Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

rüyamda 1 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşımı ve en yakın dostumu gördüm.dostum Gizem çaprazımda oturuyor eski sevgilim de arka tarafımda çaprazımda ayakta duruyor.ama eski sevgilim yani gökhanla barışmışız sevgiliyiz.gizem gökhan yanımızda diye telefonunu çıkartıp şunu yazıyor 'özlemiyormsun hiç' boyle yazmasının nedeni de ben o anda hiç sevgilimmiş gibi davranmıyorm konuşmuyorum hiç.sonra bende özlüyorum diye yazıyorum bi yandan da gökhan bunu yazdığımı okuyor diye ümit ediyorum.bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim

Hayır olsun inşaallah..İlişki durumunu yaşamanın neye delalet olduğunu bilmiyorum malesef.. Fakat öpüşmek ; birinin sizi alnınızdan öpmesi ondan gelecek destek ve yardıma, sizi dudağınızdan öpmesi ise tanımadığınız bir insan ise ailenizle olacak sıkıntıların bitmesine ve hane ve çevrede övülecek işlere imza atmaya delalettir.

Hakikaten film gibi rüyaymış.

Hayır olsun inşaallah.. Hane içerisinde söz-fikir ayrılıkları olacak..Bu konu özellikle sizi ve kardeşinizi ilgilendirecek ayrı ayır dönemler içerisinde.

Kardeşinizin yahut hane içinde birinin bir sıkıntısı olacak, birinden duyduğu söz-haber üzerine..Bu konuyu aydınlığa çıkaracak olan siz olacaksınız..Fakat bu konuda siz daha çok yorulup üzüleceksiniz.

Her iki konudada hane içerisinde ferahlama olacak bu dönemden sonra.. Karar aşamalarına dikkat uyarısı var rüyanızda.

Hayır olsun inşaallah. Rüyanız genel itibariyle bilinç altı rüyası, haberleşme dışında.. Yakın zamanda ya heberini alacaksınız bu kişinin ya da tesadüfü görüp-duyacaksınız.

rüyamda pencereden dışarı bakıyordum uzakta yengemle halamı gördüm konuşuyorlardı sonra yengem bizim eve doğru geliyordu anneme seslendim yengem geliyor diye orda uyanmıştım anlamı ne olabilir

benim rüyam çok krokunçtu pazar sabahı gördüm rahmetli babamı bavula gömdüm birileri öle dedi bavulda tabut gibiydi ve tam 11 adam daha gömdüm bavullar yan yana dizili dere kenarına gömdürttüler ama tam deil sadece biraz yapabildim ama korkuyorumda hemde aglıyorum sonra adamlara dönüp bir sel gelse hepsini alır götürür biz ne diyecegiz bu insanların yakınlarına dedim ve sonra bir sel geldi hepsi aldı götürdü ben babamı koyduğum bavulu tutmaya calışıyorum ama nasıl çırpınıyorum babaaa babaa die bağrıyorum deli gibi ama tutamıyorum gücüm yetmiyor ellerimin arasından gidiyor sonra yetkili insanlar geliyor ve babamın kemiklerini veryorlar bende dedemin mezarının içine gömyorum sonra uyandım ve çok korkmuştum anlamınıda cok merak edyorum hiç böle rüya görmedim anlamını arastırdım ama karışık bu şekilde yorumlayan alabilir mi acabaaa?????????

Selam birsencim.............annemim rüyasını yorumlarmısın...karanlıkta sadece bir ses inşirah süresini okumasını söylemiş(annem bu sürenin adını daha önce hiç duymamış)...

rüyamda pencereden dışarı bakıyordum uzakta yengemle halamı gördüm konuşuyorlardı sonra yengem bizim eve doğru geliyordu anneme seslendim yengem geliyor diye orda uyanmıştım anlamı ne olabilir

Hayır olsun rüyanız.Malesef yorumlayamadım rüyanızı.

Selam birsencim.............annemim rüyasını yorumlarmısın...karanlıkta sadece bir ses inşirah süresini okumasını söylemiş(annem bu sürenin adını daha önce hiç duymamış)...

Hayır olsun inşaallah.. Çok güzel bir rüya.Bu tür rüyaların aslı gibidir, yorumu yoktur..
Rüyada görülen-duyulan ayet ve dualar o dönem içerisinde bolca okunmalı ve okutulmalıdır..

--------------------------------------------------------------------------------
İnşirah ayetinin meali :

1- Biz senin için (mutluluğun) göğsünü açmadık mı?

2- Senden yükünü indirmedik mi?

3- O senin sırtını ezen yükü.

4- Senin şanını yüceltmedik mi?

5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık vardır.

6- Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır.

7- O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul.

8-Ancak Rabbine yönel. (Meal:Elmalılı Hamdi Yazır)

Son düzenleme:
çok sağol canım...bizde anlamını okuyunca öyle düşünmüşdük....annem ve babam bu dönem çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorlar................

Tesekkur ederım .

ben yeni üyeyim benimde 2 3 haftadır üstüste gördüğüm bir rüyam var yorumlayabilirmisinz.
rüyamda adet olduğumu görüyorumm sizce ne anlama geliorr

Hayır olsun inşaallah.. Adet olduğunu görmek çeşitlü durumlarla tabir olunur.. Şuan ki sizin medeni durumunuz, gebelik durumunuz v.s çok öneml, yorumlamak için..

Örneğin; eğer rüya sahibi hamile ise çocuğu erkek olur, eğer hamile kalamıyorsa, tıbbı anlamda problemi varsa yani kısırlık gibi, rüya görüldüğü dönem içerisinde hamile olur.

Eğer adetken rüyada adet olduğunu görüyorsa hane içerisinde olacak münakaşaya,

Eğer bekar olupta devamlı olarak rüyasında adet olduğunu görüyorsa bulunduğu mekandan uzak bir mekana taşınmasına,

v.s bu şekilde tabirlerle yorumlanır.Bu yüzden ayrıntılar önemli.

amin canım inşallah hayır olur.diline sağlıkk.
evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz ama benden kaynaklanan sebeplerden dolayı olmuyo
inşallah dediğin gibi olur da hamile kalırımmm
çok teşekkür ederimm,

Merhaba,
ben bu gece rüyamda gördüm ki bir erkek,diyer bir erkekle(ikisinide tanimiyorum)
bana aci biber vermek istedigini söylüyor ve ben bunu ama ögreniyorum ve bende ona bir oyun oynuyorum,bir evdeyiz ve ben bizi kimsenin görmiyecegi bir oda ariyorum onunla,Biberi agzima aliyorum ve onunla aniden öpüsmeye basliyorum o sasiriyor ama hosuna gidiyor,yani ben biberi saklayarak agzimda istedim ki onun agzi yansin,cünkü o da bana saka yaparak agzimi yakacakti.

Hayır olsun inşaallah..Genel olarak rüyanızı yorumlayamadım malesef.. Fakat acı biber birden gelecek sevince delaletir.

ya kızlar dün gece rüyamda kirpi gördüm evin içine girmiş eşortmanımın paçalarına yapışıyodu sözde zehirliymiş paçalarımdan kopartıp atmaya çalışıyorum.aynı zamanda eşimin beni aldattığını duyuyorum görmüyorum ama duyuyorum ne anlama geliyo acaba bilen varmı?yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.

kızlar bende garip rüyalar görürüm hep hayırlara gitsin
rahmetli anneciğim nur içinde yatsın :2:bir komşumuz var onun için bana diyorki bu gelmiyor bize...
bende dedimki senin cenazende gelmişti anne.....
ne anlama geliyor acaba teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…