- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.021
Hayır olsun. Rojdaaa, bebek büyük müjde demektir.. Kız çocuğu görmek, sıkıntılardan kurtulup bolluk içinde dönem yaşamaya, erkek çocuğu görmek, müjdeye delalettir.
Rüyanızda doğum anını hatırlamanız ise, bu dönem içerisinde yaşanılan tüm sıkıntıların sona ermesi demektir..Eğer sancıyı hatırlıyorsanız bu sıkıntılardan sonra ardı ardına müjdelere işarettir rüyanız.
canım geçen günde rüyamda eşim bana gümüş yüzük almış ama ben önce pek beyenmedim eşime deiştirelim diyorum aldıgı yüzükçüye götrüyo beni.bende deiştirmekten vazgeçiyorum çünkü ordakiler hep sahte.gümüş deiller satıcı adam fiyatını söylüyo.sonra yüzüyümü takıp çıkıyorum ordan.ama yüzük ince biraz zaten önce begenmememn sebebide bu.bi ara eşimin parmagında gördüm ama çıkardım parmagından kendime taktım.şimdiden tşk
Ben bir ara bir kaç kez hemde uçak görüyordum havada ama düşüyordu uçak yakınıma ??
selam birsen dikat ettim de herkes rüyasında bebek göruyo bende bugün rüyamda bebek gördüm rüyamda bir şey arıyodum sonra bir yerde bir adam kucağıma bebek verdi çocuk o kadar tatlıydı ki cinsiyetini bilmiyorum bana gülümsüyodu bu aralar hep rüyamda bebek göryorum geçende de yeni doğmuş bir bebek gördüm yine tam yeni doğmuş bebek gibiydi
bu arada herkesi Hıırellezi kutlu duaları kabul olsun
kayınbabam rüyasında benimle birlikte kendi kardeşlerinin evindeki kasayı açıp içindeki altınları poşetlere koydugumuzu görmüş.hırsızlık yapıyomuşuz ikimiz.evinde hırsızlık yaptıgımız amcamlarlada aradmız 1 2 yıldır limoni yaniii.acil cevap bekliyorumm.merak ediyorumm:18::18::18::18:
annemin rüyasınıda yorarmısınız beni görmüş eski bi evin içindeymişim o evi temizlettiriyomuşum kapıda 2-3 tane erkek çocuk varmış onlara evin pisliğini attırıyomuşum ben
yanlız son bir aydır ben 2 kez evle alakalı rüya gördüm annemde ev gördü komşumuzda benim niyetime yatınca oda eski oturduğu evlerini görmüş
bu evler ne anlama geliyo acaba sürekli ev görüyoruz
Rüyada uçak görmek hayatınızda bazı değişiklikler yapma isteğidir.Mertebe olarak yükselmeyedelalettir.Yakınınıza düştüğünü görmeniz ise bu durumun bazı nedenlerden dolayı ertelendiğini- olmadığını gösterir.
Hayır olsun inşaallah.
birsencim rüyamda eski kırgın olduğum bir arkadaşımı gördüm.onunla ortak ortamlarımız varmış karşılaşıyoruz.ortam bayağı kalabalık büyük bir ev,kapıda bir sürü ayakkabı var.ben kendi ayakkabılarımı alıp gitmek istiyorum(2-3 ayakkabım varmış).ama beni birileri görüp içeri alıyor.sanki parti falan varmış...diyorumki sizler gençsiniz ben girmeyeyim (29 yaşındayım)ama ısrar ediyorlar....danslar ediyoruz kalabalık bayağı o arkadaşım bana sürekli gülüp bana yanaşmak istiyor(bayan)ama ben uzak duruyorum....sonra büyük evde başkalarıyla yalnız kalıyoruz evde geziyorum.2-3 katlı falan yalı gibi.ama biri geliyor ben abar topar kaçıyorum....bayağı karışıktı hatırladıklarım bunlardı...........çok teşekkürler................
bugün rüyamda köy köy geziyomuşum başka şehirlerin köylerini yanıumda da postacı var bisikletli.postacıyla birlikte geziyoruz.bi karadenizin bi köyünü görüyorum bi doğuda bi yer.ama o kadar güzel ki trabzondu sanırım.böyle kartpostallardaki gibiydi yeşiller falan sonra göl vardı ama suyu o kadar temizdi ki,şeffaf nerdyse cam gibi dibi gözüküyodu,sonra suya düştm ben bi karış su anca varmış ama annem korkmuş oda atlamış peşimden bişi olmadı sonrada uyandım ama güzel bi rüyaydı:97:
Hayır olsun inşaallah..Evet kesinlikle çok güzel bir rüya..Müjde, ferahlama, güzel haberler, iyi kararlar, iş, hayırlı para v.s ile tabir olunur bu rüya.
Rüyada postacı görmek hane içine tanışmak isteyen insanların geleceğine delalettir..
Hayır olsun inşaallah..
Genelde ev rüyaları özenli olunması gerekilen rüyalardandır.. Bir hayırlı ya da üzüntülü işaret olması muhtemeldir.
Erkek çocuk müjdedir..Eski evi temizlemeniz ise dönem içerisinde ve geçmiş birikimle oluşan sıkıntılarınızdan kurtulma kararı almanıza ve müjdeyle sonuçlanmasına delalettir bu kararınızın.
Birde devamlı ev gören hane halkı varsa, o hanede düğün olur yahut mali değeri yüksek bir mülk edinirler.
Hayır olsun inşaallah.Büyük bir evde gezmek, şuan bulunduğunuz dönem içerisinde yaşadıklarınızdan farklı bir durum yaşamaya ve ferahlamaya delalettir.
Ayakkabı dilek-murattır.. Bir kaç isteğiniz var ve bunlar için zamana gerek olduğuna dair işaret var rüyanızda.
Rüyada küs olduğunuz birini görmek sizin rüyanıza göre sizi üzen bir insanın gönlünüzü alma çabasıdır.. Bir hediye alacaksınız.
MERHABALAR
Hayır olsun rüyam guzeldı ama kısa sürdüanlamı ne demek acaba
şimdi ben ve kız kardesım onların işyerıyle bırlıkte, adalara gezi varmış oraya gıtmek için mahalle arasında genış bır caddede araca bınıyoruz ama ben gıtmıycekmısım, kardesımı bırakmak için gelmişim araca bınıyoruz ben bellı bır durakta inicekmişim onlar devam edıceklermış, sol tarafta guzel gorunmumlu evlerın onunde bıraz yokus yerde yenı yenı agac fıdanları dıkılmış, aa ne guzel olmuşlar falan dıye içimden gecırıyorum onlarıda yıne kardesım ve iş arkadaşları onceden gelıp dıkmışler.ama biz devam edıyoruz sonra sağ taraftada bırsuru 10 20 den fazla fayton var hepsıde cok guzel suslenmış ve yenıymış hepsındede beyaz atlar var ama bakımlı atlar hepsı beyazz, onların karsısındada sol yamacta ufak merdıvenle cıkılan bır kulube var orasıda emlakcıymıs ve kapısındada gelınlıklı tanımadıgım guzel bır kız, yanındada emlakcı kadın var atları ızlıyorlardı ben atlara bayılıyorum cok hoşuma gıtmıs gıdınceye kadar gozlerımı alamıyorum işte boyle oof oof..sonrada uyandım
guzel bır ruyaydıı hayır olsun nedemek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?