Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

iyi iste bende farkli bisey demedimki cok güzel bir evlilik yapacaksin dedim

demekki ikinci kismet gerk kalmamiskaydirigubbakcemile5

arkadasim sen yorumluyor musun rüya? Mutlaka benim icin cok önemli birseyin habercisi oldugundan emin oldugum bir rüya gördüm. Suanda rüyami yorumlayacak sahisa cok dua edecegim valla

Canim ben iki yili askindir kayinvalidemlerle konusmuyorum ve buna aslinda cok üzülüyorum. Yanlarina gidip barismaya kalkmayada cesaret edemiyorum cünki beni tersleyeceklerinden hatta kovacaklarindan korkuyorum. Aynisini esimde düsündügü icin yanlarina gitmemi oda istemiyor. Esimde son birkac aydir yanlarina hic gitmedi, kayinvalidemin oglunun yanina gelmedigine üzüldügünü ve hep rüyalarina girdig haberini aliyoruz.

Neyse rüyama geleyim, rüyamda görümcem -kontagimiz kesilmeden önce basima binbir coraplar ören- esime mesaj yazmis. Mesajda benide alip annesinin yanina gitmemizi söylüyordu mesajda. Birsüre sonra onunla konustugumuzu gördüm, yine bize akil veriyordu annemin yanina gidin diyordu. Ben bu küslügün bittigi icin icimden büyük sevinc duyuyordum.

En sonunda kayinvalidemin evine gidiyoruz, anahtarla kapiyi acip iceri giriyoruz. Kayinvalidem birilerinin geldigini duyunca yatak odasindan cikiyor ama bize kirgin oldugu belli. Kayinbabamin ölmüs oldugunu duyuyorum ve cok üzülüyorum.

rüya tabirlerine baktim kavganin dahada büyüyecegini yaziyor, halbuki biz suan öyle bir noktadayiz ki kavganin dahada büyümesine imkan yok bütün baglar kopmus zaten. Anlayan varsa yorumlayabilir mi lütfenn bu rüyanin bir anlam tasidigini düsünüyorum.

Bugün ard arda 3 rüya gördüm.Görünce toptan oluyor herhalde :)

ılkinde hastanedeydim ameliyattan çıkmıştım sonda falan takılıydı.Eşimin abisi ve babam ziyarete gelmişti.Bende onlara elmalı kurabiye ikram ediyordum.Bir dolabın içinde bir kaç tane börek daha var bende eşlik ediyorum onlara kurabiye yiyordum.

2.sinde ise bir yerde çalışıyordum sanki benden yaşça küçük yakışıklı bir çalışma arkadaşım vardı.O servise çıkacaktı ama ben bir şeyler hazırlamışım onu yedik önce.Ne alakaysa yatağımın üzerinde yiyorduk ve dökülen ekmek kırıntılarını temizliyordum.

3.sü en etkileyen oldu beni.Bir bayan arkadaşım annesi onun arkadaşı ve 2 tanımadğım bayan bir arabayla yola çıkıyoruz.Direksiyonda annem var.(Halbuki annem araba kullanmayı bilmez)Anneme sen geç birazda ben kullanayım arabayı diyorum ve direksiyona ben geçiyorum.Herkesi yolda bir yerde bırakıyorum.Siz durun ben geliyorum diyorum.Yukarı doğru arabayla çıkıyorum.Yol iki yönlü.Ben düz olanda doğru yönde çıkıyorum yukarı.Birden önüme taşlarla çevrili bir park geliyor.Asker var sol tarafta anlıyorumki orası yasak bölge.Arabayı geri aşağı yöne çeviriyorum ama kendim iniyorum arabadan.O taşların üzerine en tepeye çıkıyorum.Geri inerken korkuyorum ve tam o sırada genç yakışıklı güleryüzlü zayıf bir erkek çıkıyor ortaya.O da taşların üzerinde.Hemen ondan yardım istiyorum.Elimi tutarak indirecek sanıyorum elimi uzatıyorum ama o beni kucağına alarak indiriyor.Sonrası çok garip :)
Çocuk elimi bırakmıyor aşkla bakıyor yüzüme.Birbirimize aşık oluyoruz. :) :) Arabaya biniyorum arkadaşlarımla ve annemle onu tanıştırmaya götürüyorum.Yol üzerinde görüyorum annemleri ve tanıştırıyorum onlarla.Gerisini hatırlamıyorum...

Unutmadan birde 70 rakamı gördüm.Artık neye yorulur bilemedim.

