- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.041
ben yine geldim....:78:....bugün çok karışık rüyalar gördüm.... eşimin ailesiyleymişiz...ben bana ait sepetler,çekmeceler çıkartıyorum.içlerinde meyveler vede değişik şekilli pastalar (bebek patik ,ayakkabı şeklinde)çıkartıp dağıtıyorum...sonra benimle ilgilenen biri varmış doktormuş kadın doğumcu falanmuaveney oluyorum ama o doktor gözüyle bakmıyor:78:ailesi falan hep benimle ilgileniyor...eşimide az çok görüyorum.o kişi ve birkaç kişi daha(eşim ,çocuklarım,o kişinin ailesi)iki araba çiceklerin,çimenlerin içinden (1-2 metre yüksekliğinde)arabayla sahil olan güzel bir yere gidiyoruz..çicekler rengarenk..........beni gelinleri olacak gibi görüyorlar.ama eşimin yanında değil ayrı bir yerde söylüyorlar..ama ben istemiyorum..uzak duruyorum...........................
Birsen82;
Merhaba Birsencim..
Rüyamı yorumlayabilirsen sevinirim
Mezar gibi bir yerden kos kocaman yılan çıktı,resmen şaha kalktı yılan..
Beni takip etmesinden korktum,gittiğim yere gelecek diye vs
Ben ne kadar korksamda o yılanla karşılaşmadım..Değecek,sokacak diye korksamda hiç birşey olmadı..
Sonra babannem var benim dünya tatlısı..
Onun evindeyiz ama ev değişmiş,kapı değişmiş ve bana anahtar veriyordu..
İki tanesini siz alın gerisini diğer aile üyelerine vereyim diyordu..
Teşekkürler
Hoşgeldin.
Bebek patiği-ayakkabısı görmek , hane içine gelecek bir misafirinizin size iyi yönde faydası dokunacağına, pasta olarak görmek ise bu dönemin bereketli geçmesine delalettir.
Çayır çimen ise bugunlerde alacağınız bir haber üzerine, ileriye dönük karar vermeye işarettir..
Evli birine talip çıkması ise eşiyle aralarında yaşanacak hoş sohbete ve günlere delalettir..
merhaba cnm nasılsın...
bugün rüyamda baba tarafımı , anne tarafımı gördüm..bir eglence salonundaydık dügün salonu gibi..her bir grupta santçı vardı aramıza gülben ergen demet vs..karşımda babam vardı ve bana çok içten bir şekilde bakmışrı
yorumlarsan sevinirim
canım ya lütfen ALLAH RIZASI için benım annemın ruyasınıda yorumla
annem ruyasında benı hamıle görmüş kızının kız çoçuğu olacak ismını NUR koyun demişler bu ne demek oluyor benım kafam karıştı :S
Hayır olsun inşaallah.. Evli misiniz ?
Merhaba süper, süperim.
Rüyada sadece babanın sana gülümsemesi tabir olunur; senin yüreğini hoş tutacak bir haber alacaksın, uzun zamandır beklediğn bir müjde-haber olacak bu.
canım ya lütfen ALLAH RIZASI için benım annemın ruyasınıda yorumla
annem ruyasında benı hamıle görmüş kızının kız çoçuğu olacak ismını NUR koyun demişler bu ne demek oluyor benım kafam karıştı :S
Cinsiyet rüyalarını çok yorumlayacak ilmim yok malesef..
Kız mı erkek mi işaret verilmiş bu kısmı anlamadım.. Ama yakında bebek müjdesi verilmiş, ve bu verilen isme riayet etmeniz iyi olur.. Öyle istişarede bulunuyor alimler..
Hayır olsun inşaallah.. Evet çok çok güzel bir rüya görmüşsünüz..
Rüyada fidan görmek , yakında çok mutlu olacağınız bir evliliğe ve memnun olacagınız bir nesle delalettir..
Rüyada beyaz at görmek, zenginliğin, bolluğun,
mevki yüksekliğinin ve kalbin huzurunu verecek hayat arkadaşına delalettir.
Gelinlik ile emlakçıyı yan yana görmeniz ise yakın zamanda alacağınız bir eve delalettir..
Ya alacaksınız ya da biri tarafından alınacak..
Hayır olsun inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?