- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
canim birisi seni öpmesi yakinlikdir dikkat et derim evliliginde biraz sikintili günler bekliyor olabilir seni
rüyana göre
esiden yeteri kadar ilgi görmüyorsun ve ona icten ice kiziyorsun aslinda sen ask heyecani yasamak istiyorsun bilincaltinda :asigim:
bir dönem gelcek icinde bir soguma olacak yani bu evlilignde olabildigi kadar cevresel vs olabilir.
at görmen biliyorsun muratdir yavrsunu görmen hamilelik haber büyük sevindir
yani bu sikintilar bir dönem sonra atlatacaksin
ama yine tekrar ediyorum dikat et bir calkanti atlatabilirsin sempatiksalakcinni
Bugün yine değişik bir rüya gördüm. Eski erkek arkadaşımı gördüm.
Aylardır ayrıyız, hiçbir şekilde diyalog kurmuyoruz kendisiyle.
Bugün onu bekliyormuşum sözde. Yanımda ailem de vardı, bazı akrabalar da. Onu beklerken hep televizyona bakıyordum. Bekledim, adeta gözüm yollarda kaldı. Hafif de gözümde yaşlar vardı. Annem bak işte gelmedi, bırak falan dedi bana. Ben tam çok üzülmüşken ve umudumu kaybetmişken televizyonda gözüktü ve beni de yanında istediğini söyledi. Çok ama çok sevindim. Hemen anneme dönüp bak işte geldi dedim 2, 3 kez. Annem sesini çıkarmadı, tepki vermedi. Bir de televizyondaki kişi o değil de ünlü bir insandı ama aslında eski erkek arkadaşımmış o. Yani fizik olarak o değildi ama ben o olduğunu biliyordum. Sadece şekil olarak farklıydı.
Eski erkek arkadaşımı hala çok seviyorum ama rüyamda çok uzun zamandır onunla ilgili bir şey görmemiştim. Bir de televizyonda görmem biraz tuhaftı.
Ne anlama geliyor acaba, çok merak ettim.
çok sağol yorumun için ama aksine çok ilgili bir eşim ve ben ona aşığım rabbim kimsenin yuvasını bozmasın inşallah iyi düşenelim ki iyi şeyler olsun hayatımızda canım tekrar teşekkür ederim hemen cevap verdiğin içinvereliniortak
ondan bir haber alabilirsin veya karisina degismis bir sekilde cikabilir
ikinci alternativ
birinle taniscan o kiside sevgi bulacak mutlu olacaksinboshayallersmile
selam cnm nasılsın?
1. gecen gün rüyamda bizim komşu bekarken oturdugum sokak yane...dügünüme gelemedigi için beni evlerine çagırmışlar..ama halbuki gercekte kadın dügünüme gelmişti...neyse onların evindeyim aşkımla...
hoşgldin falan sonra kısları öpüyor beni ama birsi tanınmadık yüzdü ama onun kızıydı neyse..onun bir kısı daha var onla muhabbetim şimdi hiç yoktur..o eve geliyor..beni odaya çagırıp dügün hediyesini veriyor hemide altın:)) çeyrek benziyor ama çeyrek degil hediyelik altın mı diyorum evet diyor..alıyorum..neyse diyorum sende çok bekleme evlen diyorum o kadar..
2. bir başka rüyam : ilkokulum rüyamda lise okulumdu ..liseden arkadaşlarım vardı..okulun bir bölümnde yeni yeni kıyafetler vardır..okula aile birliği ben orayı gezerken bana dediki burdan en az 5 hediye sana verilecek merka etme dedi..o kadar..hediye yi aldıgımı rüyamda görmedim ama....
teşekkürler cnım şimdiden...
