Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Bende rüyamda hapisanedeyim yemek salonunda masada yemekler var önümdeki yemeği yiyebilmek için masada çatal arıyor ve buluyorum ve gardiyanlarda kadın bana güzel davranıyorlar gardiyanın biri poğaça dolu tabağı masaya koyuyor bian telaş yapıyorum bana kalmaz diye sonra oan sanki bana öncelik verdiler en kızarmışı aldım birde bir kadını gösteriyorlar 13 yıldır burda dedi okişi hayırdır inş yorumu merakla bekliyorum

bende gece rüyamda 2 tane köpek gördüm biri beyazdı diğeriaçık kahveydi tüylü tüylü sokakköpeği tarzı değilde ev köpeği gibiydiler büyük 2 köpek gördüm havlıyolarmıydı hatırlamıyorum az havlıyolardı sanırım nedir bu

Son düzenleme:
Rüyamda hamam böceği gördüm. Dolaşıyordu bir masada sonra yere düştü. Ardından siyahımsı bir jele dönüştü; jöle parçası gibi oldu ve yerde sallanmaya başladı.
Benim üstümde siyah bir etek varmış onun uç kısmına gelmiş başka bir hamam böceği. Küçüktü ama iğrençti tabi ki. Attım onu elimi değdirmemeye çalışarak. Üstümden gitti sandım ama biraz sonra bir baktım ki hala eteğimin ucunda ve biraz da ezilmişti bu böcek. İğrenerek bakıyordum. Gerçek hayatta görsem ağlarım, o derece tiksiniyorum bu böceklerden ama rüyamda gerçek hayattaki kadar iğrenmedim. Daha sakindim.
Ve yine hamam böceklerinin olduğu o an elimde içi çeşit çeşit çizilmiş resimlerle dolu bir dosya vardı. Hepsi çok güzeldi. Acaba hangisini seçsem diye düşünüyordum.

Bunlar ne demek olabilir?

birsencim rüyamda annemlerin evindeymişiz..eş dost bütün akrabalar ordaymışız...ama ev biraz karışık...birde güya kız çeyizi gidecekmiş...benim 8 aylık oğlum var...onu çeyiz dantellerine sarmış teyzem annem süslemişler...sonra çeyiz toplanıp gidiyor...eşimde yemek ikram ediyor misafirlere .ama sonra yalnız kalıyoruz...bizde misafire verdiğimiz çorbadan yiyoruz..teyzembaşka kapta bir yemek getiriyor siz bunu yiyin diyor ,o misafire kalsın diyor..kız kardeşimle atışıyoruz...ben çay veremem işim var diyo sadece birkaç kişiye veririm diyor.. bende kızıyorum..saçmalama herkese verilecek olurmu hiç diyorum....eşimin halasıyla dayısı evli onlarda gelmişler...ısrarla oğlumu hep kucaklarında tutmak istiyorlar...balkona soğuğa bile çıkarıyorlar...bende oğlumu onlardan alıyorum...erkek kardeşim pasta kuru pasta kremalı kakkaolu pasta getiriyor...bende senin eşin hamile bir tabak ona ayırıp veriyorum...gerisini biz yedik ama ben kremalı pastaları hiç beğenmedim....bayağı karışık bir rüya canım......yorumlarsan sevinirim.................

selamlar...
benım ruyam değil annem görmüş ama benımle ilgili olduğu için çok merak ettım anlamını...
annemler ruyasında benım evime geliyorlar..amcam filan da yanlarında..evım çok lüksmüş...
sonra biranda sütler akmaya başlamış heryerınden...hatta annem dolduralım da yoğurt yapalım diyor..
nedir bunun anlamı?

merhabalarrrr
ben dün rüyamda evimize 4 5 tane muhabbet kuşu girmiş bi kaçı gri bi kaçı da renkli evin içinde uçuşuyolar,daha sonra pencere önüne geliyolar eşime diyorum ki aç pencereyi uçsunlar diyorum.kuşları çıkarıyoruz ne anlma geliyor acaba.
bide; annem rüyasında kardeşimi ve beni bir gemide görmüş bi ara gemi gözden kaybolmuş annem endişelenmiş.sonra geminin direğini görmüş.bu arada annemde dağlık tepelik yeşillik bi yerdeymiş .ordan yürüyerek gelmiş.sonrada uyanmış.
şimdiden teşekkürler dilinize sağlık,sevgilerr....

