girişebilecek misin onu görürsün. Bide kurs bitirip çizim yapmak ve hatta ünv. mezunu olmak bile tekstil piyasasında tasarımcı olabilmek için yeterli değil çok deneyim lazım teknik ve kumaş bilgisi lazım. tasarladığın kıyafeti nasıl bir kumaşa vuracağın ,nasıl dikileceğini bilen lazım.Umarım hayallerinizi gerçekleştirebilmek için güzel fırsatlarınız olur.
boşalttım canım ama öyle uzun oluyo ya bekle allah bekle![]()
slm cnm çizdiklerin güzel eşimle otobuste giderken bir bayan oturuyodu önde ve arkadaşına bişeyler gösteriyodu ben göremedim eşim gördü ve eşim çok güzel deyince banada gösterdi en az sizinkiler kadar güzeldi neyapıycaksınız bunla varmı planınız dedim ve kadın sizin anlattıkalrınınızın aynısını söyledi eğitimini almamış ama allah vergisi dedi giyim atolyelerine göstercekmiş kapı kapı dolaşcam diyodu çokta kararlıydı sizde atolyelere falan gösterseniz nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama alan bulunur çünki yaptıklarınız harika bence![]()