Gelinlik Ayakkabısı gelin ayakkabısııı :/

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
35
kızlar bugün ayakkabı aldım kendime.. 12.5 cm falan topuğuu.. benim boyumda tam emin değilim ama 1.69-1.70 gibi bişey... nişanlımın boyu da 1.80... tmm onunda giyeceği ayakkabılar 2cm falan onu uzatacak ama yine de yanında uzun kalırmıyım diye korkuyorum.. sonuçta saç ve duvak da varr yardımcı olun bana ne olurr ? ayakkabıyı değiştireyim desem aldığım yerde güzel ayakkabı yok başka... paramı da geri alabilir miyim bilmiyorummm :2:

Paranızı geri alamasanız bile alışveriş çeki verebilirler. Muhtemelen aynı boyda, belki birkaç santim uzun olabilirsiniz o durumda çünkü.

En özel gününüzü 12,5 santimle ne diye eziyete döndürüyorsunuz acaba?

En özel gününüzü 12,5 santimle ne diye eziyete döndürüyorsunuz acaba?

ben anlamıyorum topklu ayakkabılardan pek, günlük hayatta da kullanmam zaten, dalgınlığıma geldi çok uzun gelmedi gözüme..

bişey olmas yha bn bilerek yapmıştım o gün ondan 3 santim uzundum .....çok eğlendim o ise powfluyordu

yoo hatta kayınvalideme görümcelere dedim özellikle ondan uzun olucam sabrını deniycem diye delisin sen die gülmüşlerdi

ayy iyi cesaret var sende kızz ben gittim söyledim ayakkabıcı kısa topuklusunu sipariş vercek

benim çok yakın bir arkadaşım da düğünde eşinden uzundu ve herkes hayran hayran aa dideme bak emreden uzun dedi bu senin için bir artı olur ama cidden o kadar uzun topuklu ile rahatsız olmaya değmez. Sen 1.50 falan olsan da kompleks yapmamak için o kadar yüksek topuk giysen neyse. Zaten uzunmuşsun o yüzden kısa topuklu almak en mantıklısı

öyle yaptım zaten canım. ayakkabıcı kısa topuklusunu sipariş verdi getirtti onları aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…