rüyamda annem hamileymiş (ki normalde öle bi ihtimal yok) bebeğin cinsiyetini söylüyo bana doktordan gelmiş kızmış diyo haziranın 7sindede doğum olcak diyo

Hayır olsun inşaallah.. Rüyada kirpi görmek, hayatınızda önemli bir döneme gireceğinize, meşakatli bir zaman atlatıp vereceğiniz kararlarda başarıya erişmeye delaletir.
Aynı zamanda kirpi güvenini sizin yanınızda yitirmiş bir insanla ilgili bir karar vermeye delalettir.

Eşinizin aldatmasının ise, bu rüyada bir hükmü yok.

Hayır olsun inşaallah..Allah rahmet eylesin.
O komşunuzun bir ihtiyacı olacak, anneniz onun için bir işaret yollamış olabilir..Birde bu kişide kul hakkı, borcu v.s kalmış mı annenizin ?

Ölü görüldüğü zaman rüyalarda mutlaka o gün ona bol dua okunmalı ve onun adına sadaka verilmelidir..
Çünkü ölüler rüyada görülüyorsa büyük çoğunlukla o görünen rüyanın sahih olduğuna dair rivayetler var..

Hayır olsun inşaallah.. Yasnur rüyanız çok güzel.. Sıkıntılı dönemlerin sonu, bereketli ve sevinçli günlerin başlangıcı olan döneme gireceğinize delalettir.

13 yıldır içeride olan bir kişiyi görmeniz ise gizli kalmış bir gerçeğin bu günlerde yüzeye çıkmasına-çıkacağına delalettir.

Hayır olsun inşaallah..Çevrenizde sizi ziyarete gelecek iki insanın taşıdığı söz sizi üzecek..

Hayır olsun inşaallah..Bu günlerde vereceğiniz kararlara çok dikkat edin..Özellikle bu dönemde karşınıza çıkacak bir konu, size iyi görünsede zamana bırakırsanız iyi olmadığını göreceksiniz..

Bu konuda geniş bakmanız lazım..Her açıdan incelemeden karar vermemeniz gerekiyor.Buna işaret rüyanız.

Okurken nevrim döndü.

Hayır olsun inşaallah..

Rüyada sadece bereketli ve borçlardan kurtulacagınız günlere girmeye dair işaret var.. Onun dışındakiler hep bilinçaltı rüyası .

Birde kardeşinizin eşi hamileyse ona sizin faydanız-iyiliğiniz dokunacak..

sağol canım........inşaallah..........evet kardeşimin eşi hamile.............

Maşaallah çok güzel bir rüya.. Hayır olsun inşaallah..Rüyada süt görmek meşaketsiz ve çabucak kazacağı mala, evin bereketli ve huzurlu olacağı döneme girmesine delalettir.. Bu sütten yoğurt yapılması düşüncesi ise, rüya sahibi evli ise hamile kalacağına delalettir.. Bekar ise gelecek bir kısmetin, zamanla hayırlı sonuçlara vesile olmasına delalettir.

Evi çok lüks görmenin ne anlama geldiğini yorumlayamadım.

Hayır olsun inşaallah, kuşların evin içinde uçuşması mutluluk ve bereketli günlerin habercisidir.. Bu kuşların renkli ve güzel olması ise istediğiniz birşeyin gerçekleşeceğine delalettir.. Bu kuşları salmanız ise yakın zamanda bu çok istediğiniz şeyin dua olarak kabul olduğuna işarettir..Hane içinde hareketli ve güzel telaşelerin olduğu günleriniz başlıyor.

Şüphesiz en doğrusunu Mevlam bilir.

İkinci rüyada annenizin ve sizin uzak yolcuğunuza delalettir.. Bu rüya kabe yolculuğuna işarettir.

rüyamda annem hamileymiş (ki normalde öle bi ihtimal yok) bebeğin cinsiyetini söylüyo bana doktordan gelmiş kızmış diyo haziranın 7sindede doğum olcak diyo

Rüyada boşanmış, yaşlı yahut kısır birinin kendisini hamile görmesi müjde ve malın artmasıyla tabir olunur.

Cinsiyetin kız olması ise sevinç ve aşka delalettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…