Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

dogru diyorsun
ruh haline tabi bilemeyiz opuyorumnanaktan
rüydan rüyaya yorum degisebilr
benimkisi biraz cisimleri anlamlarini kendimce yorumlamak bide his..yerimseniben

sana cazip gelen kabul edecegin birseyin ,bir teklifin bir isin vs senin icin aslinda yarar salamiyacagini gösterir ve böyle bir durumdan son anda sikintiya düsmekten kurtulacaksin

sana cazip gelen kabul edecegin birseyin ,bir teklifin bir isin vs senin icin aslinda yarar salamiyacagini gösterir ve böyle bir durumdan son anda sikintiya düsmekten kurtulacaksin

kaygılıyım doğru ve şu aralar eşimin işiyle ilgili uzun zamandır sürüncemede olan bir haberi bekliyorum inşallah olumlu haber alırızı diye ??? bununl mı ilgili acaba yada biz buna yoralımmı öyle olsun ne dersiniz

sen istiyorsan öyle olsun canim

kaygilarin oldugunu bizim arkadas demisti sana
herneyse
Insallah hayirli ise olsun

sen istiyorsan öyle olsun canim

kaygilarin oldugunu bizim arkadas demisti sana
herneyse
Insallah hayirli ise olsun

tatlım bende çıkcam,ama bak kaygı endişe,kaçması muhametemel birşey,yanı bunu demek istedim hanı tren,eğer bak rüyaların tersıne ise öle yor,anladınmı demek istediğimi,yanı birşey kaçarsa giderse ,rüyalarında tersıne çıkıyorsa hanı ağlarsam gülerim hesbını sen buna göre yor,olurmu tatlım,dua et,iş olmasada bilki allahın ayarladığı birşey var,unutma HZ ALLAH herşeyı ayarlar,bnım meşhur lafım..

eftelyasu kullanıcısından alıntı
kaygılıyım doğru ve şu aralar eşimin işiyle ilgili uzun zamandır sürüncemede olan bir haberi bekliyorum inşallah olumlu haber alırızı diye ??? bununl mı ilgili acaba yada biz buna yoralımmı öyle olsun ne dersiniz

endulus34 den sana
cevap

tatlım bende çıkcam,ama bak kaygı endişe,kaçması muhametemel birşey,yanı bunu demek istedim hanı tren,eğer bak rüyaların tersıne ise öle yor,anladınmı demek istediğimi,yanı birşey kaçarsa giderse ,rüyalarında tersıne çıkıyorsa hanı ağlarsam gülerim hesbını sen buna göre yor,olurmu tatlım,dua et,iş olmasada bilki allahın ayarladığı birşey var,unutma HZ ALLAH herşeyı ayarlar,bnım meşhur lafım..

(bir karisiklik olmus kaydirigubbakcemile3)

seninkadar olmasada fena yorum yapmam canımdur bende senin rüyanı yorumlayayım senin inşallah hiç beklemediğin bir anda hamileliğin olacak hatta regli gecikmesi dediğin ve hiç umadığın bir anda olacak hasretin bitecek inşallah birde bebek gelince dünyaya çok büyük bereket gelecek haneye kız bebek beklenmedik misafirdir anneye buda benim yorumum umarım yorumumu beğenirsin eşim dostum yorumlarımdan memnun kalırlar sanada içimden geldi böyle yorumlamak emin ol çıkar arkadaşım yeterki rabbimden inanarak iste hazinesinde boldur sanada ve tüm evlat hasretiyle yananlarada verir seni çok öpüyorum:ecrin_bebek:

agzin bal yesin emi :icecream:
Alllah razi olsun canim ya varya o kadar mutlu oldum ki agzim kulaklarimda okudum
INSALLAH ya biter bu hasret cooookkkkkk tesekkürrrr ederim
bu muhtesem yorumuna
Allah tutdugunu altin etsin:lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:

merhabalar canım:)

