Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

bundan yaklaşık 2 ay önce bi rüya gördüm ama nedense hep aklıma gelir durur.
rüyamda hamileymişim.(bu arada bekarım ve erkek arkadaşım falan da yok) doğum için bi odada bekliyorum. bacaklarım şişmiş, çok acı çekiyorum, ağlıyorum falan. annemle babam da yanımdalar. annem de benim acı çekişime dayanamıyor ve ağlıyor.

ancak garip bi şekilde rüyamda arada bi kendimi dışardan görüyorum. yatağımı, yatışımı falan. babam sözde eşim varmış onu arıyo o da yoldaymış. o andan dışardan olayları gözlemleyen ben eşimi görüyorum arabada falan.
neyse rüya ya olaylar hızlı gelişiyo ve ben doğum yapmışım. dışardan doğum yaptığımı gören ben elinde bi kız bebek doğum yapan bene uzatıyorum. doğum yapan ben de ama benim oğlum olacaktı diye ısrar ediyor. sonra hemşire içerden bi erkek bebek getiriyor. doğum yapan ben her iki bebeği de alıyor.

Rüyam burda sona eriyor. Bana çok ilginç geldi belki yorumlayabilirsiniz.ınanın ben de çok merak ediyorum...

Ben rüyamda doğum yapmışım bebek kız .. kapkara simsiyah saçlı tuhaf bi bebek ve ben üzülüyorum istemiyorum ben bu bebeği benim değil diyorum. Bir kızım var benim hiç ona benziyormu kardeşi gibi değil diyorum.Uyandım öyle bu rüyadan sonra hamile olduğumu öğrendim bi süre psikolojim bozuldu

hayirolsun rüyan ilgincmis gercekten

biraz sikintilarin olacak zorlanacakisin
yol ayrimina gelecek iki seyin arasinda kalacaksin bu sikintilari yasarken kendi basina atlatacaksin yani sana destek olmak isteyenler bile olamiyacak cünkü bunun üstesinden sadece sen kendin gelbilecegin bir durum olcak ama sonunda bu zorluklarin üstesinden geleceksin ama bu yasadiklarinin sonucunda sende kisiliginde fikirlerinde cok degisiklikler olacak farkli acilardan bakabilecksin aslinda bu sikintilar senin icin tecrübe olacak ve olgunlasma olacak sende

ayriyetden ileride gercekten ikiz bebelerin olabilir biri kiz biri olankaydirigubbakcemile3Şeniz

yorumun için çok teşekkür ederim:) rüyayı gördüğüm ilk zamanlar oldukça sıkıntılı bi dönemdeydim çok şükür şimdi daha iyiyim de inşallah hayırlıdır ne diyim

ayrıca yorumunun son kısmı çok hoşuma gittisositososito hep ikiz bebeklerim olsun isterim de olumunekankayizsmile

balim kardesine benziyormu?kaydirigubbakcemile3

bende hep rüyalarimda dogum yapiyorum ama malesef daha hamilelik yok:gitme:

hadi insallah olur ilerde ikizlerin
yeterki saglikli olsun

yorum mu?
dedinya rüyanin ardindan hamile kalmisin

kardesine benziyormu diye sordum rüyanda sandim ki bir cocugun daha var bu ikincisi o yüzden sordum:kedi:

evet canım doğru anlamışsın bir kızım var 6 yaşında ..
Tekrar bir bebek düşünüyorken gördüm bu rüyayı.
Etkilendim ..zaten hamileymişim iştee..Şuanda 1.5 aylık daha .Rüyam iyimi kötümü onu anlayamadım

rüyan yorumu sadece tekrar hamile kalacagina ki kaldin zaten

cocugu beyenmemen biraz sikinti demek
ama yinede Allah hayira cevirsin

rüyaları yorumlayan arkadaşım bende rüya canavarıyım,:)senınde ilgin hoşuma gitti,fifir alışverişinde bulunabilirz,bende ayrıldığım sevgilimın elince sigara gördüm,ayrıldık,ama geçen birbirmize sarılmış ağlıyorduk,acaba döncekmi?bu arada çok net rüyalarım çıkar,bende yorumlayabilirm,yanı hep birlikte bı orta buluruz:)

aa cok sevindim tabiki iki elden daha iyi olur

aglamak sevincdir bilirsin ama sarilman ayrilik diye bilirim
ama eger net cikiyorsa rüyallarin ozman dönecekdir
hadi insallah öyle olur

madem öyle benimde rüyallarimi yorumlarsin artik:lepi:

merhabalar
bende rüyamda Kayserideymişim daha önceden gittim ama hiç bilmiyormuşum gibi bir araca tren yada başka bir şeydi hatırlamıyorum ona yetişmeye çalışıyorduk çok iyi bir pazarı varmış oraya gitmek için ama yetişemiyoruz bir sonraki seferde bize saat olarak uymuyor bizde geri dönüyoruz tarihi bir yoldan geçiyorum orda uyandım hayrolur inşallah yorumlayabilen varmı???

tabi tatlım yorumlarım,

bak 3 gece üst üste dayımın öldüğünü ve bir hastane morgunda yattığını,yengemınde hiç ağlamdığını görüdüm,3 gece üst üste görünce korktum,oazar günü dayıma gideyım dedim ziyarete,annemde kanderdi o ara,acaba anneme birşey olcak faln diye düşündüm,,pazar günü gittim dayımın cenazesineve dayım hastanede öldürül morga kaldırıldı ve yengem tek damla gözyaiı dökmemiş,millet anlattı....

bitane daha anlatayım,rüyamda azrail a.s. benı almaya geliyor,3 gece üst üste,yalvarıyorum islamıyeti yaşamadan benı almaya diye,bana hiçbirşey demıyor ve uyanıyorum,10 gün sonra gerçekten dehşet birşey oldu,ölüyodum,azrail a.s. karşımda ve ona yalvardım,saçım beyazladı bir saatte....ve ölmedim,şimdi :)5 vakit namz kılıyorum...

´hadi ya sempatiksalakcinni

ama böyle seyleride görmek cok kötü ya banada rüyamda kötü seyler maglum olur :bbo:

bak yukarda bir kardesimiz rüyasina anlatmis yorum bekliyor bir el atsan diyorum merak ediyorum senin yorumunu :hulya:

hay Allah sok oldum simdi son anda kurtlumusum Allahdan
bak herseyin ucunda bir hayir vardir böyle bir olay senin namaza yönelmene sebeb olmus
Allah uzun ömürler versin canim

bak hayatım avrupada insnaları psikianlızde rüyaları ile tedavi ediyorlar,net cisimleri yorabilirm,ama kişinin ruh halını bilmek lazımki,ilişkiyi kurabilesin..ben herkesin rüyaları ile haşır neşir olup gözlemlemesınden yanayım..birde hayırlı kişilere anlatmak tabi..

hanı hz ebubekire gelmiş biri 70 yaprak aldım nedir demiş(sen bir günah işlicen cezası 70 kötek olcak demiş)ve olmuş

aradan bir zaman sonra 70 yaprak almış(hz.ebubekir bir iş yapcan 70 altın kazancan demiş)ve olmuş

adam sormuş ya bubekir geçen böle dedin,şimdi böle,nasıl olur?

hz.ebubekir demişki...o zaman mevsim sonbahardı,şimdi ilkbahar..

işin sırrı burda yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…