kızlar bugün ayakkabı aldım kendime.. 12.5 cm falan topuğuu.. benim boyumda tam emin değilim ama 1.69-1.70 gibi bişey... nişanlımın boyu da 1.80... tmm onunda giyeceği ayakkabılar 2cm falan onu uzatacak ama yine de yanında uzun kalırmıyım diye korkuyorum.. sonuçta saç ve duvak da varr yardımcı olun bana ne olurr ? ayakkabıyı değiştireyim desem aldığım yerde güzel ayakkabı yok başka... paramı da geri alabilir miyim bilmiyorummm :2:
benim çok yakın bir arkadaşım da düğünde eşinden uzundu ve herkes hayran hayran aa dideme bak emreden uzun dedi bu senin için bir artı olur ama cidden o kadar uzun topuklu ile rahatsız olmaya değmez. Sen 1.50 falan olsan da kompleks yapmamak için o kadar yüksek topuk giysen neyse. Zaten uzunmuşsun o yüzden kısa topuklu almak en mantıklısı
benim çok yakın bir arkadaşım da düğünde eşinden uzundu ve herkes hayran hayran aa dideme bak emreden uzun dedi bu senin için bir artı olur ama cidden o kadar uzun topuklu ile rahatsız olmaya değmez. Sen 1.50 falan olsan da kompleks yapmamak için o kadar yüksek topuk giysen neyse. Zaten uzunmuşsun o yüzden kısa topuklu almak en mantıklısı