- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
bak hayatım avrupada insnaları psikianlızde rüyaları ile tedavi ediyorlar,net cisimleri yorabilirm,ama kişinin ruh halını bilmek lazımki,ilişkiyi kurabilesin..ben herkesin rüyaları ile haşır neşir olup gözlemlemesınden yanayım..birde hayırlı kişilere anlatmak tabi..
hanı hz ebubekire gelmiş biri 70 yaprak aldım nedir demiş(sen bir günah işlicen cezası 70 kötek olcak demiş)ve olmuş
aradan bir zaman sonra 70 yaprak almış(hz.ebubekir bir iş yapcan 70 altın kazancan demiş)ve olmuş
adam sormuş ya bubekir geçen böle dedin,şimdi böle,nasıl olur?
hz.ebubekir demişki...o zaman mevsim sonbahardı,şimdi ilkbahar..
işin sırrı burda yanı
benim rüyam yorumlayacak yokmu((
merhabalar
bende rüyamda Kayserideymişim daha önceden gittim ama hiç bilmiyormuşum gibi bir araca tren yada başka bir şeydi hatırlamıyorum ona yetişmeye çalışıyorduk çok iyi bir pazarı varmış oraya gitmek için ama yetişemiyoruz bir sonraki seferde bize saat olarak uymuyor bizde geri dönüyoruz tarihi bir yoldan geçiyorum orda uyandım hayrolur inşallah yorumlayabilen varmı???
sana cazip gelen kabul edecegin birseyin ,bir teklifin bir isin vs senin icin aslinda yarar salamiyacagini gösterir ve böyle bir durumdan son anda sikintiya düsmekten kurtulacaksin
kaygılıyım doğru ve şu aralar eşimin işiyle ilgili uzun zamandır sürüncemede olan bir haberi bekliyorum inşallah olumlu haber alırızı diye ??? bununl mı ilgili acaba yada biz buna yoralımmı öyle olsun ne dersiniz
sen istiyorsan öyle olsun canim
kaygilarin oldugunu bizim arkadas demisti sana
herneyse
Insallah hayirli ise olsun
rica ederim canim bende zevkle okuyup yorumluyorum sadce sikinitli rüyallarda biraz zorlaniyorum cok kötü yorum yapmamak icin:bbo:
ya bende az önce yarim saatlik bir uykuya dalmisim cok yorgundum diye
rüyamda ablamin bir kiz bebegi varmis göya ve onu kucagima almisim bir bakiyorum altini doldurmus ama nerdeyse tasacak
daha sonra o bebekle koyununda öylece uzaniyorum o uyuyor bende onu serediyorum öyle tatli bir bebekdiki onun kokluyorum yavasca öpüyorum uyanmasin diye bide icimde öyle bir hasretle buruk bir üzüntüyle bebege bakip allahim ne tatli bir bebek keske benim olsaydi diye icimde allaha dua ediyorum allahim bana bir bebek nasip nolur diye:gitme9 senedir bebis özlemindeyim)
seninkadar olmasada fena yorum yapmam canımdur bende senin rüyanı yorumlayayım senin inşallah hiç beklemediğin bir anda hamileliğin olacak hatta regli gecikmesi dediğin ve hiç umadığın bir anda olacak hasretin bitecek inşallah birde bebek gelince dünyaya çok büyük bereket gelecek haneye kız bebek beklenmedik misafirdir anneye buda benim yorumum umarım yorumumu beğenirsin eşim dostum yorumlarımdan memnun kalırlar sanada içimden geldi böyle yorumlamak emin ol çıkar arkadaşım yeterki rabbimden inanarak iste hazinesinde boldur sanada ve tüm evlat hasretiyle yananlarada verir seni çok öpüyorum:ecrin_bebek:
geldiiimmm
evet canim erek bebek sevindir iyi haberdir
hamilelikde olabilir
birde haytindaki varsa eger bütün olumsuzlulari atip kendini arindiracaksin
rüyadaki cocuk bebek cogu zamanda cok güzle yeni baslangiclara isaret eder hihoyyyt
agzin bal yesin emi :icecream:
Alllah razi olsun canim ya varya o kadar mutlu oldum ki agzim kulaklarimda okudum
INSALLAH ya biter bu hasret cooookkkkkk tesekkürrrr ederim
bu muhtesem yorumuna
Allah tutdugunu altin etsin:lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:
merhabalar canım:)
1.bugün rüyamda yine o konuşmadıgım gecen bahsettiğim kıs arkadaşımı gördüm..sokakta..
