Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

annemin rüyasınıda yorarmısınız beni görmüş eski bi evin içindeymişim o evi temizlettiriyomuşum kapıda 2-3 tane erkek çocuk varmış onlara evin pisliğini attırıyomuşum ben

yanlız son bir aydır ben 2 kez evle alakalı rüya gördüm annemde ev gördü komşumuzda benim niyetime yatınca oda eski oturduğu evlerini görmüş
bu evler ne anlama geliyo acaba sürekli ev görüyoruz

birsencim rüyamda eski kırgın olduğum bir arkadaşımı gördüm.onunla ortak ortamlarımız varmış karşılaşıyoruz.ortam bayağı kalabalık büyük bir ev,kapıda bir sürü ayakkabı var.ben kendi ayakkabılarımı alıp gitmek istiyorum(2-3 ayakkabım varmış).ama beni birileri görüp içeri alıyor.sanki parti falan varmış...diyorumki sizler gençsiniz ben girmeyeyim (29 yaşındayım)ama ısrar ediyorlar....danslar ediyoruz kalabalık bayağı o arkadaşım bana sürekli gülüp bana yanaşmak istiyor(bayan)ama ben uzak duruyorum....sonra büyük evde başkalarıyla yalnız kalıyoruz evde geziyorum.2-3 katlı falan yalı gibi.ama biri geliyor ben abar topar kaçıyorum....bayağı karışıktı hatırladıklarım bunlardı...........çok teşekkürler................

Son düzenleme:

azınnn baaal olsunnnn inşllhhhhhhhhhhhhhhh

Hayır olsun..Gümüş yüzük çok sayıda hayırla tabir olunuyor..Hastalık varsa şifa bulmaya, evliyse çok güzel bir bebeğe, değilse çok huzurlu olacagı bir evliliğe delalettir.

Eğer yüzük ince ve beğenmediyseniz yolunda gitmeyen bazı durumlarınızın olduğuna-olacağına işarettir. Eşinizle ilgili kaygılarınız doğabilir.Bu durumun şüphe olduğuna dair işaretler var.. Eşiniz bir durumdan dolayı size kırılıyor. Onun yaptığıyla siz iki kat kırılıyorsunuz.Sonrasında huzurla tatlıya bağlıyorsunuz.. Yüzüklerin değişimi buna delalet.

Ben bir ara bir kaç kez hemde uçak görüyordum havada ama düşüyordu uçak yakınıma ??

Rüyada uçak görmek hayatınızda bazı değişiklikler yapma isteğidir.Mertebe olarak yükselmeyedelalettir.Yakınınıza düştüğünü görmeniz ise bu durumun bazı nedenlerden dolayı ertelendiğini- olmadığını gösterir.

Hayır olsun inşaallah.

Hayır olsun inşaallah..Büyük ve çok istediğiniz bir müjdeniz gerçekleşecek.

bugün rüyamda köy köy geziyomuşum başka şehirlerin köylerini yanıumda da postacı var bisikletli.postacıyla birlikte geziyoruz.bi karadenizin bi köyünü görüyorum bi doğuda bi yer.ama o kadar güzel ki trabzondu sanırım.böyle kartpostallardaki gibiydi yeşiller falan sonra göl vardı ama suyu o kadar temizdi ki,şeffaf nerdyse cam gibi dibi gözüküyodu,sonra suya düştm ben bi karış su anca varmış ama annem korkmuş oda atlamış peşimden bişi olmadı sonrada uyandım ama güzel bi rüyaydı:97:

Tam genel anlamda yorumlayadım; ayrı ayrı olarak ; Rüyada hırsızlık yapmak ani gelecek paraya, altın görmek uzak bir yolculuğa( bazı tabirciler mekke yolcuğu diye istişarede bulunuyorlar) başkasının evinden o altını çaldığınızı görmek ise onların hane içinde olabilecek bir sırrı öğrenme yahut kalabalık bir nedenden dolayı ziyaret etmenizdir..

Hayır olsun inşaallah.

Son düzenleme:

Hayır olsun inşaallah..

Genelde ev rüyaları özenli olunması gerekilen rüyalardandır.. Bir hayırlı ya da üzüntülü işaret olması muhtemeldir.

Erkek çocuk müjdedir..Eski evi temizlemeniz ise dönem içerisinde ve geçmiş birikimle oluşan sıkıntılarınızdan kurtulma kararı almanıza ve müjdeyle sonuçlanmasına delalettir bu kararınızın.

Birde devamlı ev gören hane halkı varsa, o hanede düğün olur yahut mali değeri yüksek bir mülk edinirler.

Sağolun hayırlısı olsun hakkımızda

Hayır olsun inşaallah.Büyük bir evde gezmek, şuan bulunduğunuz dönem içerisinde yaşadıklarınızdan farklı bir durum yaşamaya ve ferahlamaya delalettir.

Ayakkabı dilek-murattır.. Bir kaç isteğiniz var ve bunlar için zamana gerek olduğuna dair işaret var rüyanızda.

Rüyada küs olduğunuz birini görmek sizin rüyanıza göre sizi üzen bir insanın gönlünüzü alma çabasıdır.. Bir hediye alacaksınız.

