Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

hayır cnm rüyada sadece ölüyor
ve uyanınca ölü diri getirir mantığıyla hamilesin diye ısrar etti sonradan yani rüyada değil

çok sağol yorumladığın için inan rahatlıyorum sen çok güzel yorumluyorsun vede bekletmeden cevap veriyorsun harika bir terapi oluyor bana bıkmadan okuyup yorumladığın için çok sağol canım

haytinda adim adim mutluluga ulasacaksin seni belkeyen basari ve dini inancin kuvvetlenecek ve sonunda kapini ask calacak
ayriyetden cok iyi niyetli temiz kabliligin sayesinde güzel yerlere geleceksinohaoldumsmile

ay çok güzel ya çok teşekkür ederim valahi sanki kafamdakileri okuyomuşsun gibi geldi tam üstüne söyledin ya şuan göbek atıyorummmmkaydirigubbakcemile3

bende rüya değil ama bi soru soracağım tekrar tekrar aralıklarla aynı rüyayı görmek ne demek?Rüyam çok garip biraz saçma normalde ehliyetim yok almayı da düşünmüyorum şuan ama lüks bi arabada araba kullanırken,vites değiştirirken görüyorum,etraftaki arabaları,virajları,yolu görüyorum kaza yapacak gibi oluyorum rüyada bile çok heyecanlanıyorum,garip bi his oluşuyor ve rüya hep orda bitiyor ya da ben hatırlamıyorum,uyanmıyorum ama o heyecanı hissediyorum ve rüya b,t,yor bunu 3-4 keredir gördüm nedir acaba?

çok sağol yorumladığın için inan rahatlıyorum sen çok güzel yorumluyorsun vede bekletmeden cevap veriyorsun harika bir terapi oluyor bana bıkmadan okuyup yorumladığın için çok sağol canım

rica ederim canim bende zevkle okuyup yorumluyorum sadce sikinitli rüyallarda biraz zorlaniyorum cok kötü yorum yapmamak icin:bbo:

ya bende az önce yarim saatlik bir uykuya dalmisim cok yorgundum diye
rüyamda ablamin bir kiz bebegi varmis göya ve onu kucagima almisim bir bakiyorum altini doldurmus ama nerdeyse tasacak
daha sonra o bebekle koyununda öylece uzaniyorum o uyuyor bende onu serediyorum öyle tatli bir bebekdiki onun kokluyorum yavasca öpüyorum uyanmasin diye bide icimde öyle bir hasretle buruk bir üzüntüyle bebege bakip allahim ne tatli bir bebek keske benim olsaydi diye icimde allaha dua ediyorum allahim bana bir bebek nasip nolur diye:gitme9 senedir bebis özlemindeyim)

böyle rüyallar haberci rüyalar olarak yorumlanir cogu zaman bu bir uyari anlminda olabilir
egliyetin yokmus ama Allah korusun baska birisinin arabasinda oldugunda da basina böyle bir olay gecebilir belki bu yüzden görüyorsundur

bazende bu tür rüyallar biseylere isaret eder
misal bir tür korkularin olabilir yasantinla ilgili bunu ne oldugunu sen cözmelisin

genel olarar rüyanin yorumu
yüksek bir mertebeye gelecek(misal isinde terfi edilme veya büyük bir basari) ve o yerden düsmemek icin caba harcaman gerektigini bu yolda rakiplerinin tuzagina düsmemen gerektigini dikate alman gerekir

teşekkür ederim canım hatta bugün bi kazaya sahit oldum sevgilimle karşıdan karşıya geömeye çalışan adama araba çarptı adam dizini tutuyordu şok halindeydi sonra onu aldı arabasına gittiler inş kötü bir şey olmamıştır belki ilgisi vardır diye yazayım dedim bakalım bu akşamda bu rüyayı görecek miyim,teşekkür ederim olumunekankayizsmile

arkadaşım benim rüyamı da yorumlarsan ok svinirim.
tam olarak hatırlayamıyorum rüyamı ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım.
annem,eşim kardeşim hepimiz birlikteyiz.yanımızda başka insanlarda var .ama herkes bir işle meşgul.
bende etrafta dolanırken koskocaman bir kap dolusu erik görüyorum.
ayy erikler ne güzel vs şeklinde bişeyler düşünüyorum.
saçma bir rüya aslında ama 2 kez gördüm...şimdiden sağol

selam canım..
1..birgün rüyamda eski erkek arkadaşımın eşiyle bir evde oturuyorduk..ne alakaysa..konuşuyorz falan neyse ben yataga yattım o oturuken battaniyeyle kapadım üzerimi..kapı çaldı eski erkk arkadaşm yani eşi geldi hanfendinin..neyse eşine sanırım oyuncak ayı getirmiş.:)))benim elime gecti oyuncak ben o ayıyı sinirli bir şekilde fırlattmıştım..neydi acaba bu...CADIARZU

2..bir günde sokagın köşesinde hüzünlü bir şarkı söylüyordum baktım eski erkek arkadaşım yine ablası abisi eşi arabaya doluşmuşlar önümden gectiler..ve eski erkek arkadaşım bana şöyle söyledi gecerken..
unutamam kelimesi ve haha yapmıştı....CADIARZU yani unutmam diyordum ama şimdi gülüyorum hesabı ..?

yorum için teşekkürler şimdiden tatlım..

canim erik birinin hamile haberidir

^

iki rüyanda buna yorumlanir
eski sevgilinin esiyle arasinda tatsizlik var derim
dogru anladiysamboshayallersmile

bende rüyamda rahmetli babacımı gördüm en küçük kardeşime sarılarak ben ölmedim bakın 57 yaşında geri geldim diodu..
rüyaydı ama gerçek gibiydi.
hayr olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…