iyi diyelim iyi olalim canim sagolopuyorumnanaktan
iki rüyani topliyip sunu diyim sana
ilk rüyan biri sana sikinti vercek seni huzursuz etcek
ayriyetden cok lafin yapiliyorÇok üzgünüm çoook
çok mu...iyi kötü??????CADIARZU
ikinci rüyan 5 vakte kadar siniktin varsa atacak ve bir dilegin süpriz bir gelismeyle olacakboshayallersmile
oh oh masallah diyim
evde huzurun varmi esinle mutlumusun gerisi bos hikaye :lepi:
günaydin herkese
dün rüyamda dizi gibi bir rüya gördüm
esimle tartismisz alkol almis,kaynanamlar var diyorumki artik yeter bosanicam oglunuz sorunlari hic bitmiyor diyorum kaynanam az tepki gösteriyor,sonra kayinbabam geliyor biraz bagriyor bende yeter cekemicem bosuyorum birdaha Gelmicem deyip cikiyorum ama icimden gitmek gelmiyordu tabi,sonra bir kafeye gidiyorum yüksek bir yerde esimde oraya geliyor,orda oturur konusurken babamin karsidan karsiya gectini görüyorum saclari bembeyaz olmus ,orda agliyorum babama ne olmus böyle diye icerliyorum.birde haciz mektuplari gördüm 1-2 tane
sonrasini hatirlamiyorum
özetle
kaynanamlarla az tartisiyorum
babama agliyorum
saclarini ak görüyorum
simdiden yorumlarin icin sagol
esinin alkol almasi onun üzüntü yasiyacagini gösterir
babanin icinde yasadigi sikintilari var ama yakin zamanda atlatacak bunlari .
mektup haberdir
aglamak sevinc ama icten ice hüzünlenerek sessizce aglamak keder isartdirboshayallersmile
mahsunnn yardıma kos
rüyamda erkek bebek gördüm tatlı hafif tombiş gülüo anneannesi yada babaannesi yıkıyo bebegi sonra dur yardım edeyim diyorum tutuyorum bebegi su fln döküyorum yıkıyorum gülümsüyo bebekte ne demek bu erkek bebek iyi diyorlar ama bide sen yorumla
burası mükemmel bi yer:)
rüyamda yeşilliklerin içindeydim tanıdığım tanımadığım bir sürü insan var bir kaç kişi mezun oluyo kep giymişler çok eğleniyoruz sonra su gördüm bir anda zaman değişti ve eski oturduğumuz evin orda bi tabut teyzem ölmüş ağlıyorum bi taşın üstüne oturup sonra ananem yanımda ve bana ağlama zamanı değil hadi git abdest al diyo ondan sonra gene bian zaman değişiyo ve ben doktor olmuşum hastalarla ilgileniyorum ardından orta yaşlarda bi hastam var ve onu öldürmek için 2 adam geliyo ben hastamı kaçırmaya çalışıyorum hastaneden ve başarıyorum bunu ünlü görmeye başlıyorum ünlüleri.sonra hasta olan çocuklara yardım ediyorum onları eğlendiriyorum ve ordan çıkıp evime gelirken tanımadığım benim yaşlarımda bi erkek tanımadığım halde içimde ona karşı öyle bi sevgi varki bi an geliyo bana sarılıyo inanımrısın onu hissediyorum böyle o kadar rahat ve sıcak geliyoki o sarılma bana kendimi senin kollarında çok rahat hissediyorum diyorum ve uyanıyorum nedirr bu kızlaaar yaa karmaşık bişi herhalde
meraba benim eşimde kendini ölü görmüş dün gece hamilesin diyo bana test yaptım değilim acaba neye yorulur eşim bunda bişey var diyo
canım seni yoruyorum kusura bakma yine ilginç bir rüya gördüm yorumlarsan sevinirim rüyamda eski eşimi ve 10gün önce ölen ağabeysini gördüm bir kapı kapatıyorlardı bende yanlarına gittim çocuklarımın babasının cebinden kesme şeker aldım birini yedim okadar güzel bir tat vardıki anlatamam bir şeker daha aldım ama önceki şekerin tadı doyurmuştu beni biraz ısırıp geri koydum cebine ben o arada bağırıyordum ağabeyine siz sebep oldunuz benim yuvamın yıkılmasına diye size düşkündü sizin yanlışlarınızı gördü sustu beni kırdı sizi kırmasın diye çocuklarımın benim hakkımı yediniz beni mahvetiniz diye bas bas bağırıyordum o arada cebinden şekeri çıkarıp baktı sen bunu ısırmışsın dedi bana geri uzattı ama çok kızgındı ağabeyine bağırdığım için bende ona kızıyordum ısırmadım al ye atma yazıktır diye ağabeyide bana şöyle dedi tamam herşey bitti şimdi gidip annemin eşyalarını satacağız parasını ona vereceğiz dedi bu arada anneside 2yıl önce vevat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?