Hayır olsun inşaallah..Evet kesinlikle çok güzel bir rüya..Müjde, ferahlama, güzel haberler, iyi kararlar, iş, hayırlı para v.s ile tabir olunur bu rüya.

Rüyada postacı görmek hane içine tanışmak isteyen insanların geleceğine delalettir..

düğünmü olur olsun beyaa ağzın bal yesin

MERHABALAR

Hayır olsun rüyam guzeldı ama kısa sürdü anlamı ne demek acaba

şimdi ben ve kız kardesım onların işyerıyle bırlıkte, adalara gezi varmış oraya gıtmek için mahalle arasında genış bır caddede araca bınıyoruz ama ben gıtmıycekmısım, kardesımı bırakmak için gelmişim araca bınıyoruz ben bellı bır durakta inicekmişim onlar devam edıceklermış, sol tarafta guzel gorunmumlu evlerın onunde bıraz yokus yerde yenı yenı agac fıdanları dıkılmış, aa ne guzel olmuşlar falan dıye içimden gecırıyorum onlarıda yıne kardesım ve iş arkadaşları onceden gelıp dıkmışler.ama biz devam edıyoruz sonra sağ taraftada bırsuru 10 20 den fazla fayton var hepsıde cok guzel suslenmış ve yenıymış hepsındede beyaz atlar var ama bakımlı atlar hepsı beyazz, onların karsısındada sol yamacta ufak merdıvenle cıkılan bır kulube var orasıda emlakcıymıs ve kapısındada gelınlıklı tanımadıgım guzel bır kız, yanındada emlakcı kadın var atları ızlıyorlardı ben atlara bayılıyorum cok hoşuma gıtmıs gıdınceye kadar gozlerımı alamıyorum işte boyle oof oof.. sonrada uyandım
guzel bır ruyaydıı hayır olsun nedemek acaba

Hayır olsun inşaallah.. Evet çok çok güzel bir rüya görmüşsünüz..

Rüyada fidan görmek , yakında çok mutlu olacağınız bir evliliğe ve memnun olacagınız bir nesle delalettir..

Rüyada beyaz at görmek, zenginliğin, bolluğun,
mevki yüksekliğinin ve kalbin huzurunu verecek hayat arkadaşına delalettir.

Gelinlik ile emlakçıyı yan yana görmeniz ise yakın zamanda alacağınız bir eve delalettir..
Ya alacaksınız ya da biri tarafından alınacak..

Hayır olsun inşaallah..

Son düzenleme:
merhaba,

bir dua kitabından dua okudum ve duayı okuyup neyi görmeye niyetlenirseniz görürsünüz diyordu. bende evleneceğim kişiyi görmek istiyorum diye niyetlendim uyudum. rüyamda babamla bi yolda yürüyoruz. babamın elinde bi torba var içinde de altınlar var çakıllı bir yoldayız. yola çakılların arasına dökülmüş altınlar bende topluyorum. ama arsından bi tane de tek taş çıkıyor. aa bu yüzük benim diyorum. alıyorum onu da. rüya böyle bitti.

sonra bi kez daha yattım aynı niyetle bu seferde sevdiğim kişinin ailesi önüme resmen kuyumcuyu getirmiş. kuyumcudaki gibi bileziklerin takılı olduğu rafları eve getirmişler benim seçmem için. yine yoğun olarak altın gördüm ve yine benim için getirtmişler.

dün gece malum hıdrellez nedeniyle tuz yiyip yattık. ben rüya gördüm ama su falan görmedim anlatmak istiyorum.

rüyamda sevdiğim kişinin babasının arabası varmış onu gördüm. içinde babasıyla beraberlermiş. bizde annem babam ablam kendi arabamızdayız. gece yarısı gibi karanlık. yağmur yağıyor. onların arabası lüks ve parıldıyor adeta çok güzel. sonra bizim arabamızı yolda çekiyorlar. birde alakasız bir bebek var rüyada. benim değil. arabayı çektiklerinde bebek bende oluyor ama.

böyle birçok rüya daha gördüm sevdiğimin ailesi vs ile ilgili. onu düşünerek yatmıyorum. hatta aklıma bile gelmiyor geceleri hemen uyurum. yani bilinçaltı olmadığını düşünüyorum. mahsumdeğiliz ve nazsevda yorumlarsanız sevinirim.

bu arada herkes yorumlayabilir. ben daha önce bu sayfadan nazsevda ve mahsumdeğilizi hatırladığım için onların adını yazdım.

sevgiler herkese

selam birsen dün rüyamda yüksek bir yerdeyim manzara çok güzel yeşilli k deniz mi gölmü bir mavilik var ben balkona çıkıyoru ama balkon aşaağı iner gibi bende burada yemek yenilmez deyip içeri geçiyorum
bügünde rüyamda bir yere taşınıyomuşuz bir kalabalık var bize dğru bir köpek geliyo ben korkmamaya çalışıyorum ama çok korkuyorum köpekten ardından köpek yanıma geliyo ben köpeğe kelmelime i Şahadet öğretmeye çalışıyorum köpekte Kelime i Şahadetin hecelerine göre havlıyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…