- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.001
Merhaba,
ben ölülerle bir büyük masada oturuyordum ve Yemek bakiyorduk karttan.
Ne anlami var acaba bu rüyanin?
cünkü rüyalarim cok gerceklesiyor.
İnternetteki yorumlara baktım ama beni pek tatmıin etmedi kızlar
Ben böceklerden çok korkarım en başta onu belirteyim.. Odamızın penceresine de tel taktık yurtta kalıyorum..
Rüyamda odanın penceresi açıkken arı sesleri geliyor tel olmasına rağmen geriliyorum ve pencereyi kapatmaya gidiyorum karaltı halinde de arıları görüyorum sonra tam pencereyi kapatırken üzerime bir böcek yapışıyor pencereyi kapatıyorum ama bu nasıl içeri girdi diye düşünüyorum helikopter böceğine benzetiyorum ama üzerimden korkuyla silkeleyince solucan? ve o solucan sürekli uzuyor ama rüyamda yaşadığım korku gerçek gibi çok hızlı hareket ediyor ve sürekli kaçıyorum... Yurt görevlilerini çağırıp odadan çıkıyorum sonra solucanı tekrar odamın dışındaki bir kağıt yığını arasında gördüm odamın dışında öyle bir kağıt yığını yok ama sanki yırtılıp yırtılıp atılmışlar kapımın önüne..
Beyaz bir avuç boyu kadar ve şişman ama çok hızlı hareket ediyordu.. Saldırgan bir solucan... Ve burası çok netti gerçek gibi..
Umarım burdan açıklayıcı bir şeyler çıkarÇok korktum..
Peki arıların vızıltısını duymam ne anlama geliyor acaba:44:
Son zamanlarda gördüğüm bütün rüyalar gerçekmiş gibi hissediyorum yani o anki duyguları gerçekten yaşıyorum sanki...
Son bir kaç gündür erkek arkadaşımı görüyordum mesela bana sarılıyor uyuyoruz ama o içimdeki mutluluk ona dokunmanın verdiği huzur gerçek gibiydi sanki...
selam canım eşim dün bi rüya görmüş çok etkılenmiş bana anlattı yorumlarsan sevınırım
rüyasında uçağa binecekmiş bir yere gitmek için, hani bavulları koyduğumuz bant varya oraya oturmuş cihazdan geçerken sen uçağa binemezsin çünkü hastasın demişler o korkuyla bekliyordum binmem lazım mutlaka diye yalvarıyordum diyo ama kesınlıkle olmaz hastasın sen diyorlarmış, sonunda bindim mi binemedim mi hatırlayamıyorum diyor
hayır olur inşallah
yaa kızlar dün rüyamda ikiz bebeklerim olmuştu 1 kız 1erkek.bende bebegim olsun die ugraşıyorum yıllardır zaten.yatagımın üzerinde yatıyodum bebişlerimde yanımdaydı çok mutluydum.inş bu ay hamile kalırım nolurrrrrrrrrrrr ALLAHIMMMM gerçek olsun bunlar.lütfennnnnnnnnnnn
Hayır olsun inşaallah.. Evli misiniz bilmiyorum ama yakın zamanda hamilelik haberi alıyorsunuz.. Eğer evli değilseniz çevrenizde bunu hasretle bekleyen bir kişinin hamilelik müjdesini alıyorsunuz..Fakat rüyaya göre bu sizin bebeğiniz sanki..
Birsennncimmm, yeni gordum yorumunu...
Nerdeyse 15 gun once yazmistim ruyami, unutmusum sonradan, simdi ya ben ruyami yazmistim buraya yorumlanmis mi diye butun sayfalari dolastim..
Evliyim... Ve bebek istiyorum... Insallah cikar yorumunnn...
Yorumun icin tesekkur ederim canim...
inş olur canım.rüyan kaçıncı sayfada merak ettim dogrusu:26:
inş olur canım.rüyan kaçıncı sayfada merak ettim dogrusu:26:
Duygusal boşluklar ve özlemler ile beynimiz bu oyunları bizlere oynuyor.. Bilinç altı olduğunu düşünün ve sizi üzmesine izin vermeyin rüyalarınızın.
Arı vızıltısı duymak sizin rüyanıza göre bir yerden haber beklemeğe delalettir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?