gün bayram günüymüş...neyse benim yanıma geliyor..konuşmaya başlıyoruz tam..evden çagırıyorlar onu bakkala gidyor kola alıyor..eve bırakıyor..bana da kola getiriyor.elinde..her zamanki gibi yine eli açık tabi..:) sokaktayız işte..benim annem namaz kılıyor..bu arkadaşımda annemin seccadesinde namaz kılıyor.dur kıs diyorum annem namazını bitirsin önce gölge gibi öyle kılınmaz diyorum.neyse bir anda diger köşede oluyorum..işyerinin müdürü bi kaç kızız yine..bir adam bıçak elinde kim ona karşılık verirse öldürcek..ben karşılık veriyorum konuşuyorum..elime bıçak dayıyor..ben de güç uyguluyorum..elime bişey olmuyor..ama bıçak demirinde elimin ugraşma izleri oluyor neyse kaçıyoruz biz.bu silah elinde polis arabası görüyoruz yardım istiyoruz..adamı vuruyorlar biz yerlerde gizleniyoruz aman birni vurmasın diye..sonra adamı uyutup polis arbalarıyla ondan kurtuluyoruz..
ilginç ve korkutucu bir rüyaydı... :bbo:
ne uzun bir rüya görmüşüm be..kaydirigubbakcemile3 yorum için teşekkkürler şimdiden..a.s.
2.aşkım rüyasında birinin eline çeyrek altın vermiş..yere düşmüş almış vermiş.
silah bicak vs haberdir tez vakte
arkadasin suan bir bocalama devrinde sikintilari var bir adim atmak istiyor ama adimi hangi yöne atavcagini bilemiyor henüz ama dogru yolu bulmaya calisiyor tövbe edip sonunda sikintilarindan kurtulacak ama sana cok ihtiyac duyuyor (bi arasan onu )
boshayallersmile:gitme: duygusala baglandım şimdi...canım ...boshayallersmile
rüyalarımın yargcıcı oldu bu arkadaşım..canım ya..:bbo:
sahimi diyorsun ya.. görünüşte hiç öyle durmuyor..izlenimime göre..ama beni görünce çok acıklı bakıyor...çok ,ihtiyacı varsa o beni arıyabilir ama tatlım...
gerci bir keresinde..bir insanın karşısındaki uzaak ara oynayınca ister istemez sende atamıyorsun derdi benim için..sen mesafe koyudugun için yaklaşımıyorum demişti ...bir barışmamızda... aklını kullanabilir..aslından bunun benle baglantısı ney canım:Saruboceq:CADIARZU
iyi haber mi peki bıçak silah..
ikinci rüyan
birinle sikintisi paylasabilir
günaydin
rüyamda anayoldayim ortadaki seritte bir adamla duruyorum yan yana cizginin üzerinde duruyoruzki arabalar gecerken bize carpmasin diye,cok suratli geciyolar cünkü,ben sürekli arabalarin önüne kosuyorum o beni zorla cekip yanina aliyor arabalarin bitip öyle gecmemizi söylüyor sürekli
birde bisey soracakdim
ben yillardir senede 5-6 kere hep birini görüyorum rüyamda ,eskiden sevdigim biri ozamanlar platonik bir askdi ama rüyamda tam tersi oluyor,artik biktim bu rüyadan evlendim hala görüyorum bu neden olabilirki bi bilgin varmi?
teşekkürler yorum için tatlım agzına saglık canım benim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?