- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
- #2.481
annemin gördüğü rüyalar bunlar,yorumlarsanız sevinirim.Annemin rüyaları çıkar genelde...
dün görmüş bunu.babamı görmüş.babam kocaman bi hayvanı kurban edicekmiş.annem biz bunu nasıl yatırıcaz nasıl kesicez derken babam hemen hayvanı yatırmış,annemde arka ayaklarına çökmüş.sora bizim yanımızda bi eleman var.babam ona seslenmiş,çabuk bıçağı getir kaçıcak şimdi diyomuş ama o hiç umursamıyomuş öle dikiliyomuş.sonra hiç tanımadığımz bi erkek gelmiş hemen ve babama bıçak vermiş.babamda bi kerede hayvanın boynunu kesmiş.
bugünde rüyasında kendini genç kız olarak görmüş.annemle evlenmek isteyen biri varmış ama babası bi türlü vermiyomuş hep engel çıkıyomuş.uğraşlar sonucu evleniyolarmış annemle.adamı tebrik ediyolarmış,bak bi türlü olmuyodu,vermiş babası hayırlı olsun falan diyolarmış.sora annem gelinlikle adamın evine gidiyomuş,adam masa başında oturuyomuş çizgili beyaz gömlekle bişiler yazıyomuş.ama mutluluk kısa sürüyomuş adamın annesi ve kardeşleri annemle ilgili sürekli komplo kuruyolarmış ve sonunda adamında akılını çelmişler ikna etmişler
Evli misiniz bilmiyorum ama bu rüya bekar rüyası..İkiside size ya da evde ilk evlendireceği kıza gördüğü rüya..
Evlilik gerçekleşiyor.. Çevreden biri değil size uzak kişilerden biri.. Çevreden birini size uzun zamandır böyle bir talebi var ama siz (ya da evden biri ama ben siz demek istiyorum) kabul etmiyorsunuz, istemiyorsunuz.. Bu uzak kişi ile olacak evlilik konusunda anneniz biraz sorun çıkaracak..İlk etapta değil fakat sonrasında başınızı baya ağrıtacak anneciğiniz.. :) Düğün hazırlığı evresi bu muallaklar yüzünden zor geçeçek ama birden sıkıntıların kesildiği sevinçlerin açığıa çıktığı bir durum haline gelecek..
Uzun zamandır hayalini kurduğunuz farklı bir çevre ve evliliğiniz olacak inşaallah..Kararsız bir yapınız olduğunu gösteriyor bıçak olayının gecikmesinden..Fakat buna ragmen bunda bunu yaşamayacaksınız.