Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

ben yine geldim....:78:....bugün çok karışık rüyalar gördüm.... eşimin ailesiyleymişiz...ben bana ait sepetler,çekmeceler çıkartıyorum.içlerinde meyveler vede değişik şekilli pastalar (bebek patik ,ayakkabı şeklinde)çıkartıp dağıtıyorum...sonra benimle ilgilenen biri varmış doktormuş kadın doğumcu falanmuaveney oluyorum ama o doktor gözüyle bakmıyor:78:ailesi falan hep benimle ilgileniyor...eşimide az çok görüyorum.o kişi ve birkaç kişi daha(eşim ,çocuklarım,o kişinin ailesi)iki araba çiceklerin,çimenlerin içinden (1-2 metre yüksekliğinde)arabayla sahil olan güzel bir yere gidiyoruz..çicekler rengarenk..........beni gelinleri olacak gibi görüyorlar.ama eşimin yanında değil ayrı bir yerde söylüyorlar..ama ben istemiyorum..uzak duruyorum...........................

canım ilgine çok teşekkür ederim: Allah ağzından alsın da gerçeğe dönüştürsün
ibadet konusuna gelince yeni yeni beş vakit namaza başladım dediğin gibi belki onu devam ettirmeme yönelik bir ikazdır

Hoşgeldin.

Bebek patiği-ayakkabısı görmek , hane içine gelecek bir misafirinizin size iyi yönde faydası dokunacağına, pasta olarak görmek ise bu dönemin bereketli geçmesine delalettir.

Çayır çimen ise bugunlerde alacağınız bir haber üzerine, ileriye dönük karar vermeye işarettir..

Evli birine talip çıkması ise eşiyle aralarında yaşanacak hoş sohbete ve günlere delalettir..

Birsen82;

Merhaba Birsencim..

Rüyamı yorumlayabilirsen sevinirim

Mezar gibi bir yerden kos kocaman yılan çıktı,resmen şaha kalktı yılan..

Beni takip etmesinden korktum,gittiğim yere gelecek diye vs

Ben ne kadar korksamda o yılanla karşılaşmadım..Değecek,sokacak diye korksamda hiç birşey olmadı..

Sonra babannem var benim dünya tatlısı..

Onun evindeyiz ama ev değişmiş,kapı değişmiş ve bana anahtar veriyordu..

İki tanesini siz alın gerisini diğer aile üyelerine vereyim diyordu..

Teşekkürler

Merhaba Mydonose

Hayır olsun inşaallah.. Birinin ya yüreğini incitmişsin ya da inciteceksin.. Ayrıca birinin arkasından konuşacagınız bir ortam oluşacak bundan uzak durman üzerine ikaz var.

Anahtarlardan biri ev diğeri bebek inşaallah..Kapının herşeyin değişmesi ise hiç beklemedğin anda bu iki müjdeninde gerçekleşmesine delalet inşaalla rüyan..

Diğer aile biryleri arasında da ev alan olacak ve hamile haberi duyacaksın.. Bu ev girişimi yanılmıyorsam beraber olacak ama burayı tam yorumlayamadım.

merhaba cnm nasılsın...

bugün rüyamda baba tarafımı , anne tarafımı gördüm..bir eglence salonundaydık dügün salonu gibi..her bir grupta santçı vardı aramıza gülben ergen demet vs..karşımda babam vardı ve bana çok içten bir şekilde bakmışrı

yorumlarsan sevinirim

canım ya lütfen ALLAH RIZASI için benım annemın ruyasınıda yorumla
annem ruyasında benı hamıle görmüş kızının kız çoçuğu olacak ismını NUR koyun demişler bu ne demek oluyor benım kafam karıştı :S

Merhaba süper, süperim.

Rüyada sadece babanın sana gülümsemesi tabir olunur; senin yüreğini hoş tutacak bir haber alacaksın, uzun zamandır beklediğn bir müjde-haber olacak bu.

Hayır olsun inşaallah.. Evli misiniz ?

Merhaba süper, süperim.

Rüyada sadece babanın sana gülümsemesi tabir olunur; senin yüreğini hoş tutacak bir haber alacaksın, uzun zamandır beklediğn bir müjde-haber olacak bu.

sagol bebegimm

amin canım amin alalım artık......teşekkür ederim yorumladıgın için..baba görmek hep iyidir zaten ama bana içten bakmıştı .) iyi günler..:81:

Son satırların için hadii inşallah diyorum Birsencim.

İlk satırların çok sakıncalı

İnşallah böyle bir ortam hiç oluşmaz ve bende buna ortak olmam..:44:

Beni uyardığın için mucuk

Her rüyamı güzelliklerle yorumluyorsun,gönlü güzelim benim

Cinsiyet rüyalarını çok yorumlayacak ilmim yok malesef..