1.bugün rüyamda yine o konuşmadıgım gecen bahsettiğim kıs arkadaşımı gördüm..sokakta..
gün bayram günüymüş...neyse benim yanıma geliyor..konuşmaya başlıyoruz tam..evden çagırıyorlar onu bakkala gidyor kola alıyor..eve bırakıyor..bana da kola getiriyor.elinde..her zamanki gibi yine eli açık tabi..:) sokaktayız işte..benim annem namaz kılıyor..bu arkadaşımda annemin seccadesinde namaz kılıyor.dur kıs diyorum annem namazını bitirsin önce gölge gibi öyle kılınmaz diyorum.neyse bir anda diger köşede oluyorum..işyerinin müdürü bi kaç kızız yine..bir adam bıçak elinde kim ona karşılık verirse öldürcek..ben karşılık veriyorum konuşuyorum..elime bıçak dayıyor..ben de güç uyguluyorum..elime bişey olmuyor..ama bıçak demirinde elimin ugraşma izleri oluyor neyse kaçıyoruz biz.bu silah elinde polis arabası görüyoruz yardım istiyoruz..adamı vuruyorlar biz yerlerde gizleniyoruz aman birni vurmasın diye..sonra adamı uyutup polis arbalarıyla ondan kurtuluyoruz..
ilginç ve korkutucu bir rüyaydı... :bbo:
ne uzun bir rüya görmüşüm be..kaydirigubbakcemile3 yorum için teşekkkürler şimdiden..a.s.

2.aşkım rüyasında birinin eline çeyrek altın vermiş..yere düşmüş almış vermiş.

günaydin
rüyamda anayoldayim ortadaki seritte bir adamla duruyorum yan yana cizginin üzerinde duruyoruzki arabalar gecerken bize carpmasin diye,cok suratli geciyolar cünkü,ben sürekli arabalarin önüne kosuyorum o beni zorla cekip yanina aliyor arabalarin bitip öyle gecmemizi söylüyor sürekli

Son düzenleme:

rica ederim canım ama inan seni mutlu günler bekliyor askında senin ile ilgili hislerim var ama biraz daha bekliyorum iyice netleşsin diye ben rüyalarıma çok inanırım inşallah senide rüyamda görürüm hiç bir şey için üzülme olurmu sanki biraz üzgünsün gibi geliyor bana kimsenin seni kırmasına üzmesine izin verme canım bu benim şimdilik his ettiğim seni çok öpüyorum

silah bicak vs haberdir tez vakte
arkadasin suan bir bocalama devrinde sikintilari var bir adim atmak istiyor ama adimi hangi yöne atavcagini bilemiyor henüz ama dogru yolu bulmaya calisiyor tövbe edip sonunda sikintilarindan kurtulacak ama sana cok ihtiyac duyuyor (bi arasan onu )

ikinci rüyan
birinle sikintisi paylasabilir

teşekkürler yorum için tatlım agzına saglık canım benim Şeniz

Son düzenleme:

hayir olsun
birinci rüyan

icinde bir huzursuzluk var kendine hayatina bir yön vermeye bir anlam kazandirmaya calisacaksin ve birinin destegile bunu basaracaksin

ikinci rüyan

yarim kalan yasanmamis biseylerin icinde bilinc altind yer etdigi icin zaman zaman rüyalarimizda bu tür rüyallari görebiliriz

bide birileri bizi yogun bisekilde düsündügündede görebiliriz

ayriyatden herzman derim evliliginde huzursuz yeteri kadar ilgi olmadigina heyecan bitip evlilik monotonlasdiginda (bu esini sevip sevmemekle bir baglantisi yok)
bu tür rüyallar görülür

teşekkürler yorum için tatlım agzına saglık canım benim Şeniz

canim bazen hic birsey göründügü gibi olmayabilir yani arkadasin hala o haytini sürdürüyor olabilir ama icinde rahat degil
birseyleri degistirmek bazen kolay olmayabilir heleki yaninda gercek bir dostu olmayinca
önünü göremiyebilir

haber dedimya bu haber iyi veya kötü olabilir
biraz sikintili bir haberde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…