- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
birinci rüyan amaliyatdan cikman bir sikintini atacaksin
kurabiye yemek ayleden birine kismet bir nisan haberide olabilir
ikinci rüyan
dikat etmen gerekebilir istemeden anlamadan bir günaha girebilirsin
ücüncü rüyan
birincisi annen senin hayatini müdale ediyor biraz karisiyor yani (yada öyle bir durum olacak)
ikinci secenekde su olabilir ;annen üzerine titredigi icin senin yanlis yapmandan korkuyor ve kararlarina etki yapiyor eger böyle bir durum varsada
sen hayatini eline alacaksin bazi önemli kararlar alacaksin bu dönemde inisli cikisli olacak biraz sikintili gececek yani
evliliginde mutsuz olan yada istedigi gibi evliligini sürdiremen ilgi sevgiyi fazla göremeyen kisler genelikle rüyada asik olduklarini görürler
gercek yasamdada biri tarafinda böyle bir ilgiyle karsilasabilirsin o yüzden dikat etmen gerekir
yazdiklarima kizma insaniz sonucda sasarizda beserizde derler ya sempatiksalakcinni
insallah rüyan hayra cikar canim
ama sunu diyim sana duygusal bir karmasa yasiyacaksin
rüyan gercekten ilgincmis
annesi kizini biraz dolduruyor olabilir size karsi
eger kizi evlilik yasindaysa hayirli bir evlilik yapacak evden ayrilacak zira basini beyaz örtüyle örtmüs
ama eger daha ufak yasdaysa onun istedigi birseyin gerceklesecek misal eger ögrenciyse okulla ilgi olumlu bir gelisme olabilir
O dediğine bende katılıyorum.Zaman zaman evliliklerde ilgi eksikliği yaşarız.Yada her şey normaldir ama bize yetmemeye başlar sıkılırız rutinlikten.Bu nedenle bilinçaltımızda aşka duyduğumuz özlem rüyalarımızı etkiliyor olabilir.Rabbim herşeyi hayır etsin.Bizleri günahlardan korusun inş.
Yorumun için yüreğine sağlık canım... Hakkımızda hayırlısı olsun...vereliniortak
Merhaba. Çok güzel bir şey yapıyorsunuz gerçekten. Bu sayfayı görünce ben de üye olmak istedim. Yorumlarsanız çok memnun olurum.
Rüyamda bir otobüsteydim. Otobüs hareket halindeydi. Ayakkabılarımı çıkarmışım. Çorap da yoktu, çıplak ayaklıydım. Hangi ara çıkardım ben bu ayakkabıları diye düşündüm. Ama çok yorgundum, gözlerimi açamıyordum, kolumu bile kaldıramıyordum sadece uyumak isitiyordum. Uyuyordum da zaten. Bir ara önüme baktım siyah hafif uzun sürüngen tarzı bir böcek vardı önümde. Acaba bana bir şey yapar mı diye korktum çünkü normalde böceklerden çok tiksinirim. Ama hiçbir şey yapmıyordu, çok yavaş hareket ediyordu, üzerime gelmiyordu. Ben her ihtimale karşı onu ordan uzaklaştırmak, atmak istedim ama dediğim gibi bunu bile yapmaya halim yoktu. Yalnızca uyumam gerekiyordu.
Bir de yine aynı rüya içinde kumsal ve deniz gördüm. Denizde çok büyük dalgalar vardı ve ben hayretler içinde bakıyordum.
kustuğumu ve kocamın benimle ilgilenmeyip gittiğini hatırlıyorum ve uyandığımda sanki gerçekten kusmuşum gibi azımın tadı değişik bogazımda bi acılık vardı.
yorumun için teşekkür ederim evet okuyor çocuk ben çok rüya görüyorum çoğuda aynen çıkıyor bunu herkes biliyor kimi görsem rüyamda onu muhakak uyarırım isimler tarihler olacak olaylar herşey çıkıyor bazen korkuyorum gördüğüm rüyadan çıkmasın diye çok dua okuyorum merak ediyorum bunlar neden oluyor bilginiz varsa bu tür konuda bana açıklarmısınız sizi yormazsam eğer teşekkürler şimdiden
selam,ben dün gece rüyamda,parmagimda bir yara var yani elimde normalde,cok ufak bisey,rüyamda o yarayi kavlatiyorum kanama felan olmuyor ama bayagi bir oyukluk olusuyor derin bir delik duruyor elimde ,bu ne anlama geliyor
mikrop kapmis olmasin parmagin?benneyaptımkiCADIARZU
bir olayin üzerine gidip deseceksin
(misal birinin yalanini yakalamak istermis gibi)
tabi bu arada hangi parmagin di oda önemli
aslinda sag elimde yara ama rüyamdada sagydi sanki tam hatirlamiyorum.birinin yalanini yakaliyormuyum yoksa desmekmi isteyip yaniliyormuyum anlamadim canim oraisni
öncelikle
hos geldin canim
hihoyyyt
canim rüyan
enerjinin düsük oldugu bir dönem girebilirsin ve bazi sikintilar yasiyacaksin
biseylere hazirlikli ol seni gercekten zor bir dönem bekliyor olabilir
hayal kirginliklari yasiyacaksin insanlar seni ezip gecmeye seni hor görmeye ve seni kullanmaya calisacaklar atlatacaksin bunlari ama bir zaman sonra
bu yasadiklarinda cok ders cikaracaksin kendine ..
