Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

çok teşekkür ederim cnm..çok iyiisinolumunekankayizsmile

INSALLAH CANIM

evet su an bir boslukta gibi hissediyorum 2 ay evvel isden cikarildim simdide cakili kaldim
sanki elimden bisey gelmiyor faydali olamiyorum diye düsünüyorum
evet bebek icin cok üzülüyorum ANNE olmak ESIMEDE BABALIGI TATDIRMAK ISTIYORUM

insallah yarabbim

sagol canm,ikinci rüyamda evet maddi sikinti veya cocuklar stres felan dedimi bu tür rüyalar görüyorum malesef

yorumlarin icin sagol

mahsumdeğiliz hakkaten çok iyi yorumluyosun...
bi tanecik daha anlatayım dün gördüm bunu....

kayınvalidem bilmediğim bir ev ama kayınvalidemlerin eviymiş .oturmuş siyah yünle çift mil örgü örüyor.
napıyosun sen örgüyü sevmezdin ne örüyosun diyorum.
söylüyor ama ne ördüğünü hatırlamıyorum .
bana da göster bende örim diyorum...ne anlama geliyor caba bu rüya

bazen örgü örmek gizlilik ve merakla yorumlanir
siyah renk kedere yalnizliga ,ayriliga veya kötü habere isaret eder

kaynan icinde kimseye söylemedigin bir sikintisi bir derdi olabilir ve bu sikintisiyla kendince mücadele ediyor edecektir

eger kaynananla aran iyi degilse pek sevmiyorsan kendisini
bu demekdir ki ondan süphe edeceksin bir konuda

eger araniz iyi ise
senin örgü ögrenmek isteyin onun sikintisin paylamak isteyin olabilir

bak bisey daha diyim bu ilaki senin kaynan icin demiyorum ama siyah renk örgü örmek örgüyü ören kisinin büyüyle ilgilendiginide gösterebilir kötükedihüso

[U][B]masum[/U] canım ben o kıs arkadaşımla irtibata gecersem ne degiişir sence...:sm_confused:

ben de çok oldum ama ya kusura bakma tamam mıa.s
[/B]

[U][B]masum[/U] canım ben o kıs arkadaşımla irtibata gecersem ne degiişir sence...:sm_confused:

ben de çok oldum ama ya kusura bakma tamam mıa.s
[/B]

yok canim ne kusuru

ne degisir biliyonmu
öncelikle onunla yüzlesmen onun gercek anlamda neler yasadigini neler hissetdigini örenebilirsin ve bence o sana pisman oldugunu söyliyecek
bu arkadasin ne kadar kötü bir yasantisi olsada seni gecekten seviyor sana düskün ben öyle hissediyorum
bence rüyalarin bosuna degil hele bir kontaga gec bak seninde icin rahatliyacak baktinki degisen bisey yok yine herkes yoluna dersin
ama belki sen onu dogru yola cekeceksen
insan hayatda birtek gercek dostu olmali yeterde artarda onun kimsesi yok etrafindaki insanlar ona can degil oda bunu biliyor
en azindan neyin ne oldugunu kendi gözünle gör onu anlamaya calis sen
belki onun elini tutarak onun hayatina bir yön vermesini saglayarak sevabada girersin

yani benim düsüncelrimbu yönde iyi düsün ama kaybedecek bisey olmiyacak

bacım sneın burcun ne?

canım süpersin..çok iyisin ya..zahmet oldu yorumladın sagol olumunekankayizsmile
daha öncede denedik bu dediklerini ama annem bile diyor şimdi içi temizdi onun başkaları girdi beynine o iyiydi diyor...her neyse.hislerin süper ya...evet beni herkesten hatta annesinden bile çok sevdigini söylerdi..ona yardımcı oldugmu..çok şey ögrettiğimi..
sen beni bıraktın .kötü arkadaşlar bile edindim derdi..daha önce eski erkek arkadaşm ayırmıştı bizi bu sebeple çok üzgündü benden ayrı kaldıgı için..çok deger verirdi..sevgilimden bile çok seviyorum hep bu kelimeyi söylerdi..kaydirigubbakcemile3
aşkıma derdi onun yeri farklı bende derdi benim için..hep dogru yol için konuştum..ya aslında çok kötü şeyler içinde degil.sadece arkadaş ortamı kötüydü onlara auyuyordu...şimdi nasıl bilmiyorum tabi.
bir gün ona dedimki düşene tekme atılmaz...kuyudan çıkarttım el uzatmak gerekr..
hayat bu herkes hata yapar sen bundan sonrasına bak dedim..
evet çok haklsıın falan dedi..ama bir süre sonra degişti tabi..belki zorundaydı bilemiyorum..
mantıklıda konuşuyordu..

şimdi ben yeni evlendim belki beni iyice düşünmeye mi başladı mı ne..CADIARZU

bu olanlardan sonra ona karşı sogudum ..bunu nasıl yapar dedim.ona boşunamı deger verdim dedim..ee dogal olarakta benimde güvenim sarsıldı açıkçası..bu yüzden ..
kapı açmıyorm ona hiç...hayırlısı ne ise o olsun inş..

canım benim çok sagol
Şenizolumunekankayizsmile

:kedi: #

bazi insanlar hayati boyunca hep birilerinin onu yönlendirmesine muhtac dir sürekli bir anne gibi ne yapip ne yapmiyacagini söylemelerini beklerler
(bununda cogu zaman cocuklukta anne baba tarafindan güven asilamasinin eksik oldugundan kaynaklanir)

canim hayirlisi ne diyim sen dogru karari muhakkak vermisindir
merak etdim arkadasin burcu nedir
yay burcu olabilirmi ?
:kedi:

aynen öyle canım ailesiyle sürekli yıllardır kavga içinde idi..her akşm bizdeydi evde mutlu degildi..yatmaya giderdi..

burcu kova sanırım...
şubat 2 kovamı oluyor

aynen öyle canım ailesiyle sürekli yıllardır kavga içinde idi..her akşm bizdeydi evde mutlu degildi..yatmaya giderdi..

burcu kova sanırım...
şubat 2 kovamı oluyor

evet canim kova burcu oluyor

hayret benim tanidigim kovalar kendinden emin dogru karalar alabilen buclardir
ama tabiki yasananlarin insan üzerindeki etkide önemliakannehir

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…