- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.061
Imm... Bugün gördüm daha bu rüyayı. Çok kötüydü utanarak anlatıcam. Akşam veya gece bi parkta oluyorum yanımda bi adam ( tanımıyorum adamı benden 5-10 yaş büyük.. ) Sonra birden adamla öpüşmeye başlıyoruz bi bakıyoruzki yatak odasındayız adamla resmen ilişkiye giriyorum. Çok kötüydü çok. Resmen gerçek gibiydi sabah kalktım aglamamak için zor tuttum kendimi. Ne demekki bu :S
dun gecekı ruyamdan bıraz korktum sankı ama karar veremedım.
yıne kardesımle ben fatıh semtınde otobusteyız,eve gıdıyormusuz ama fatıh camısının duvarları onunde
genc genc delıkanlılar 18 20 yaslarında her gelen gecene ates edıyolar, taş atıyorlar otobuse. bır sebebı varmış genel olarak ama sebebını bılmıyoruz biz,otobusten ınıp kaçalım dıye bakıyoruz ama heryerı sarmışlar sankı heryerden ates edılıyo taşlar yagıyor neyse kalabalıkla bız kaçıyoruz, mağara gıbı bır yer varmış bırde oraya saklanıyoruz ama orayada ateşler edılıyor tam saklanmışken bırısı bızı goruyor ve ates edıcekken vazgecıyor bız yapmayın falan deyınce bişi yapmıyor dıger grubada soyluyor yapmayınn dıye oyle kalıyoruz orda onlarda onumuzde bulundugumuzyerde sıper alıp 4 5 kişi dısarıya ates edıyorlar neyse sonra bız ordanda bır sekılde cıkıyoruz ve bakırkoy semtıne gıdıyorz orası bızım evımızmıs orda kalıyormusuz, orda çatışma yok her yer sakin bız kardesımle odamıza gecıyoruz yoldada annem babamı goruyoruz sonra odada otururken anlatıyoruz bırbırımıze olayı burda ole bişi yok kurtulduk gıbılerınden, ama bunu der demez o semtede gelıyorlar ve ateşler edılıyor kardesime dıyorumkı yere yat dıyorum yatıyoruz neyse camlar kırılıyor ,mermıler yagıyor duvarları mermiler delıp gecıyor bize bişi olmuyor ama sonrasında duvarı delen mermı kardesımın bacagına gelıcekken ayagını çek dıyorum onu atlatıyoruz fakat 2. gelen mermı benım omuzuma saplanıyor sonrasındada ayagıma gelıyormu gelmıyormu onu hatırlamıyorum ve uyandımm :) fılm gıbıydı yanı:44:
hayır olsun.
rüyamda 1 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşımı ve en yakın dostumu gördüm.dostum Gizem çaprazımda oturuyor eski sevgilim de arka tarafımda çaprazımda ayakta duruyor.ama eski sevgilim yani gökhanla barışmışız sevgiliyiz.gizem gökhan yanımızda diye telefonunu çıkartıp şunu yazıyor 'özlemiyormsun hiç' boyle yazmasının nedeni de ben o anda hiç sevgilimmiş gibi davranmıyorm konuşmuyorum hiç.sonra bende özlüyorum diye yazıyorum bi yandan da gökhan bunu yazdığımı okuyor diye ümit ediyorum.bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim
rüyamda pencereden dışarı bakıyordum uzakta yengemle halamı gördüm konuşuyorlardı sonra yengem bizim eve doğru geliyordu anneme seslendim yengem geliyor diye orda uyanmıştım anlamı ne olabilir
Selam birsencim.............annemim rüyasını yorumlarmısın...karanlıkta sadece bir ses inşirah süresini okumasını söylemiş(annem bu sürenin adını daha önce hiç duymamış)...
Hakikaten film gibi rüyaymış.
Hayır olsun inşaallah.. Hane içerisinde söz-fikir ayrılıkları olacak..Bu konu özellikle sizi ve kardeşinizi ilgilendirecek ayrı ayır dönemler içerisinde.
Kardeşinizin yahut hane içinde birinin bir sıkıntısı olacak, birinden duyduğu söz-haber üzerine..Bu konuyu aydınlığa çıkaracak olan siz olacaksınız..Fakat bu konuda siz daha çok yorulup üzüleceksiniz.
Her iki konudada hane içerisinde ferahlama olacak bu dönemden sonra.. Karar aşamalarına dikkat uyarısı var rüyanızda.
ben yeni üyeyim benimde 2 3 haftadır üstüste gördüğüm bir rüyam var yorumlayabilirmisinz.
rüyamda adet olduğumu görüyorumm sizce ne anlama geliorr
Hayır olsun inşaallah.. Adet olduğunu görmek çeşitlü durumlarla tabir olunur.. Şuan ki sizin medeni durumunuz, gebelik durumunuz v.s çok öneml, yorumlamak için..
Örneğin; eğer rüya sahibi hamile ise çocuğu erkek olur, eğer hamile kalamıyorsa, tıbbı anlamda problemi varsa yani kısırlık gibi, rüya görüldüğü dönem içerisinde hamile olur.
Eğer adetken rüyada adet olduğunu görüyorsa hane içerisinde olacak münakaşaya,
Eğer bekar olupta devamlı olarak rüyasında adet olduğunu görüyorsa bulunduğu mekandan uzak bir mekana taşınmasına,
v.s bu şekilde tabirlerle yorumlanır.Bu yüzden ayrıntılar önemli.
Merhaba,
ben bu gece rüyamda gördüm ki bir erkek,diyer bir erkekle(ikisinide tanimiyorum)
bana aci biber vermek istedigini söylüyor ve ben bunu ama ögreniyorum ve bende ona bir oyun oynuyorum,bir evdeyiz ve ben bizi kimsenin görmiyecegi bir oda ariyorum onunla,Biberi agzima aliyorum ve onunla aniden öpüsmeye basliyorum o sasiriyor ama hosuna gidiyor,yani ben biberi saklayarak agzimda istedim ki onun agzi yansin,cünkü o da bana saka yaparak agzimi yakacakti.
Hayır olsun inşaallah..Genel olarak rüyanızı yorumlayamadım malesef.. Fakat acı biber birden gelecek sevince delaletir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?