ayriyetden duygusal calkantilar yasiyacaksin sevgi aska anlaminda :gitme:
yazdigina pisman etdim galiba seni bukadar olumsuz yorumumla
ama sen yinede fazla canini yeme derim herseyi bilecek degilim ya belki cok farkli bisey yasiyacaksindir kaydirigubbakcemile2
hakkinda hayirlisi canim
canim sanki senin agzindan kendimi dinlemis gibi oldum opuyorumnanaktan
aynen bende bu durumdan sikayetciyimalsanaalsanasmile
duru gözün acikligi,kalb gözü acikligi ve 6.hissin kuvvetli olmasi sebebleri bunlar olabilir büyük ihtimalle
evet hislerim çok kuvvetli birinin yüzüne bakıp ne olmuş veya ne olacak görüyorum bir tek kendim için his edemiyorum aslında sizin içinde hislerim var ama resim olmadan göremiyorum ben yüz veya resim görürsem his ediyorum siz iyi birisiniz herkese cevap veriyorsunuz hemde en kötü rüyayı bile okadar güzel iyiye yoruyorsunuzki hayran kaldım yorumlarınıza allah sizden razı olsun insanlara moral veriyorsunuz sizi çok öpüyorum herşey gönlünüzce olsun arkadaşım
Bir rüyam daha var. Benim şu anda bir birlikteliğim yok. Yalnızım.
Rüyamda çok hoş bir erkek yanıma yaklaştı beni dudağımdan öpmek istedi. Ben de çok istedim ama etrafta aile bireyleri olduğu için geri çekildim. Yalnız kalınca görüşelim dedim.
Çok çok mutluydum.
Diğer tarafta da geçen hafta reddettiğim çocuk vardı. O da öyle bir köşede duruyordu. Ben de bunun ne işi var burda diye düşündüm. Ne anlama geliyor olabilir bu?
ay canim cok sagol
güzel düsüncelerin icn elimde geldigi kadar yorumlamaya calisiyorum buda hosuma gidiyor inasanlara biraz olsun faydam dokunuyorsa ne mutlu banayerimseniben
bende öyle bir kisiyi görmem yeterli oluyor ama hislerimi kontrol edemiyorum an geliyor tanimadigim birisinin tüm kisiligini cözüyorum vs:kedi:
canım yine bir rüya gördüm yorumlarsan sevinirim tanımadığım biriyle evlilik yaptım ama geceydi hiç ışık yoktu beni öptü eşimde yanımda duruyordu gökyüzünde siyah birkaç tane şemsiye vardı kepsinden buzlar sarkıyordu çok sıkıntılı bir rüyaydı birde hatırladığım bir kahverengi at ve yavrusu vardı elma tatlısı yapmak istiyordum eşim şeker almış ama elma almayı unutmuştu bende hem evlendiğim adamı bekliyorum odaya gelsin diye hem de sürekli söyleniyorum eşime elma yok nasıl tatlı yapacağım diye sıkıntıyla uyandım yorumlarsan sevinirim arkadaşım şimdiden teşşekürler
canim simdiye kadarki tecrübelerime dayanarak sunu diyebilirimki
sen gercektende duygusal anlamda birine karsi biseyler hissedeceksin ve o kiside ayni duygulari olacak senin gibi fakat arada bir engel olacak senin cekincegin biseybu misal aylen olabilir yada o kisin kagit üzerinde süren bir evliligi olabilir vs
sanki yasamak istedigin duygularin icinde kalip seni birza huzursuz edecek gibi ..boshayallersmile
red etdigin kisiyi görmende onun seni yogun birsekilde düsünmesidir
onu reddetmen senin bilincalti pismanligin olabilirmi?:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?