Son düzenleme:

Pek anlamam ama belkide onlardan bir haber alacaksındır...

canim rüyani yeni okudum bu kadar bekletdim seni :2:

rüyan gercekten bence acik bir rüyadir (insallah kayinbabam icin gercege dönüsmes bu rüyan )
telefon kesinlikle onlardan haberdir

oraya gitceksiniz kayinvaliden odadan cikimasi size bir adim atacak olmasidir
onlarda sizi özelikle esini cok özlemisler
anahtari acip eve girdiginde sunu anlatirki istedigin olacak yani küslük ortadan kalkacak
eger oraya giderseniz
önce sevinip sonra üzülmende tam aksine oraya giderkekn sikintiyla girip sevincle cikacaksin
insallah canim gercektende küslük kalkar ortadana.s.

sana iki dua veriyorum bunlari inanarak oku mutlaka sonuc alacaksin

birinci dua katilasmis kalbleri yumusatmak icin;

illa men etallahe bi kalbin selim
bu ayeti okuyabildigin kadar oku niyetini et öncelikle

ikinci dua sudur;
rüyada istedigini görmek icin

ya habiyru celle celalüh abdestli sekilde oku

selamlar gecen gün
eşimle birlikte küçük eşyalar taşıyorduk bizim mahallede..bir de baktımki eski erkek arkadaşım bizim o keyifli halimizi gördü..bizi izliyordu..bende içimden dedimki a bize bakıyor...:hulya:
teşekkürler şimdiden..

birinci rüyan amaliyatdan cikman bir sikintini atacaksin
kurabiye yemek ayleden birine kismet bir nisan haberide olabilir

ikinci rüyan

dikat etmen gerekebilir istemeden anlamadan bir günaha girebilirsin

ücüncü rüyan

birincisi annen senin hayatini müdale ediyor biraz karisiyor yani (yada öyle bir durum olacak)
ikinci secenekde su olabilir ;annen üzerine titredigi icin senin yanlis yapmandan korkuyor ve kararlarina etki yapiyor eger böyle bir durum varsada

sen hayatini eline alacaksin bazi önemli kararlar alacaksin bu dönemde inisli cikisli olacak biraz sikintili gececek yani

evliliginde mutsuz olan yada istedigi gibi evliligini sürdiremen ilgi sevgiyi fazla göremeyen kisler genelikle rüyada asik olduklarini görürler
gercek yasamdada biri tarafinda böyle bir ilgiyle karsilasabilirsin o yüzden dikat etmen gerekir
yazdiklarima kizma insaniz sonucda sasarizda beserizde derler ya sempatiksalakcinni

insallah rüyan hayra cikar canim

ama sunu diyim sana duygusal bir karmasa yasiyacaksin

eski sevgilin senden yani bir pismanligi var
aklindasin

esya tasimak
iki secenek olabilir

birincisi tasinma yer degisimi
ikincisi bir yükünüzden kurtulacaksiniz

Canim benim bekletmek ne kelime, okadar emek verdin okudun ve yorumladin allah senden razi olsun.

Evet allah küslügü sevmez, hele ki ana ogul arasinda olan küslügü allah biliyor ya kendi annemle babamla küsülü olsam ayni sekil üzülürdüm. Insallah yorum tipki senin dedigin gibi cikar ancak benim kalkip onlarin yanina gidecek cesaretim yok umarim onlardan bize cesaret verecek birsey gelirde bizde ilk adimi atariz. Dualarin icin sagol canim mutlaka bir kenara yazip okuyacagim tsk ederim.

ay canim insalllah gerceklesir

sana cesaret icin bir dua varsa arastirip yazarimopuyorumnanaktan

birde şunu yazayım sana en yakın kız arkadaşımdı..küsmüştk görüşmüyorduk..eski bir rüya bu..

arkdaşım bzie gelmiş aglıyordu omzuna dayanacagım kimsem kalmadı..dedi.omzunda aglayabilirmym dedi.hayır dedim..ama sonra dayanamadım dayandı omzuma agladı..
ve o an dan öncede bana kendine dikkat et diyordu işten eve evdn işe git diye tembih ediyordu..bu aglamasından önce...ve o sıralar rüyamda hep o...kıslarla görüyodum anlarsınya ..saglam ayka olmayan kıslar kötü kıslarla görüyodum o zmanlar neydi acaba teşekkür şimdidn

:çok üzgünüm:
canim bu rüyan arkadasininbir cikmazda oldugu ve sennin ona uyarilarini simdi simdi anladigini pismanlik duydugu gösteriyor ve sana cok ihtiyaci oldugunuda
aslinda aglamk sevincdir belki o kötü durumdan cikartmisdir kendisini ama zarar görmüs yasadiklarindan

canim ben simdi cikmam lazim eger aklina gelen rüyan varsa yaz ben gelince yorumlarim kaydirigubbakcemile3

tamam tatlım sagol aklıma geldikçe yazrımkaydirigubbakcemile3yerimseniben

amin
allah rahmet eylesin canim basiniz sag olsun:1no2:
allah duallarini kabul etsin insallah
allaha edilen hicbir dua geri cevirilmez icin rahat olsun

canım çok sağol yine bir rüya gördüm mümkünse yorarmısın ben ikinci evliliğini yapmış biriyim eşimin bir benimse iki kızım var eşimin kızı iki yıldır bizimle görüşmüyor neyse rüyamda kızını yatakta gördüm başını beyaz bir örtüyle örtmüçtü ama çenesinide beyaz bir bezle bağlamıştı anneside yanında gülüyordu yorumlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

rüyan gercekten ilgincmis

annesi kizini biraz dolduruyor olabilir size karsi
eger kizi evlilik yasindaysa hayirli bir evlilik yapacak evden ayrilacak zira basini beyaz örtüyle örtmüs

ama eger daha ufak yasdaysa onun istedigi birseyin gerceklesecek misal eger ögrenciyse okulla ilgi olumlu bir gelisme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…