Kız mı erkek mi işaret verilmiş bu kısmı anlamadım.. Ama yakında bebek müjdesi verilmiş, ve bu verilen isme riayet etmeniz iyi olur.. Öyle istişarede bulunuyor alimler..

merhaba,

bir dua kitabından dua okudum ve duayı okuyup neyi görmeye niyetlenirseniz görürsünüz diyordu. bende evleneceğim kişiyi görmek istiyorum diye niyetlendim uyudum. rüyamda babamla bi yolda yürüyoruz. babamın elinde bi torba var içinde de altınlar var çakıllı bir yoldayız. yola çakılların arasına dökülmüş altınlar bende topluyorum. ama arsından bi tane de tek taş çıkıyor. aa bu yüzük benim diyorum. alıyorum onu da. rüya böyle bitti.

sonra bi kez daha yattım aynı niyetle bu seferde sevdiğim kişinin ailesi önüme resmen kuyumcuyu getirmiş. kuyumcudaki gibi bileziklerin takılı olduğu rafları eve getirmişler benim seçmem için. yine yoğun olarak altın gördüm ve yine benim için getirtmişler.

dün gece malum hıdrellez nedeniyle tuz yiyip yattık. ben rüya gördüm ama su falan görmedim anlatmak istiyorum.

rüyamda sevdiğim kişinin babasının arabası varmış onu gördüm. içinde babasıyla beraberlermiş. bizde annem babam ablam kendi arabamızdayız. gece yarısı gibi karanlık. yağmur yağıyor. onların arabası lüks ve parıldıyor adeta çok güzel. sonra bizim arabamızı yolda çekiyorlar. birde alakasız bir bebek var rüyada. benim değil. arabayı çektiklerinde bebek bende oluyor ama.

böyle birçok rüya daha gördüm sevdiğimin ailesi vs ile ilgili. onu düşünerek yatmıyorum. hatta aklıma bile gelmiyor geceleri hemen uyurum. yani bilinçaltı olmadığını düşünüyorum..

yorumlarsanız çok sevinirim.

Imm... Bugün gördüm daha bu rüyayı. Çok kötüydü utanarak anlatıcam. Akşam veya gece bi parkta oluyorum yanımda bi adam ( tanımıyorum adamı benden 5-10 yaş büyük.. ) Sonra birden adamla öpüşmeye başlıyoruz bi bakıyoruzki yatak odasındayız adamla resmen ilişkiye giriyorum. Çok kötüydü çok. Resmen gerçek gibiydi sabah kalktım aglamamak için zor tuttum kendimi. Ne demekki bu :S

ayy cok tesekkur ederım...anlamları gercekten güzelmiş, ınsallah hayır olurr hayırlara yorulur.

dun gecekı ruyamdan bıraz korktum sankı ama karar veremedım.

yıne kardesımle ben fatıh semtınde otobusteyız,eve gıdıyormusuz ama fatıh camısının duvarları onunde
genc genc delıkanlılar 18 20 yaslarında her gelen gecene ates edıyolar, taş atıyorlar otobuse. bır sebebı varmış genel olarak ama sebebını bılmıyoruz biz,otobusten ınıp kaçalım dıye bakıyoruz ama heryerı sarmışlar sankı heryerden ates edılıyo taşlar yagıyor neyse kalabalıkla bız kaçıyoruz, mağara gıbı bır yer varmış bırde oraya saklanıyoruz ama orayada ateşler edılıyor tam saklanmışken bırısı bızı goruyor ve ates edıcekken vazgecıyor bız yapmayın falan deyınce bişi yapmıyor dıger grubada soyluyor yapmayınn dıye oyle kalıyoruz orda onlarda onumuzde bulundugumuzyerde sıper alıp 4 5 kişi dısarıya ates edıyorlar neyse sonra bız ordanda bır sekılde cıkıyoruz ve bakırkoy semtıne gıdıyorz orası bızım evımızmıs orda kalıyormusuz, orda çatışma yok her yer sakin bız kardesımle odamıza gecıyoruz yoldada annem babamı goruyoruz sonra odada otururken anlatıyoruz bırbırımıze olayı burda ole bişi yok kurtulduk gıbılerınden, ama bunu der demez o semtede gelıyorlar ve ateşler edılıyor kardesime dıyorumkı yere yat dıyorum yatıyoruz neyse camlar kırılıyor ,mermıler yagıyor duvarları mermiler delıp gecıyor bize bişi olmuyor ama sonrasında duvarı delen mermı kardesımın bacagına gelıcekken ayagını çek dıyorum onu atlatıyoruz fakat 2. gelen mermı benım omuzuma saplanıyor sonrasındada ayagıma gelıyormu gelmıyormu onu hatırlamıyorum ve uyandımm :) fılm gıbıydı yanı:44:
hayır olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…