Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Merhaba,
ben ölülerle bir büyük masada oturuyordum ve Yemek bakiyorduk karttan.
Ne anlami var acaba bu rüyanin?
cünkü rüyalarim cok gerceklesiyor.

Merhaba,
ben ölülerle bir büyük masada oturuyordum ve Yemek bakiyorduk karttan.
Ne anlami var acaba bu rüyanin?
cünkü rüyalarim cok gerceklesiyor.

Hayır olsun inşaallah. Rüyada ölülerle bir masada oturmak uzak ve hayırlı bir yolculuğa delalettir..

Malasef karta bakmanın neye işaret olduğunu bilmiyorum.

İnternetteki yorumlara baktım ama beni pek tatmıin etmedi kızlar

Ben böceklerden çok korkarım en başta onu belirteyim.. Odamızın penceresine de tel taktık yurtta kalıyorum..

Rüyamda odanın penceresi açıkken arı sesleri geliyor tel olmasına rağmen geriliyorum ve pencereyi kapatmaya gidiyorum karaltı halinde de arıları görüyorum sonra tam pencereyi kapatırken üzerime bir böcek yapışıyor pencereyi kapatıyorum ama bu nasıl içeri girdi diye düşünüyorum helikopter böceğine benzetiyorum ama üzerimden korkuyla silkeleyince solucan? ve o solucan sürekli uzuyor ama rüyamda yaşadığım korku gerçek gibi çok hızlı hareket ediyor ve sürekli kaçıyorum... Yurt görevlilerini çağırıp odadan çıkıyorum sonra solucanı tekrar odamın dışındaki bir kağıt yığını arasında gördüm odamın dışında öyle bir kağıt yığını yok ama sanki yırtılıp yırtılıp atılmışlar kapımın önüne..
Beyaz bir avuç boyu kadar ve şişman ama çok hızlı hareket ediyordu.. Saldırgan bir solucan... Ve burası çok netti gerçek gibi..

Umarım burdan açıklayıcı bir şeyler çıkar Çok korktum..

Eski sayfalar arasında buna benzer bir rüya daha okumuştum sanki, kimin rüyası olduğunu hatırlayamadım.. İnternetten rüya yorumuna bakılmasına karşıyım zaten.. Tam bir felaket tellalliği yapıyorlar.

Hayır olsun inşaallah.. Rüyada solucan görmek çok fazla hayırlı işaretlerle tabir olunur.

Üzerinize bir solucan yapışması , bakmakla yükümlü olduğunuz bir kişinin hayatınızda olduğu-olacağına işarettir.. Çok hızlı hareket etmesi, çabucak çözülecek bir sıkıntıya, bundan korkarak kaçmanız sizi üzecek bir söze, bir başkasının yardımıyla dışarıya atmanız,elinize geçecek bir paraya , sonra tekrar kapınızın önünde görmek ,bekar ise rüya sahibi hayırlı bir kısmete, evli ise hamileliğe delalettir.

Peki arıların vızıltısını duymam ne anlama geliyor acaba:44:

Son zamanlarda gördüğüm bütün rüyalar gerçekmiş gibi hissediyorum yani o anki duyguları gerçekten yaşıyorum sanki...

Son bir kaç gündür erkek arkadaşımı görüyordum mesela bana sarılıyor uyuyoruz ama o içimdeki mutluluk ona dokunmanın verdiği huzur gerçek gibiydi sanki...

Duygusal boşluklar ve özlemler ile beynimiz bu oyunları bizlere oynuyor.. Bilinç altı olduğunu düşünün ve sizi üzmesine izin vermeyin rüyalarınızın.

Arı vızıltısı duymak sizin rüyanıza göre bir yerden haber beklemeğe delalettir..

Son düzenleme:
selam canım eşim dün bi rüya görmüş çok etkılenmiş bana anlattı yorumlarsan sevınırım

rüyasında uçağa binecekmiş bir yere gitmek için, hani bavulları koyduğumuz bant varya oraya oturmuş cihazdan geçerken sen uçağa binemezsin çünkü hastasın demişler o korkuyla bekliyordum binmem lazım mutlaka diye yalvarıyordum diyo ama kesınlıkle olmaz hastasın sen diyorlarmış, sonunda bindim mi binemedim mi hatırlayamıyorum diyor

hayır olur inşallah

Merhaba

Hayır olsun inşaallah. Eşinizin rüyasına göre uçağa binmek için hazırlanmak hayatında önemli bazı değişiklikler yapma kararına işarettir..

Hasta olduğunu görmek ise sıhhat bulmaya, sıkıntılı bir konunun düzenli bir şekilde çözülmesine,
borçlar varsa o dönem içerisinde kolaylıkla ödenmesine ve iş konusunda yeni ataklara delalettir.

Son düzenleme:
yaa kızlar dün rüyamda ikiz bebeklerim olmuştu 1 kız 1erkek.bende bebegim olsun die ugraşıyorum yıllardır zaten.yatagımın üzerinde yatıyodum bebişlerimde yanımdaydı çok mutluydum.inş bu ay hamile kalırım nolurrrrrrrrrrrr ALLAHIMMMM gerçek olsun bunlar.lütfennnnnnnnnnnn

Amiiiinn..

canım geçen günde rüyamda eşim bana gümüş yüzük almış ama ben önce pek beyenmedim eşime deiştirelim diyorum aldıgı yüzükçüye götrüyo beni.bende deiştirmekten vazgeçiyorum çünkü ordakiler hep sahte.gümüş deiller satıcı adam fiyatını söylüyo.sonra yüzüyümü takıp çıkıyorum ordan.ama yüzük ince biraz zaten önce begenmememn sebebide bu.bi ara eşimin parmagında gördüm ama çıkardım parmagından kendime taktım.şimdiden tşk

Birsennncimmm, yeni gordum yorumunu...
Nerdeyse 15 gun once yazmistim ruyami, unutmusum sonradan , simdi ya ben ruyami yazmistim buraya yorumlanmis mi diye butun sayfalari dolastim..

Evliyim... Ve bebek istiyorum... Insallah cikar yorumunnn...
Yorumun icin tesekkur ederim canim...

inş olur canım.rüyan kaçıncı sayfada merak ettim dogrusu:26:

selam birsen dikat ettim de herkes rüyasında bebek göruyo bende bugün rüyamda bebek gördüm rüyamda bir şey arıyodum sonra bir yerde bir adam kucağıma bebek verdi çocuk o kadar tatlıydı ki cinsiyetini bilmiyorum bana gülümsüyodu bu aralar hep rüyamda bebek göryorum geçende de yeni doğmuş bir bebek gördüm yine tam yeni doğmuş bebek gibiydi
bu arada herkesi Hıırellezi kutlu duaları kabul olsun

kayınbabam rüyasında benimle birlikte kendi kardeşlerinin evindeki kasayı açıp içindeki altınları poşetlere koydugumuzu görmüş.hırsızlık yapıyomuşuz ikimiz.evinde hırsızlık yaptıgımız amcamlarlada aradmız 1 2 yıldır limoni yaniii.acil cevap bekliyorumm.merak ediyorumm:18::18::18::18:

Yeni gördüm cevabını canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…