- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
hayirolsun insallah
rüyada kendini ölmüs görmek uzun ömre derler
birde esin birseyden vazgececek misal hayatindan biseyi cikartacak anlama gelebilir.
benim anlamadigim hamilesin sen dedigi rüyasindami demis yoksa gercekmi
eger gercekten dediyse biraz bekle belki gercekten hamile kalacaksindir
eger rüyada dediyse(sen hamilesin diye) bu senin sikintiya düsecegin anlam gelir
pardon seni istemeden atlamisim galibabilmiyorumkismile
nazsevda
canim onlar günahina girmis allah rahmet eylesin ama sanki abiysi o günahi boynunda gitmis öbür tarafa senden onu affetmenihakini helal etmeni istiyor
esinden cebinden yedigin kesme sekeride onun acisinin cok büyük oldugunu gösterir
eger rüyani dogru anladiysam yorum budur
haytinda adim adim mutluluga ulasacaksin seni belkeyen basari ve dini inancin kuvvetlenecek ve sonunda kapini ask calacak
ayriyetden cok iyi niyetli temiz kabliligin sayesinde güzel yerlere geleceksinohaoldumsmile
çok sağol yorumladığın için inan rahatlıyorum sen çok güzel yorumluyorsun vede bekletmeden cevap veriyorsun harika bir terapi oluyor bana bıkmadan okuyup yorumladığın için çok sağol canım
ay çok güzel ya çok teşekkür ederim valahi sanki kafamdakileri okuyomuşsun gibi geldi tam üstüne söyledin ya şuan göbek atıyorummmmkaydirigubbakcemile3
bende rüya değil ama bi soru soracağım tekrar tekrar aralıklarla aynı rüyayı görmek ne demek?Rüyam çok garip biraz saçma normalde ehliyetim yok almayı da düşünmüyorum şuan ama lüks bi arabada araba kullanırken,vites değiştirirken görüyorum,etraftaki arabaları,virajları,yolu görüyorum kaza yapacak gibi oluyorum rüyada bile çok heyecanlanıyorum,garip bi his oluşuyor ve rüya hep orda bitiyor ya da ben hatırlamıyorum,uyanmıyorum ama o heyecanı hissediyorum ve rüya b,t,yor bunu 3-4 keredir gördüm nedir acaba?
böyle rüyallar haberci rüyalar olarak yorumlanir cogu zaman bu bir uyari anlminda olabilir
egliyetin yokmus ama Allah korusun baska birisinin arabasinda oldugunda da basina böyle bir olay gecebilir belki bu yüzden görüyorsundur
bazende bu tür rüyallar biseylere isaret eder
misal bir tür korkularin olabilir yasantinla ilgili bunu ne oldugunu sen cözmelisin
genel olarar rüyanin yorumu
yüksek bir mertebeye gelecek(misal isinde terfi edilme veya büyük bir basari) ve o yerden düsmemek icin caba harcaman gerektigini bu yolda rakiplerinin tuzagina düsmemen gerektigini dikate alman gerekir
arkadaşım benim rüyamı da yorumlarsan ok svinirim.
tam olarak hatırlayamıyorum rüyamı ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım.
annem,eşim kardeşim hepimiz birlikteyiz.yanımızda başka insanlarda var .ama herkes bir işle meşgul.
bende etrafta dolanırken koskocaman bir kap dolusu erik görüyorum.
ayy erikler ne güzel vs şeklinde bişeyler düşünüyorum.
saçma bir rüya aslında ama 2 kez gördüm...şimdiden sağol
^selam canım..
1..birgün rüyamda eski erkek arkadaşımın eşiyle bir evde oturuyorduk..ne alakaysa..konuşuyorz falan neyse ben yataga yattım o oturuken battaniyeyle kapadım üzerimi..kapı çaldı eski erkk arkadaşm yani eşi geldi hanfendinin..neyse eşine sanırım oyuncak ayı getirmiş.:)))benim elime gecti oyuncak ben o ayıyı sinirli bir şekilde fırlattmıştım..neydi acaba bu...CADIARZU
2..bir günde sokagın köşesinde hüzünlü bir şarkı söylüyordum baktım eski erkek arkadaşım yine ablası abisi eşi arabaya doluşmuşlar önümden gectiler..ve eski erkek arkadaşım bana şöyle söyledi gecerken..
unutamam kelimesi ve haha yapmıştı....CADIARZU yani unutmam diyordum ama şimdi gülüyorum hesabı ..?
yorum için teşekkürler şimdiden tatlım..
^
iki rüyanda buna yorumlanir
eski sevgilinin esiyle arasinda tatsizlik var derim
dogru anladiysamboshayallersmile
ikiside aynı kapıya çıkıyor yane öylemi...
iyi de canım benle ne ilgisi var ki bunu ..CADIARZU:uhm: sence..
sana maglum olmus olabilir
evet ikiside benzer rüyallar
canim erik birinin hamile haberidir
2 senedir bekliyorum...
hamilemi kalacam acaba
çok sağol canım
bende rüyamda rahmetli babacımı gördüm en küçük kardeşime sarılarak ben ölmedim bakın 57 yaşında geri geldim diodu..
rüyaydı ama gerçek gibiydi.
hayr olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?